Top Ad unit

Παράλυτη νύφη εντυπωσιάζει τους πάντες όταν σηκώνεται και περπατά στο γάμο της



Η στιγμή που φτάνει η νύφη και περπατά προς το ιερό είναι πάντα μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της γαμήλιας τελετής. Στην περίπτωση που θα δείτε παρακάτω, προκαλεί τα πιο συγκινητικά συναισθήματα.



Η νύφη Jaquie Goncher σήμερα είναι 25 ετών. Στην ηλικία των 17 έμεινε παράλυτη από τον λαιμό και κάτω. Στο γάμο της κατάφερε να εκπλήξει όλους τους καλεσμένους περπατώντας από την αναπηρική της καρέκλα.

Μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό του νωτιαίου μυελού σε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια της κολύμβησης, οι γιατροί δήλωσαν πως η κοπέλα ίσως δεν θα μπορούσε να περπατήσει ποτέ ξανά. Η Jaquie νίκησε ενάντια στις πιθανότητες και 6 μήνες αργότερα ήταν σε θέση να σταθεί. Τα επόμενα 8 χρόνια βασιζόταν κυρίως στην αναπηρική της καρέκλα.

Όντας αθλήτρια πριν το ατύχημα, το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν να μην μπορεί να γυμναστεί. «Θέλησα να πάω στο γυμναστήριο, να απογοητευτώ τόσο που δεν θα επέστρεφα. Προσπαθούσα να κάνω τον εαυτό μου να τα καταφέρει αλλά συνέχισα να αποτυγχάνω σε αυτό και τότε θα ήμουν αηδιασμένη με τον εαυτό μου.» δήλωσε η γυναίκα σε μια συνέντευξη στο Cosmopolitan. Τελικά, έναν χρόνο πριν το γάμο της έβαλε ένα στόχο: να είναι ικανή να σταθεί και να περπατήσει στον γάμο της.

Όπως μπορούμε να δούμε από τις παρακάτω μαγικές φωτογραφίες που ελήφθησαν από Love Stories By Us, όχι μόνο κατάφερε τον στόχο της να περπατήσει αλλά χόρεψε επίσης.

Ο γαμπρός είναι σίγουρα πολύ τυχερός που έχει μια τόσο δυνατή και πολύ όμορφη γυναίκα στη ζωή του. (δείτε τα πράσινα μαλλιά και το εντυπωσιακό νυφικό που φορά.)Τους ευχόμαστε μια ζωή γεμάτη ευτυχία.

Σε ηλικία 17 ετών η Jaquie Goncher υπέστη ένα ατύχημα στην κολύμβηση που την άφησε παράλυτη από τον λαιμό και κάτω.

Οι γιατροί είπαν πως δεν θα περπατούσε ξανά.



Ο πρώτος χρόνος θεραπείας ήταν πολύ σκληρός για την Jaquie. Όντας αθλήτρια όλη της τη ζωή, δυσκολευόταν όταν συνειδητοποίησε πως δεν μπορούσε να κάνει ούτε τις μικρότερες ασκήσεις.



«Την πρώτη φορά που αποφάσισα να πάω στο γυμναστήριο, κάθισα σε ένα στατικό ποδήλατο. Τα πόδια μου δεν θα ήταν ικανά να ωθήσουν αρκετά γρήγορα και το μηχάνημα θα απενεργοποιούνταν.» είπε η Jaquie.



«Αναστατώθηκα τόσο που κατέβασα το κεφάλι μου στο μηχάνημα και ξεκίνησα να κλαίω.»



Της πήρε αρκετό χρόνο να βρει τη δύναμη και το κίνητρο που χρειαζόταν για να επιστρέψει στο γυμναστήριο.



«Την ημέρα του γάμου σου, τα βλέμματα όλων είναι σε σένα οπότε θέλεις να νιώθεις όσο πιο όμορφη γίνεται. Πιστεύω πραγματικά πως μπορεί να είσαι μια βόμβα σε αναπηρική καρέκλα αλλά δεν ήθελα να οριστώ από αυτό.»



Όταν η Jaquie πλησίασε τον χώρο της τελετής με την μητέρα και τον παππού στο πλευρό της κανείς δεν εξεπλάγη που την είδε σε αναπηρική καρέκλα.



Αλλά σύντομα όλοι οι καλεσμένοι εντυπωσιάστηκαν όταν σηκώθηκε όρθια και ξεκίνησε να περπατά 8 χρόνια μετά το ατύχημα.



Αν και ο γαμπρός Andy Goncher ήδη γνώριζε αυτή την έκπληξη, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη δάκρυά του.



Σχεδόν όλοι έκλαιγαν. Ήταν μια πολύ συναισθηματική στιγμή.





Πριν από ένα χρόνο, η γυναίκα δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της για περισσότερα από 30 λεπτά επειδή είχε χαμηλή πίεση αίματος.




Τώρα κατάφερε να σταθεί κατά τη διάρκεια των 45 λεπτών που διήρκησε η τελετή και τον περισσότερο καιρό από τις 5 ώρες που κράτησε η δεξίωση.



Το ζευγάρι κυριολεκτικά χόρεψε πρώτη φορά μαζί εκείνη την ημέρα. Δεν είχαν χορέψει ποτέ ξανά πιο πριν.



Η Jaquie στηριζόταν στον σύζυγο της κατά τη διάρκεια του γάμου: «Είναι το στήριγμά μου γιατί θα τον κρατώ όλη την ώρα.»



Η μαμά της νύφης φρόντισε να απαθανατίσει τον χορό της κόρης της οπότε ως δώρο προσέλαβε έναν επαγγελματία καλλιτέχνη ώστε να ζωγραφίσει την συγκινητική σκηνή σε υδατογραφία.



Η Jaquie έδειχνε υπέροχη στο φόρεμά που φορούσε και με τα εκπληκτικά πράσινα μαλλιά γοργόνας.



«Είναι πραγματικά συγκινητικό. Μερικές φορές δεν συνειδητοποιώ πόσο θαυματουργό είναι πως περπατάω.»



Η κοπέλα σκοπεύει να συνεχίσει να γυμνάζεται όσο και πριν τον γάμο ώστε να μπορέσει να ζήσει χωρίς την αναπηρική καρέκλα.
Παράλυτη νύφη εντυπωσιάζει τους πάντες όταν σηκώνεται και περπατά στο γάμο της Reviewed by kamikaze.gr on 18.8.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.