Top Ad unit

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016!


Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα
τα ζώδια για την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016.
Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016, για όλα τα ζώδια.

Κριός: Φίλε Κριέ οι πολλές υποχρεώσεις της ημέρας θα σε αγχώσουν και θα σε αποσυντονίσουν. Κοίτα να έχεις πολύ συνετό προγραμματισμό σε ότι κάνεις και να κρατάς την ψυχραιμία σου σε κάποια θέματα που μπορεί να μην τελειώνουν ακόμη και θα καταφέρεις να τα φέρεις όλα εις πέρας με αποτελεσματικό τρόπο.

Ταύρος: Αγαπητέ Ταύρε την σημερινή ημέρα θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν το παρελθόν. Δεν πρέπει να βγαίνεις εκτός εαυτού ότι και αν γίνει και πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Δίδυμοι: Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε, θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Αν σε προβληματίζουν οικογενειακά θέματα ευνοείσαι απόλυτα γιατί η ημέρα είναι κατάλληλη να τα διεκπεραιώσεις. Απόφυγε μόνο να εμπλακείς σε θέματα που είτε δεν είναι της δικής σου αρμοδιότητας είτε σχετίζονται με μελλοντικά σχέδια που είναι ασαφή, γιατί θα βρεθείς αντιμέτωπος με δυσάρεστες εκπλήξεις.

Καρκίνος: Αγαπητέ Καρκίνε πολλά πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά γεγονός που σου προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση αυτήν την Παρασκευή. Επειδή όμως υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίσεις δυσκολίες στην επικοινωνία με τους γύρω σου και τα λόγια σου να μην γίνονται κατανοητά, προσπάθησε να είσαι σαφής στις κουβέντες σου και μην προσπαθήσεις να μπερδέψεις τους συνομιλητές σου, γιατί στο τέλος εσύ θα είσαι ο ζημιωμένος.

Λέων: Αγαπητέ Λέοντα οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Ωστόσο πρέπει με σύνεση και προγραμματισμό, να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και μετά να πάρεις αποφάσεις. Θα έχεις την ικανότητα να διακρίνεις ποια άτομα είναι αυτά που πραγματικά έχουν αγνές προθέσεις για σένα και ποια όχι και να τα απομακρύνεις από την ζωή σου.

Παρθένος: Σήμερα αγαπητέ Παρθένε πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες, για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους που θέλεις. Η ημέρα θα είναι καλή για να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν τα οικογενειακά σου και να προσέξεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και την υγεία σου. Πρέπει να προσέξεις την διατροφή σου, αν δεν θέλεις να έχεις προβλήματα στο μέλλον.
Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. 
Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016! Reviewed by anna on 27.10.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.