Top Ad unit

Η Ελλάδα πενθεί για τον χαμό της Ελένης Ομήρου



Η Ελλάδα και η Κύπρος πενθούν για το χαμό της Ελένης Ομήρου.

Όλη η Πάφος πενθεί στο άκουσμα της είδησης του αδόκητου θανάτου της Ελένης Ομήρου απο την Κάτω Πάφο μετά απο μια άνιση μάχη που έδωσε για ζωή.


Ένα κορίτσι γεμάτο αγάπη και όρεξη για ζωή, μια κοπέλα με όμορφη ψυχή και πάντα χαμογελαστή, μια κοπέλα που φεύγει πρόωρα, άδικα στα 26 της και πριν προλάβει να ανοίξει τα φτερά της για να ζήσει.

Η κόρη του γνωστού συμπολίτη μας εκπαιδευτικού Όμηρου Ομήρου, Ελένη, αδελφότεκνη του πρώην Προέδρου της ΕΔΕΚ, Γιαννάκη Ομήρου πολεμούσε άνισα τα τελευταία χρόνια για να ζήσει. Σε κάποια σημεία κατάφερνε με την θέληση που είχε για ζωή, να βγει νικήτρια στις μάχες, δυστυχώς όμως όχι και στον πόλεμο με την ασθένεια.


Το βράδυ της Κυριακής 26/9/2016, η 26χρονη Ελένη Ομήρου έκλεισε για πάντα τα μάτια.

Ο πατέρας της Ελένης, Όμηρος, με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αποχαιρετά τη θυγατέρα του που η μοίρα της έπαιξε τόσο άσχημο παιχνίδι.

«Αυτά τα μάτια έκλεισαν. Κι αυτό το χαμόγελο πάγωσε. Χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε ο κύκλος της ζωής για τη μοναχοκόρη μου Ελένη Ομήρου.

Έφυγε στα 26 της ύστερα από μια μακρά μάχη, σκληρή και αδυσώπητη. Πολέμησε με ήθος και λεβεντιά. Δεν παραδόθηκε αμαχητί, ούτε λιποψύχησε. Τη συνοδεύουν η αγάπη και η εκτίμηση μας και θα την αποχαιρετήσουμε όπως της αρμόζει κι όπως η ίδια θα επέλεγε.

Σεμνά, ταπεινά και με ευπρέπεια…»

Πηγή: dokari

Η Ελλάδα πενθεί για τον χαμό της Ελένης Ομήρου Reviewed by kamikaze.gr on 27.9.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.