Top Ad unit

Πεθερικά έριξαν οξύ στην κοιλιά της εγκύου νύφης τους. Το γιατί θα σας σοκάρει


Η πεθερά της είχε πάει σε μέντιουμ για να μάθει το φύλο του παιδιού...



Στο νοσοκομείο αναρρώνει μια εγκυμονούσα στην Ινδία από την πιο φρικιαστική επίθεση που θα μπορούσε να φανταστεί ο ανθρώπινος νους. Οι γονείς του συζύγου της της έριξαν οξύ στην κοιλιά της σε μια προσπάθεια να… κάψουν (!) το μωρό που περιμένει, επειδή σύμφωνα με κάποιες προβλέψεις θα είναι κορίτσι.

Το 27χρονο θύμα, ονόματι Girija, κατέρρευσε από τον πόνο και την ταραχή όταν είδε τη μητέρα του άνδρα της και την αδελφή του να ρίχνουν οξύ πάνω στην φουσκωμένη κοιλιά της.

Οι αρχές εκτιμούν πως οι γυναίκες επιχείρησαν να σκοτώσουν τόσο την Girija και το αγέννητο μωρό της επειδή μια αστρολόγος της είπε πως το παιδί που περιμένει είναι κορίτσι.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε πως η πεθερά της γυναίκας έχει διαφύγει αλλά ο σύζυγος του θύματος και ο πεθερός της συνελήφθησαν για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η Girija έχει ήδη μια κόρη 18 μηνών και η αστυνομία πιστεύει πως δέχθηκε επίθεση για να μην αποκτήσει και δεύτερη.

Η επίθεση έγινε λίγες ημέρες αφότου η πεθερά της 27χρονης συμβουλεύτηκε μέντιουμ σχετικά με το φύλο του παιδιού.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κοπέλα έχει εγκαύματα στο 30% του σώματός της.

«Περιμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων, φαίνεται πως ανάμειξαν κάποιο χημικό με κηροζίνη και το έριξαν πάνω της», τόνισε γιατρός από το νοσοκομείο.

Πηγή:tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Πεθερικά έριξαν οξύ στην κοιλιά της εγκύου νύφης τους. Το γιατί θα σας σοκάρει Reviewed by kamikaze.gr on 10.9.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.