Top Ad unit

5 περιπτώσεις που ΔΕΝ πρέπει να του στείλεις μήνυμα


Το έχουμε πει πολλές φορές: Η επικοινωνία πλέον είναι το γραπτό μήνυμα, διότι ο νέος κόσμος εκεί
έξω βαριέται να πάρει τηλέφωνο, και όχι μόνο. Σαφώς το μήνυμα είναι πιο εύκολο, απλό και δε χρειάζεται και ιδιαίτερη επαφή γιατί έχουμε και δουλειές. Εφόσον λοιπόν, το μήνυμα είναι το Α και το Ω θα πρέπει κι εσύ φίλη μου να μάθεις να το στέλνεις σωστά!
Και όταν λέω σωστά, εννοώ στις κατάλληλες περιπτώσεις. Διότι εμείς οι γυναίκες, έχουμε ένα βασικό κακό: Συνηθίζουμε να πιέζουμε καταστάσεις και να προσπαθούμε να βγάλουμε από την μύγα ξύγκι μόνο και μόνο για να μην παραδεχτούμε ότι χάσαμε ή ότι κάναμε λάθος. Λοιπόν επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, εδώ σου έχουμε κάποιες πολύ βασικές περιπτώσεις που ΔΕΝ πρέπει να του στείλεις μήνυμα. Εκτός πια κι αν υπάρχει ειδύλλιο στην μέση οπότε όλα επιτρέπονται.

1. Όταν το αλκοόλ κυλάει στις φλέβες σου: Ε τώρα συγνώμη αλλά σε περίπτωση που πιεις και του στείλεις στις 3 τα ξημερώματα γιατί δε σε θέλει και γιατί σταμάτησε να σε αγαπάει και γιατί εξαφανίστηκε αφού κάνατε σεξ, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καταλάβει πόσο καψούρα είσαι και πόσο... σε πειράζει το ποτό! Συγχαρητήρια, μόλις κατάφερες ένα γερό χτύπημα στην αξιοπρέπεια και τον εγωισμό σου. Eυχόμαστε η κατάσταση να είναι αναστρέψιμη.

2. Όταν ξέρει ότι κάνεις κάτι διασκεδαστκό: Υποτίθεται ότι μπορείς να περνάς και μόνη σου καλά και φυσικά μακριά του. Οπότε σε περίπτωση που ξέρει ότι κάνεις κάτι που σου αρέσει πολύ, δεν είναι κρίμα να του δείξεις ότι εξακολουθείς να σκέφτεσαι εκείνον; Την ίδια στιγμή μάλιστα που εκείνος σε έχει εντελώς γραμμένη. Ε όχι.

3. Όταν έδωσες τελεσίγραφο: Του είπες ότι δε θα του ξαναστείλεις και παρόλα αυτά, όχι μόνο ξαναστέλνεις αλλά τον βρίζεις κιόλας; Δεν καταλαβαίνεις ότι γίνεσαι ρεζίλι; Άσε που φαίνεσαι και εντελώς αναξιόπιστη και παιδάκι. Kαι τελοσπάντων, σου είπε εκείνος να μην επικοινωνήσεις ξανά μαζί του; Εσύ γιατί παίρνεις πρωτοβουλία και λες λόγια που σίγουρα θα μετανιώσεις;

4. Όταν είσαι άρρωστη: Πώς να στο πω απλά; Είναι σαν να προκαλείς τη λύπησή του και να προσπαθείς να τον κάνεις να ασχοληθεί μαζί σου. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αντισεξουαλικό, από το να σε φαντάζεται μόνη και ανήμπορη στο κρεβάτι να του στέλνεις μηνύματα. Το τελευταίο είναι σαφώς το χειρότερο! Σταμάτα να ζητιανεύεις ενδιαφέρον και πάρε τηλέφωνο τη μαμά σου.

5. Όταν τον έχεις χάσει για κάποιο διάστημα: Μα τι άλλο περιμένεις για να καταλάβεις ότι δε σε θέλει πια; Βασικά αν σε ήθελε και ποτέ του. Είναι δυνατόν να έχει εξαφανιστεί κι εσύ να του στέλνεις μηνύματα μέσα στη νύχτα; Εκτός του ότι μπορεί να είναι με γυναίκα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα από το να κοιμάται, μέχρι να έχει διαγράψει τον αριθμό σου και να σε ρωτήσει Ποιος είναι. Γλυκούτσικο
queen.gr
5 περιπτώσεις που ΔΕΝ πρέπει να του στείλεις μήνυμα Reviewed by anna on 27.10.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.