Top Ad unit

Θυμάστε την 33χρονη που Έδειρε μέχρι θανάτου τον νεογέννητο Γιο της; Δείτε την Κατάληξή της μέσα στη Φυλακή..


Μια μητέρα που χτύπησε τον 9 εβδομάδων γιο της και τον έθαψε σε ένα απομακρυσμένο δάσος αυτοκτόνησε στην φυλακή.



Η 33χρονη Kristen Bury αυτοκτόνησε στην φυλακή του Sarasota County στην Φλόριντα, έχοντας συμπληρώσει λιγότερο από έναν χρόνο από την 25 ετών ποινή της επειδή σκ0τωσε τον γιο της, Chance Walsh.

Δεν έφερε καμία αντίδραση για την άγρια ανθρωποκτονία τον Ιανουάριο αφότου βρήκαν το πτώμα του μωρού της σε έναν ρηχό τάφο την Οκτώβριο, ένα μήνα μετά την δήλωση εξαφάνισης του. Ήταν θαμμένος φορώντας την πάνα του.

Ο άντρας της, Joseph Walsh, δεν έχει δικαστεί ακόμα για τον θάνατο του Chance. Η Bury αναμενόταν να καταθέσει σαν μέρος της συμφωνίας της με τους δικαστές. Το γραφείο του σερίφη δήλωσε ότι βρήκε την Bury αναίσθητη στο κελί της το Σάββατο το πρωί.





Της έκαναν τεχνητή αναπνοή, αλλά αργότερα στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρή. Σε μια δήλωση του ο αξιωματικός Joe Giasone είπε ότι η αρχική έρευνα δείχνει πως πρόκειται για αυτοκτονία. Έχει κανονιστεί να γίνει αυτοψία. Ο Walsh και η Bury συνελήφθησαν στην Νότια Καρολίνα όταν αναμίχθηκαν σε αυτοκινητιστικό ατύχημα.

Ο Chance δεν ήταν στο αυτοκίνητο, αλλά η γιαγιά του, Sally Susino κάλεσε την αστυνομία λέγοντας ότι φοβόταν για την υγεία του παιδιού. Η αστυνομία είπε ότι ο Walsh έπνιξε το παιδί βάζοντας ένα μωρομάντιλο στο στόμα του και μετά το έκρυψαν μαζί σε ένα κοντινό δάσος.



O Joe Viacava, ποινικός δικηγόρος, είπε ότι θα είναι πιο δύσκολο να αποδοθεί δικαιοσύνη για το μωρό τώρα που πέθανε η μητέρα του. “Μπορεί τελικά η υπόθεση να απορριφτεί”, είπε. “Ήταν πολύ σημαντική για την υπόθεση, γιατί ήταν το μόνο άτομο με σημαντικές αποδείξεις, πέρα από μερικά ιατροδικαστικά στοιχεία.”

“Αν είναι ο κεντρικός άξονας της υπόθεσης και δεν είναι πια εκεί για να καταθέσει, τότε αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα στην καταδίκη και την αθώωση.” Η Susino είπε ότι δεν ήταν ικανοποιημένη με την συμφωνία μετά την καταδίκη της κόρης της.

Είχε δηλώσει τότε στα τοπικά μέσα: “Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένη με το σημερινό αποτέλεσμα. Και ευτυχώς έχω μητρικό ένστικτο, γι’αυτό είναι πολύ δύσκολο, αλλά πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη και δεν νιώθω ότι η ποινή ήταν αρκετά δυνατή. Οι μητέρες υποτίθεται ότι προστατεύουν τα παιδιά τους πάση θυσία και αυτό δεν έγινε σε αυτή την περίπτωση.”

Δεν θέλησε να σχολιάσει τα νέα του θανάτου της Bury.






Πηγή

Θυμάστε την 33χρονη που Έδειρε μέχρι θανάτου τον νεογέννητο Γιο της; Δείτε την Κατάληξή της μέσα στη Φυλακή.. Reviewed by kamikaze.gr on 15.9.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.