Top Ad unit

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της 16χρονης που εξαφανίστηκε στην Θεσσαλονίκη


Ευθύνες στον πατέρα της Άννας, επιρρίπτει η μητέρα της κοπέλας, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από τις 8 Σεπτεμβρίου, Στυλλιανή Καλλιγέρη η οποία μιλώντας στο protothema.gr ισχυρίζεται ότι ο πρώην συζυγός της καθυστέρησε αρκετές ημέρες να δηλώσει την εξαφάνισή του παιδιού τους στην αστυνομία.




Τα ερωτήματα γύρω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση της ανήλικης παραμένουν αναπάντητα την ώρα που η 16χρονη έχει να δώσει σημεία ζωής από τις 8 Σεπτεμβρίου. Η μητέρα της Στυλλιανή της οποίας η αγωνία μεγαλώνει μέρα με την ημέρα είπε στο protothema.gr: «Η αστυνομία κάνει πολύ καλά τη δουλειά της και συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό της κόρης μου. Ο πρώην άντρας μου άργησε να πάει να δηλώσει την εξαφάνιση στους αστυνομικούς. Έπρεπε από τη πρώτη στιγμή να είχε πάει. Εγώ την έπαιρνα τηλέφωνο τη κόρη μου πολλές φορές και έβλεπα ότι δεν το σήκωνε και άρχισα να ανησυχώ» υποστηρίζει η μητέρα της Άννας και προσθέτει: «Η Άννα, δεν έμενε μαζί μου , έμενε με τον πατέρα της στη Θεσσαλονίκη, γιατί έχουμε χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια. Δεν πιστεύω ότι η κόρη μου είχε ψυχολογικά προβλήματα από το χωρισμό μας με τον πατέρα της. Άλλωστε δεν είναι ούτε το πρώτο παιδί ούτε το τελευταίο που έχει χωρισμένους γονείς. Αυτό που θέλω είναι να βρεθεί γρήγορα και να είναι καλά γιατί έχουν περάσει πολλές ημέρες και δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν και ανησυχώ για το παιδί μου».



Σύμφωνα με την κατάθεσή του στην αστυνομία Θεσσαλονίκης ο πατέρας της 16χρονης ισχυρίστηκε ότι άργησε να δηλώσει την εξαφάνιση του παιδιού τους αφού δεν ήταν η πρώτη φορά που η Άννα έφευγε από το σπίτι. Μάλιστα σύμφωνα με όσα είπε ο πατέρας στους αστυνομικούς η κόρη του είχε εξαφανιστεί και πάλι το 2015 και όταν κινητοποιήθηκε ο πατέρας της μαζί με την αστυνομία την εντόπισαν σε σπίτι φίλου της. Συγκεκριμένα ο πατέρας της αγνοούμενης είπε στους αστυνομικούς που ερευνούν την μυστηριώδη υπόθεση πως το παιδί του είχε φύγει και πάλι από το σπίτι αλλά ποτέ δεν είχε κλειστό το κινητό του. Αυτή τη φορά όμως άργησε να δώσει κάποιο σημείο ζωής και το κινητό του το έχει κλειστό με αποτέλεσμα όταν πέρασαν αρκετές ημέρες τότε ο πατέρας πήγε στην αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνισή της.

Οι αρχές έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους σε φιλικά και συγγενικά πρόσωπα της 16χρονης. Τόσο οι δικές τους καταθέσεις όσο και εκείνων που λαμβάνει η αστυνομία από συμμαθητές της 16χρονης θα βοηθήσουν ώστε να σκιαγραφηθεί το προφίλ της Άννας και να διαπιστωθεί εάν αντιμετώπιζε κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα ή ακόμη, εάν πίσω από την εξαφάνισή της κρύβεται κάποια ερωτική απογοήτευση.



Να υπενθυμίσουμε ότι η 16χρονη έμεινε κάποια χρόνια στη Γερμανία μαζί με τη μητέρα και την αδελφή της, ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια επέστρεψε στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκε στο σπίτι του πατέρα της στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης. Η μητέρα της εγκαταστάθηκε στην Αθήνα.

Πηγή:www.tonwtiko.com

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της 16χρονης που εξαφανίστηκε στην Θεσσαλονίκη Reviewed by kamikaze.gr on 1.10.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.