Top Ad unit

Μικρό αγόρι βοηθά τον ανάπηρο φίλο του να ανεβεί μαζί του στην κούνια και μας μαθαίνει τι θα πει φιλία.



Η κύρια αρμοδιότητα του κολλητού μας είναι να μας κάνει να περνάμε καλά.




Δεν έχει σημασία πόσο χρονών είναι ο καλύτερος μας φίλος, οι στιγμές και οι περιπέτειες που ζούμε μαζί του είναι μοναδικές.

Καλύτερος φίλος σημαίνει, επίσης, να είσαι πάντα εκεί για τον άλλον, στις καλές και στις κακές του στιγμές. Είναι ένα χέρι βοηθείας από το οποίο θα πιαστούμε μόλις δούμε ότι πέφτουμε.

Ξέρω ότι θα έκανα τα πάντα για να βεβαιωθώ ότι ο καλύτερος μου φίλος είναι ευτυχισμένος, και ξέρω ότι κι εκείνος θα έκανε το ίδιο για μένα.

Κάπως έτσι είναι και ο Felipe Wendel με το φίλο του, τον Augusto Barbieri. Αυτός ο νεαρός άνδρας δείχνει συμπόνια για τον φίλο του κάθε μέρα.

Σε ένα βίντεο, το οποίο έχει κοινοποιηθεί χιλιάδες φορές, ο Felipe βοηθάει τον Augusto να ανέβει σε μια κούνια. Μπορεί να παίρνει κάποια ώρα αυτή η διαδικασία, αλλά ο Felipe δεν σταματάει ούτε λεπτό μέχρι να καταφέρει να τον ανεβάσει.

Όταν ο Augusto τελικά κάθεται στην κούνια χαμογελαστός, ο Felipe είναι ενθουσιασμένος που βλέπει το φίλο του τόσο ευτυχισμένο! Είναι μια πραγματικά συγκινητική στιγμή που αξίζει να τη δείτε.


Πηγή: diaforetiko.gr

Μικρό αγόρι βοηθά τον ανάπηρο φίλο του να ανεβεί μαζί του στην κούνια και μας μαθαίνει τι θα πει φιλία. Reviewed by kamikaze.gr on 9.10.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.