Top Ad unit

Δεν το χωρά ο νους: «Σκότωσαν» την κόρη τους με νηστεία 68 ημερών για να τους φέρει καλή τύχη


Είναι απίστευτο και δυστυχώς αληθινό αυτό που συνέβη στην Ινδία, όπου μια έφηβη έχασε την ζωή
της από την νηστεία που την ανάγκασαν να κάνει οι γονείς της, ώστε να φέρει καλή τύχη στην οικογένεια!

Το περιστατικό έλαβε χώρα στη Χιντεραμπάντ, όπου ένας ντόπιος ιερωμένος είπε στους γονείς της κοπέλας ότι πρέπει να ακολουθήσει νηστεία, προκειμένου να βοηθήσει στην ανάκαμψη της επιχείρησης που διατηρούσε ο πατέρας της.

Αποτέλεσμα; Το έφηβο κορίτσι επί 68 ολόκληρες ημέρες, να ζει μόνο με βραστό νερό!

Μάλιστα, η οικογένειά της γιόρτασε την 68η μέρα, διοργανώνοντας γιορτή στο σπίτι.

Λίγες αργότερα, όμως, η κοπέλα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έπασχε από σοβαρή ανεπάρκεια λόγω της εξαντλητικής νηστείας. Δύο μέρες μετά απεβίωσε, καθώς σταμάτησε να λειτουργεί η καρδιά της.

Η τοπική οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων προσέφυγε εναντίον του πατέρα και της μητέρας της, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρές κατηγορίες. Οι γονείς επιμένουν ότι η κόρη τους υποβλήθηκε εθελοντικά στη νηστεία με το βρασμένο νερό, εκφράζοντας τις πεποιθήσεις της θρησκείας της.

Να σημειώσουμε, ότι η οικογένεια πιστεύει στον Τζαϊνισμό, βάσει του οποίου στο συμπάν υπάρχουν δύο «ουσίες». Η «ατζίβα», που αποτελεί το άψυχο τμήμα της δημιουργίας του Σύμπαντος και η «τζίβα» που αποτελεί τις ψυχές όλων των ζωντανών οργανισμών. Οι οπαδοί του Τζαϊνισμού χωρίζονται στους «Ντεγκαμπάρας» και «Κβεταμπάρας». Οι πρώτοι έχουν αυστηρότερο νόμο και είναι πιο πιστοί στο δόγμα.
star.gr‎
Δεν το χωρά ο νους: «Σκότωσαν» την κόρη τους με νηστεία 68 ημερών για να τους φέρει καλή τύχη Reviewed by anna on 11.10.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.