Top Ad unit

Λίγο μετά τον γάμο τους την άφησε για να πάει στον πόλεμο. 68 χρόνια μετά μαθαίνει την σοκαριστική αλήθεια



Η Peggy Harris, μια γυναίκα από το Τέξας, παντρεύτηκε τον άντρα της, Billie, την δεκαετία του 1940.



Ήταν παντρεμένοι μόλις 6 εβδομάδες όταν ο Billie κλήθηκε από τις ΗΠΑ να πολεμήσει στον Β” Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο υπολοχαγός Billie Harris έφυγε για την βόρεια Γαλλία στις 17 Ιουλίου 1944 και η Peggy δεν ξανάκουσε τίποτα για εκείνον.

Της πήρε 68 χρόνια να ανακαλύψει την μοίρα του άντρα της. Αρχικά, πίστευε ότι είχε σκοτωθεί στην μάχη. Μετά της είπαν ότι ο άντρας της ήταν ζωντανός και ότι θα γυρνούσε σπίτι. Αργότερα, της είπαν ξανά ότι πέθανε.

Η σύγχυση για την κατάσταση του άντρα της βάραινε απίστευτα την καρδιά της Peggy, αλλά καθώς ο χρόνος προχωρούσε, άρχισε να πείθεται όλο και περισσότερο ότι ο άντρας της είχε πεθάνει στον πόλεμο.

Λόγω αυτού του μπερδέματος και των λαθών επικοινωνίας, η Peggy έγραψε στα μέλη του Κογκρέσου, ελπίζοντας να πάρει μια έγκυρη απάντηση για τον σύζυγο της. Τελικά της είπαν ότι ο Billie είχε χαθεί.

Παίρνοντας το θέμα στα χέρια της, η Peggy μαζί με τον ξάδερφο της, Alton Harvey, ξεκίνησαν μια ιδιωτική έρευνα. Μέσα από τις δικές τους αναζητήσεις, ανακάλυψαν ότι ο Billie είχε ταφεί στο αμερικανικό νεκροταφείο στην Νορμανδία. Της πήρε 68 χρόνια για να μάθει τι απέγινε ο άντρας της. Είχε πεθάνει σαν ήρωας.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και μάθετε περισσότερα για την αγάπη της Peggy για τον άντρα της. Επισκέπτεται από τότε τον τάφο του μια φορά τον χρόνο!


Πηγή: www.diaforetiko.gr

Λίγο μετά τον γάμο τους την άφησε για να πάει στον πόλεμο. 68 χρόνια μετά μαθαίνει την σοκαριστική αλήθεια Reviewed by kamikaze.gr on 19.11.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.