Top Ad unit

Οι αντιδράσεις των καναλιών που έμειναν χωρίς άδεια - Έμειναν εκτός ακόμη και με προσφορές 70 εκατομμυρίων (Video)


Έντονη είναι η ανησυχία στους εργαζόμενους των καναλιών που έμειναν εκτός διαδικασίας και δεν
κατάφεραν να πάρουν άδεια για να συνεχίσουν τη μετάδοση του τηλεοπτικού τους προγράμματος.

Τα δυο εκ των τεσσάρων καναλιών που δεν εξασφάλισαν άδεια ξεπέρασαν τα 60 εκατ. στις προσφορές τους.

Συγκεκριμένα, η Dimera Media έκανε προσφορά 61.5 εκατ. ευρώ, ο Alpha 61 εκατ., ο Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος Περιεχομένου (ITV CP) 18 εκατ. και η Νέα Τηλεόραση (N.T.V) 13 εκατ.

Ο εκπρόσωπος του Star άφησε να εννοηθεί ότι θα υπάρξει νομική συνέχεια στη μαραθώνια διαδικασία της δημοπράτησης των αδειών.

«Θα ήταν καλύτερα να έχει αποφανθεί πριν από τον διαγωνισμό η δικαιοσύνη» υποστήριξε ο εκπρόσωπος του τηλεοπτικού σταθμού Star Κάρολος Αλκαλάι.

Βγαίνοντας από το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας ο κ. Αλκαλάι χαρακτήρισε τη διαδικασία «υπερβολική».
«Το τίμημα ήταν υψηλό. Δεν περιμέναμε να πάει τόσο ψηλά. Θα περιμένουμε τώρα τα νομικά ζητήματα και θα δούμε» υπογράμμισε ο κ. Αλκαλάι και συμπλήρωσε: «Η εκτελεστική εξουσία ψήφισε έναν νόμο και όσοι θεωρούν ότι θίγονται προσφεύγουν στη δικαιοσύνη».

Στις ηλεκτρονικές τους σελίδες, τόσο το Star όσο και ο Alpha παρουσιάζουν ειδησεογραφικά τις εξελίξεις και το αποτέλεσμα της δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών τονίζοντας ότι στους σταθμούς που δεν πήραν απασχολούνται χιλιάδες εργαζόμενοι.

«Δεν εξασφάλισαν τηλεοπτική άδεια οι εν λειτουργία σταθμοί, με συνολικά χιλιάδες εργαζόμενους, ALPHA (συμφερόντων Κοντομηνά) και STAR (συμφερόντων Βαρδινογιάννη), όπως και το MEGA που δεν συμμετείχε στο διαγωνισμό. Δεν πήραν επίσης άδεια ο Γιάννης Σαββίδης και το σχήμα του επιχειρηματία Γιάννη Βαρδινογιάννη» γράφει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα της τηλεόρασης του Alpha.

Υπενθυμίζεται ότι ο  διευθύνων σύμβουλος του ΔΟΛ, Παναγιώτης Ψυχάρης, καταθέτοντας στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που ερευνά τις δανειοδοτήσεις σε κόμματα και ΜΜΕ, είπε ότι το Mega θα συνεχίσει να λειτουργεί.
Πηγή: www.topontiki.gr
Οι αντιδράσεις των καναλιών που έμειναν χωρίς άδεια - Έμειναν εκτός ακόμη και με προσφορές 70 εκατομμυρίων (Video) Reviewed by kamikaze.gr on 2.9.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.