Top Ad unit

Ελληνικές σειρές που άφησαν εποχή και οι ατάκες τους μας “σκότωσαν”! (videos)


Είναι μερικές σειρές στην ιδιωτική τηλεόραση, τόσο εμβληματικές που έχουν «γράψει» στο DNA μας, με ανεξίτηλο τρόπο.



Από αυτές τις σειρές που σίγουρα θα τις έχεις δει, δεκάδες φορές σε ατέλειωτες επαναλήψεις, χωρίς να παραπονιέσαι!

Που οι ατάκες τους σου έχουν καρφωθεί στο υποσυνείδητο και πιάνεις τον εαυτό σου, να γελά κάθε φορά, ξανά και ξανά και όχι άδικα!

Dolce Vita

Ο Αλέξανδρος Ρήγας γράφει για δυο γυναίκες το λιγότερο σπουδαίες υποκριτικά και αφήνει στο στίγμα του στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι! Η Άννα Παναγιωτοπούλου είναι η Χριστίνα Μαρκάτου και συνάπτει σχέση με το αγόρι της κόρης της και η Κατιάνα Μπαλανίκα στο ρόλο της Σάσας η τεκνατζού φίλη της. Το τι λέει το στόμα τους δεν περιγράφεται…


Δυο ξένοι

Όσες φορές και να το δεις γελάς με την καρδιά σου. O Αλέξανδρος Ρήγας επιστρέφει σε μια σειρά το λιγότερο διαχρονική! Η Ντίνα Κώνστα δίνει την τηλεοπτική παράσταση της ζωής της σε ένα ρόλο εμβληματικό. Η Ντένη Μαρκορά ανοίγει το στόμα της και σε ξεραίνει στο γέλιο ακόμα και σήμερα, ειδικά όταν αναφέρεται στην Φλωράνς που αποδύεται η Χρυσούλα Διαβάτη.


Εγκλήματα

Με ένα εμβληματικό καστ ηθοποιών και ένα σενάριο πραγματικά σουρεαλιστικό ο Αντ1 με σεναριογράφο τον Λευτέρη Παπαπέτρου αλλάζει με μια σειρά αυτά που ξέραμε μέχρι εκείνη την στιγμή. Ανεξάντλητες χιουμοριστικές στιγμές με την Μαρία Καβογιάννη στον ρόλο της π0ρνης Κορίννας και την Καίτη Κωνσταντίνου στο ρόλο της Σοσώς να δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας.

Κωνσταντίνου και Ελένης

Εδώ δεν χρειάζεται να πεις τίποτα. Εξάλλου οι περισσότεροι ξέρουν το σενάριο από έξω. Κάτι οι αμέτρητες και ασταμάτητες επαναλήψεις, κάτι η υπέροχη Ελένη Ράντου έκαναν της σειρά να είναι ίσως η πιο αγαπημένη εβερ. Οι ατάκες μεταξύ της Γκαρσόνας Α και του επίκουρου της βυζαντινολογίας Κατακουζινού είναι ανεξάντλητες.

Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή

Τι και αν προλάβαν να παιχτούν στην τηλεόραση μόλις 7 επεισόδια. Το σήριαλ αγαπήθηκε όσο λίγα. Κάτι το σενάριο των Ρήγα Αποστόλου, κάτι το καστ που ήταν απίστευτο, η σειρά έμεινε στην ιστορία. Οι ατάκες της Άβας Γαλανοπούλου με την Χρυσά Ρώπα είναι το λιγότερο ξεκαρδιστικές.


Σαββατογεννημένες

Η πρώτη συγραφική προσπάθεια του Γιώργου Καπουτζίδη. Έδειξε από την αρχή το συγγραφικό του ταλέντο και το υπέροχο χιούμορ του, κάνοντας της σειρά εξαιρετικά δημοφιλή στο πέρασμα του χρόνου και την κατέταξε στις κλασσικές κωμωδίες. Η Ελένη Ράντου στο ρόλο της Μπίας Μπέκου, πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς Πυρκαγιά, δίνει τα ρέστα της, με ατάκες που σκοτώνουν.


Είσαι το ταίρι μου

Η επιστροφή του Λευτέρη Παπαπέτρου φέρνει τα πάνω κάτω στην τηλεόραση και συστήνει τον Αλέξη Γεωργούλη και την Βίκυ Σταυροπούλου στο κοινό. Η σειρά προβάλλεται ξανά και ξανά κατατάσσοντας την Βίκυ Σταυροπούλου στις πιο αγαπημένες κωμικές ηθοποιούς της γενιάς της. Οι ατάκες της και στιγμές γέλιου που μοιράζει είναι ανεξάντλητες.

Στο παρά πέντε

Τι να πει κάνεις για αυτή την σειρά. Ποιο ρόλο να πρωτοδιαλέξει κάνεις για να σταθεί… στην Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου (Σμαράγδα Καρύδη) στην Ζουμπούλια Αμπατζίδου (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) ή σε αυτόν της Θεοπούλας Τζίνη (Έφη Παπαθεοδώρου)… εδώ σταματάμε!


Πηγή

Ελληνικές σειρές που άφησαν εποχή και οι ατάκες τους μας “σκότωσαν”! (videos) Reviewed by kamikaze.gr on 17.9.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.