Top Ad unit

Οδηγός λεωφορείου καταχειροκροτήθηκε για τη συμπεριφορά του



Θερμό χειροκρότημα απέσπασε ένας οδηγός λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη λόγω του ότι βοήθησε μια μητέρα πρόσφυγα που είχε μπει στο όχημα.


Η γυναίκα μπήκε στο λεωφορείο μαζί με το μωρό της, ωστόσο δεν έβρισκε καρέκλα για να κάτσει. Τότε παρενέβη ο οδηγός του λεωφορείου. Αφού ακινητοποίησε το λεωφορείο, σηκώθηκε από τη θέση του και ζήτησε από τους επιβάτες να παραχωρήσουν μια θέση στη μητέρα είχε επιβιβαστεί και ταξίδευε όρθια έχοντας στην αγκαλιά της το παιδί της Αμέσως μετά την παρέμβαση του και πριν καθίσει ξανά στη θέση του ο οδηγός χειροκροτήθηκε από τους υπόλοιπους επιβάτες ενώ το περιστατικό ανέδειξε με ανάρτησή της στο Facebook το στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Δείτε την πλήρη ανάρτησή της:

«Στο αστικό του ΟΑΣΘ, στη γραμμή 21, σήμερα το πρωί, ανεβαίνει από την στάση Πλατείας Επταλόφου, μία πρόσφυγας με ενα μωράκι γλυκύτατο. Κανένας δεν σηκώνεται να της δώσει τη θέση του για να καθήσει η μάνα με το μωρό. Πριν προλάβω να μιλήσω, σταματάει το αστικό ο οδηγός και λέει: Μία θέση για να καθήσει η μάνα με το μωρό. Σηκώνεται αμέσως ενας κύριος, κάθεται η μάνα και ο οδηγός καταχειροκροτείται από όλο τον κόσμο. Κατέβηκα χαρούμενη και πολύ-πολύ αισιόδοξη!! Και για την εξαίρετη στάση του εργαζόμενου οδηγού αλλά και για τον κόσμο που τον χειροκρότησε!! Μαζί μας χτυπούσε τα χεράκια του και το μωράκι!! Άντε μόνο τέτοια να έχουμε!!».

Η αρχική ανάρτηση:



Οδηγός λεωφορείου καταχειροκροτήθηκε για τη συμπεριφορά του Reviewed by kamikaze.gr on 8.9.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.