Top Ad unit

Οι Γονείς της Σοκαριστηκαν όταν Γεννήθηκε. Αλλά αυτό που κάνουν με την «ξεχωριστή» κορούλα τους είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!


Αυτή είναι η ιστορία της Brenna, η οποία είχε ένα από τα πιο δύσκολα ξεκινήματα στη ζωή, αλλά είχε την τύχη να είναι ευλογημένη με μια υπέροχη μαμά και έναν μπαμπά που ανέλαβαν τη φροντίδα της.


Η Courtney και ο Evan Westlake ζούσαν μια ευτυχισμένη ζωή με το γιο τους Connor. Κάποια στιγμή ήταν στην ευχάριστη θέση να μάθουν ότι η ζωή τους θα γέμιζε για άλλη μια φορά με νανουρίσματα, κουβερτάκια, και κλάματα. Ήταν ενθουσιασμένοι να δούνε τις πρώτες φωτογραφίες του υπέρηχου.

Ήταν εκστατικοί κάθε φορά που έβλεπαν νέες εικόνες, βέβαιοι ότι όλα πήγαιναν καλά. Λίγους μήνες μετά την έναρξη της εγκυμοσύνης, τους δόθηκε η είδηση ότι θα κάνουν κοριτσάκι: Ο Connor θα είχε μια μικρή αδελφή!

Το νεαρό ζευγάρι άρχισε να σκέφτεται όλα τα κοριτσίστικα πράγματα που θα έμπαιναν στη ζωή τους. «Εγώ θα πλέκω τα μαλλιά της!», αστειευόταν ο Evan. Η μεγάλη ημέρα έφτασε, και μόλις λίγες εβδομάδες πριν από την Πρωτοχρονιά, το κοριτσάκι τους γεννήθηκε.

Αλλά όλα τα άμεσα σχέδια για την νέα εισαγωγή στην οικογένεια είχαν συντριβεί αμέσως. Η νεογέννητη κόρη τους Brenna έπρεπε να μπει αμέσως στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Δεν κινούταν, είχε μια εξαιρετικά υψηλή θερμοκρασία σώματος, και ήταν καλυμμένη με πληγές σε όλο το σώμα της.

Η Brenna είχε διαγνωστεί με μια σοβαρή κληρονομική ασθένεια που ονομάζεται ιχθύαση τύπου αρλεκίνου. Το δέρμα της αναπτύσεται πολύ γρήγορα, οδηγώντας σε μια χαρακτηριστική απολέπιση και ερυθρότητα σε ολόκληρο το σώμα της. Η Courtney και ο Evan πήραν για πρώτη φορά αγκαλιά την κόρη τους δύο εβδομάδες μετά τη γέννησή της.

Από τότε, το δέρμα της κόρης τους έπρεπε να αντιμετωπίζεται καθημερινά. Μαζί με τις φυσικές προκλήσεις, η Courtney αναγνώρισε αμέσως ότι η κόρη τους είχε ένα δύσκολο συναισθηματικό ταξίδι μπροστά της.

Κάθε φορά που βγαίνει με την κόρη της, η Courtney ακούει σχόλια, ή αγενής ερωτήματα, τα οποία την κάνουν πολύ λυπημένη. Και όχι μόνο για τη δική της κόρη. Μπορεί να καταλάβει τη φυσική περιέργεια των παιδιών, μιας και η εμφάνισή της κόρης της είναι τόσο μοναδική.

Αλλά αυτό που την αναστατώνει περισσότερο είναι η αντίδραση των γονέων. Τραβούν τα παιδιά τους μακριά όσο το δυνατόν γρηγορότερα, κρατάνε το στόμα τους κλειστό, και τους λένε να είναι ήσυχα.

» Γιατί δεν μας παίρνουν ως θετικό παράδειγμα για την εκμάθηση ότι το να είσαι διαφορετικός, δεν είναι πάντα κακό;» ρώτησε.

Είπε ότι προτιμά να μιλήσει με άλλους γονείς και να συμμετάσχει στις συζητήσεις τους σχετικά με την κόρη της. Είναι απίστευτα υπερήφανη για το ζωηρό κοριτσάκι της που δεν αφήνει τίποτα να την πάρει από κάτω. Δεν είναι η μόνη θαυμάστρια της Brenna, ο μεγάλος της αδελφός ο Connor την λατρεύει.

Η νεαρή μητέρα απλά δεν καταλαβαίνει: «Γιατί οι άλλοι γονείς αποφεύγουν τις συζητήσεις για τους ανθρώπους που φαίνονται διαφορετικοί; Τι φοβούνται; Θα μπορούσαν απλά να έρθουν σε μας και να ρωτήσουν πόσο χρονών είναι. Στη συνέχεια, τα παιδιά θα δουν ότι όλα τα άλλα είναι φυσιολογικά.

Και όταν ένα παιδί ρωτά γιατί η Brenna είναι τόσο κόκκινη, γιατί δεν μπορούν απλά να είναι ειλικρινής και να πουν «δεν ξέρω, αλλά δεν είναι σημαντικό το πώς μοιάζει κάποιος. Όλοι φαίνονται διαφορετικοί ούτως ή άλλως, έτσι δεν είναι;»



Μία από τις συνέπειες των συνεχών πλυσιμάτων και της απολέπισης του περίσσειου δέρματος που απαιτούνται για να διαχειριστεί αυτή η μοναδική ασθένεια είναι ότι είναι πολύ δύσκολο για εκείνους που πλήττονται από αυτήν να αποκτήσουν μαλλιά. Ωστόσο, χάρη στις προσπάθειες του Evan, τα μαλλιά της Courtney έχουν πράγματι αυξηθεί αρκετά.

Και αυτή η λεπτομέρεια δεν έχει περάσει απαρατήρητη, το μικρό κορίτσι αγγίζει τα μαλλιά της με περηφάνια. Οι γονείς της έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν ότι η κόρη τους μπορεί να κάνει οτιδήποτε θέλει, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.



Πηγή / Copyright: hefty.co
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: taz.gr

Οι Γονείς της Σοκαριστηκαν όταν Γεννήθηκε. Αλλά αυτό που κάνουν με την «ξεχωριστή» κορούλα τους είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ!! Reviewed by kamikaze.gr on 13.9.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.