Top Ad unit

Η έκκληση του Γιάννη Σερβετά στα social media για τη μικρή ΡαφαέλαΣτην εντατική της κλινικής του Βραδεμβούργου που νοσηλεύεται η μικρή, υπάρχει πρόβλημα με την επάρκεια του νοσηλευτικού προσωπικούΈκκληση για βοήθεια της μικρής Ραφαέλας, που τραυματίστηκε σε τροχαίο πριν περίπου δύο χρόνια, κάνει μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, ο Γιάννης Σερβετάς. Στην εντατική της κλινικής του Βραδεμβούργου που νοσηλεύεται η μικρή, υπάρχει πρόβλημα με την επάρκεια του νοσηλευτικού προσωπικού και γίνεται έκκληση από τους Γερμανούς, αλλά και τη μητέρα της μικρής, Αντιγόνη Γάτου, για εύρεση νοσηλευτών ακόμα και από την Ελλάδα. Είναι γνωστό πως στη Γερμανία υπάρχει έλλειψη νοσηλευτών και μέσω των social media, αρκετοί είναι εκείνοι που σπεύδουν να βοηθήσουν με μία κοινοποίηση τους τη μικρή.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Γιάννη Σερβετά:

«Ας το κοινοποιήσουμε όλοι μήπως και βρεθούν τα άτομα και βοηθήσουν το αγγελούδι.

Συνεχίζεται το δράμα… της μικρής Τρικαλινής Ραφαέλας η οποία έχει συγκινήσει την Ελλάδα την Γερμανία αλλά και ανθρώπους σε διάφορες χώρες που έχουν μάθει για την ιστορία της και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες της μητέρας της Αντιγόνης για θετική εξέλιξη στην υγεία της.
Η μικρή Ραφαέλα που εδώ και καιρό βρίσκεται στην Γερμανία αφού κατάφερε και έφυγε από την Ελλάδα… για ένα καλύτερο αύριο στην περιπέτεια της υγείας της, υπάρχουν νέες εξελίξεις αφού και το σύστημα υγείας της Γερμανίας έχει τα προβληματάκια του.

Στην εντατική της κλινικής του Βραδεμβούργου που νοσηλεύεται η Ραφαέλα, πλέον υπάρχει πρόβλημα με νοσηλευτικό προσωπικό και γίνεται έκκληση από τους Γερμανούς για εύρεση προσωπικού το οποίο θα φροντίζει την μικρή η οποία πρέπει να βγει από την εντατική και να μεταφερθεί σε ιδιωτικό χώρο για να μην «κολλήσει» κάποια ασθένεια.

Η ομάδα νοσηλευτών που φρόντιζε την Ραφαέλα έπρεπε να φροντίσει κάποιο άλλο παιδί το οποίο είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας, και έτσι η ανάγκη ύπαρξης μιας νέας ομάδας νοσηλευτών για την φροντίδα της Ραφαέλας είναι επείγουσα…

Για όλα τα παραπάνω η Διοίκηση της Κλινικής του Βερολίνου εξέδωσε ανακοίνωση που ζητά νοσηλευτικό προσωπικό το οποίο μπορεί να πάει και από Ελλάδα αρκεί κάποιος να είναι άνεργος και να μιλά την Γερμανική γλώσσα.

Για το θέμα γράφει η μητέρα της μικρής Ραφαέλας και φίλη μας στο facebook με την οποία επικοινωνήσαμε πριν λίγο καιρό: Σας εκλιπαρώ κοινοποιήστε…. 3.000€ μισθός μικτά…. χρειάζεται μόνο αναγνώριση το πτυχίο σας κ γερμανικα επιπέδου Β2…
Ψάχνουμε εσένα!

Αν είσαι το κατάλληλο άτομο να πάρεις θέση σε μια τέτοια ομάδα, τυπικός στην ώρα σου και βλέπεις το επάγγελμα σου σαν λειτούργημα, είσαι το κατάλληλο άτομο για εμάς!
Γίνε ένα κομμάτι της ομάδας μας. Με αποδοχές της συλλογικής σύμβασης και με ένα δικό του σύστημα πριμοδότησης κι ωράρια εργασίας κατόπιν συνεννόησης.
Ψάχνουμε άμεσα βοήθεια για το σπίτι για εντατική φροντίδα για ένα μικρό κοριτσάκι στο Βερολίνο Τreptow μια νοσοκόμα/ος η οποία να έχει γνώσεις γερμανικής ή αγγλικής γλώσσας.
Η μικρή ασθενής μας υποστηρίζεται με ειδικό μηχάνημα αναπνοής. Και πρέπει να πάει επιτέλους σπίτι!!!
Τηλέφωνο επικοινωνίας:
0176/20200749
Frau Reisener 03303/5961676
Erich-Mühsam-Str. 1
Birkenwerder»Πέρυσι η μητέρα της μικρής, Αντιγόνη Γάτου, είχε μιλήσει για την κόρη της Ραφαέλα και πως έγινε το συμβάν, στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Η ίδια μεταξύ άλλων είπε: «Κατέστρεψα τη ζωή του παιδιού μου . Εγώ είμαι υπεύθυνη και κανείς δεν μπορεί να μου βγάλει αυτό το σαράκι από μέσα! Θέλω κρέμασμα στο Σύνταγμα ανάποδα και φτύσιμο».

Δείτε τα βίντεο:Η έκκληση του Γιάννη Σερβετά στα social media για τη μικρή Ραφαέλα Reviewed by kamikaze.gr on 1.10.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.