Top Ad unit

Απίστευτη δήλωση Στεφανίδη: «Κρίμα που με αγκάλιασε ο Μπολτ γιατί ήθελα να του κάνω…» [Εικόνες]


Μέχρι και ο Γιουσέιν Μπολτ πανηγύρισε τη σπουδαία επιτυχία της Κατερίνας Στεφανίδη, που τα ξημερώματα του Σαββάτου (20.08.2016) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ με επίδοση στα 4,85μ. Χάρισε έτσι στην Ελλάδα το τρίτο χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, μετά από εκείνα της Άννας Κορακάκη στη σκοποβολή και του Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους και έκτο στο σύνολο.



Αντίθετα από την Γελένα Ισινμπάγιεβα που νωρίτερα είχε ρίξει… χολή για την απουσία της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας, εξαιτίας του αποκλεισμού Ρώσων αθλητών λόγω ντόπινγκ, ο Γιουσέιν Μπολτ έδειξε γιατί εκτός από σπουδαίος αθλητής είναι και σπουδαίος άνθρωπος. Ένας πραγματικός σταρ.


Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε μόλις κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο, αφήνοντας στη δεύτερη θέση (με την ίδια επίδοση) την Αμερικανίδα Σάντι Μόρις και στην τρίτη 19χρονη ΜακΚάρτνι από τη Νέα Ζηλανδία. Όλες μαζί έκαναν το γύρο του θριάμβου μέχρι που έφτασαν στο σημείο όπου ο Μπολτ πανηγύριζε για την κατάκτηση ακόμη ενός χρυσού μεταλλίου, αυτό στη σκυταλοδρομία 4Χ100 με την ομάδα της Τζαμάικα.

«Μεθυσμένη» από τη νίκη της, η Κατερίνα Στεφανίδη δεν έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τον άνθρωπο που στη Βραζιλία έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων. Όπως αποκάλυψε μιλώντας στην κάμερα του gazzeta.gr ήθελε να του κάνει… photobomb. Αλλά όταν εκείνος την είδε, γύρισε και την αγκάλιασε για να φωτογραφηθούν μαζί!

«Ήταν ο τερματισμός των 4Χ100 και στον γυρισμό, περνώντας μπροστά από τα media, ήταν εκείνος μπροστά από τους φωτογράφους. Στην αρχή πήγα να κάνω photobomb αλλά με αγκάλιασε κι εκείνος», είπε για τη «συνάντηση» με τον Γιουσέιν Μπολτ που κάνει μέσω των διεθνών πρακτορείων το γύρο του κόσμου.

Πηγή: athensmagazine
Απίστευτη δήλωση Στεφανίδη: «Κρίμα που με αγκάλιασε ο Μπολτ γιατί ήθελα να του κάνω…» [Εικόνες] Reviewed by kamikaze.gr on 20.8.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.