Top Ad unit

Ένας Τέρας πέταξε από το Φορτηγό του ΑΥΤΟ το Κουτάβι για να πεθάνει! Αλλά ο ΗΡΩΑΣ του είχε ΑΛΛΑ Σχέδια!


Είναι δύσκολο να κατανοήσουμε πώς κάποιος θα μπορούσε να κακομεταχειριστεί ή να προκαλέσει οποιαδήποτε ζημιά σε ένα αβοήθητο ζώο, αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί άρρωστοι άνθρωποι στον κόσμο που κάνουν ότι μπορούν για να τα δουν να υποφέρουν.



Ευτυχώς, υπάρχουν επίσης πολλά καλά παιδιά εκεί έξω που αφιερώνουν τη ζωή τους για να βοηθήσουν τα ζώα να ξεχάσουν τον πόνο και τη στενοχώρια τους. Η Heidi Schermerhorn-Wagner είναι μια από αυτούς τους αγγέλους στη γη. Εκείνη ίδρυσε το “Boxer Butts and Other Mutts“ μια οργάνωση διάσωσης μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα στη Βόρεια Καρολίνα που ειδικεύεται σε άστεγα, κακοποιημένα και τραυματισμένα κατοικίδια ζώα.

Έτσι, όταν ένα μικρό, κακοποιημένο και ασθενικό κουτάβι που ονομάζεται Callie ανελέητα πετάχτηκε από ένα φορτηγό από κάποιο τέρας νωρίτερα αυτό το μήνα, η αστυνομία ήξερε ακριβώς πού να την πάει.


«Μου έστειλαν την φωτογραφία της και ήθελα να την πάρω εκείνη την ημέρα», είπε η Schermerhorn-Wagner.

Το καημένο κουτάβι ήταν αδυνατισμένο και με εμφανή πόνο. «Ήταν πάρα πολύ λεπτή και το πνεύμα της ήταν σπασμένο,» δήλωσε η Schermerhorn-Wagner.

«Στην αρχή το μόνο που ήθελε να κάνει ήταν να είναι κουλουριασμένη σε μια μπάλα,» είπε. «Απλά έτρεμε. Ακόμα και όταν την κρατούσαμε, δεν ήθελε να μας κοιτάξει. έτρεμε όταν πηγαίναμε να την σηκώσουμε.»

Ωστόσο, μετά από μόλις λίγες εβδομάδες, η Callie έχει ήδη κάνει απίστευτες βελτιώσεις και, τέλος, μαθαίνει πώς να είναι ένα κουτάβι, λέει η Schermerhorn-Wagner. «Αγαπά, αγαπά, αγαπά τα παιχνίδια. Τώρα που μπορεί να περπατήσει καλύτερα γιατί δεν πονάει, μπορεί να τρέξει και πραγματικά, ΤΡΕΧΕΙ.»



Πηγή / Copyright: lifedaily.com Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: taz.gr

Ένας Τέρας πέταξε από το Φορτηγό του ΑΥΤΟ το Κουτάβι για να πεθάνει! Αλλά ο ΗΡΩΑΣ του είχε ΑΛΛΑ Σχέδια! Reviewed by kamikaze.gr on 4.9.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.