Top Ad unit

Έξαλλος ο Πούτιν: Αν δεν σταματήσουν πάμε σε Παγκόσμιο Πόλεμο


Αυστηρή προειδοποίηση από τον Ρώσο πρόεδρο



Ο Πούτιν δοκίμασε πριν τη Σύνοδο Κορυφής της G20 να φρενάρει την πυρηνική... παράνοια στη Βόρεια Κορέα, ωστόσο ο Κιμ Γιονγκ Ουν φαίνεται πως δεν ακούει κανέναν...

Η Ρωσία προειδοποίησε σήμερα εκ νέου για την Βόρεια Κορέα, που αποτελεί απειλή για έναν καταστροφικό πόλεμο θα συντρίψει την παγκόσμια ειρήνη και ασφάλεια εάν δεν διακόψει άμεσα το ταχέως αναπτυσσόμενο πρόγραμμα πυρηνικών όπλων της.

Η ανησυχητική πρόβλεψη του Κρεμλίνου, έρχεται μετά την επιτυχή πραγματοποίηση της πιο ισχυρής πυρηνικής δοκιμής την Παρασκευή, που μάλιστα η πυρηνική κεφαλή είχε πολλαπλάσια ισχύ σε σύγκριση με την ατομική βόμβα που έπεσε στη Χιροσίμα και τελικά έληξε τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας ζήτησε από την Β. Κορέα να σταματήσει τις «επικίνδυνες περιπέτειες» και προειδοποίησε ότι η δοκιμή θα έχει αρνητικές συνέπειες για την όλο και πιο απομονωμένη από τον υπόλοιπο κόσμο, χώρα.

Το KNCA πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας ανέφερε ότι η χώρα είναι πλέον σε θέση να «παράγει κατά βούληση και όσο χρειάζεται διαφόρων ειδών μικρότερες, ελαφρύτερες και διαφοροποιημένες πυρηνικές κεφαλές με πλύ ανώτερη δύναμη ισχύος».

Τέλος αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η σημερινή δοκιμή έφερε έναν τρομερό σεισμό μεγέθους 5,3 Ρίχτερ, όπως καταγράφηκε από το Γεωλογικό Ινστιτούτο των Ηνωμένων Πολιτειών!

Πηγή: newsbomb.gr

Έξαλλος ο Πούτιν: Αν δεν σταματήσουν πάμε σε Παγκόσμιο Πόλεμο Reviewed by kamikaze.gr on 9.9.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.