Top Ad unit

Συγκλονίζουν οι νέες μαρτυρίες απο το Άγριο Φονικό-Την ΕΣΦΑΖΕ και φώναζε «Θα πετάξω και τα παιδιά στα..»


«Έσφαξε τη νύφη μου μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών της».


Τα λόγια της Κατερίνας Θεοδώρη, της αδερφής του 41χρονου που θέλησε να πάρει εκδίκηση για τη δολοφονία της συζύγου του από τη φιλενάδα του, ξεπληρώνοντας την μάλιστα με το ίδιο… νόμισμα, σοκάρουν ακόμα και τους πιο δυνατούς χαρακτήρες.

Μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr, η αδερφή του άνδρα που αποτέλεσε το μήλον της έριδος μεταξύ της φόνισσας και του θύματος, περιγράφει καρέ – καρέ τις φρικιαστικές στιγμές της δολοφονίας της νύφης της και αφηγείται τον τρόμο και την αγωνία που βίωσε. «Ήρθε με την καραμπίνα στο σπίτι μου και μου είπε ότι πυροβόλησε τον πατέρα της Νικολέτας», λέει η Κατερίνα Θεοδώρη.

Προσπαθώντας να συγκροτήσει τις σκέψεις της, αλλά και να συνέλθει από τις δραματικές ώρες που πέρασε, ξετυλίγει το κουβάρι του παρελθόντος και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές από τις σχέσεις του αδερφού της με τις δύο γυναίκες, αλλά και τις συνθήκες που οδήγησαν στο πρωτοφανές περιστατικό.
«Ο αδερφός μου παντρεύτηκε με τη νύφη μου πριν από δεκαέξι χρόνια. Μαζί απέκτησαν δύο αγόρια τα οποία σήμερα έχουν ηλικία δεκατριών και έντεκα ετών. Πριν από τέσσερα χρόνια έκανε δεσμό με τη Νικολέττα. Η γυναίκα αυτή ήταν παθιασμένη με τον αδερφό μου.

Μαζί της απέκτησε άλλα δύο παιδιά», αναφέρει η Κατερίνα Θεοδώρη και συμπληρώνει:«Η σύζυγος του αδερφού μου τον αγαπούσε παρότι την είχε εγκαταλείψει για μια άλλη γυναίκα. Αγαπούσε πολύ τα παιδιά της κι έκανε το παν προκειμένου να ενώσει και πάλι την οικογένειά της. Όταν είδε ότι όλες οι προσπάθειές της δεν έβρισκαν ανταπόκριση αποφάσισε να πάει σε δικηγόρο για να πάρει διαζύγιο, ωστόσο τελικά δεν κίνησε τις νομικές διαδικασίες».

Η Κατερίνα Θεοδώρη


«Θα πετάξω το παιδί στα σκουπίδια»

Μετά από δύο χρόνια σχέσης ο 41χρονος και η φίλη του φέρνουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Η κατάσταση αρχίζει να περιπλέκεται ακόμα περισσότερο.

Η 24χρονη τότε δολοφόνος παρουσιάζει μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά και απειλεί ότι θα απαλλαγεί με κάθε τρόπο από το παιδί.«Όταν η σύντροφος του αδερφού μου γέννησε το πρώτο τους παιδί, εγώ τη φιλοξένησα στο σπίτι μου για περισσότερο από ένα μήνα. Δεν ήθελε το μωρό.

Δεν το αγαπούσε παρότι έλεγε ότι λατρεύει τον αδερφό μου. Μου έλεγε ότι θα πετάξει το παιδί στα σκουπίδια προκειμένου να απαλλαγεί από αυτό. Προσπάθησα να την μεταπείσω για να μην του κάνει κακό», λέει στο protothema.gr η Κατερίνα Θεοδώρη.

Τελικά η 26χρονη που έβαψε τα χέρια της με το αίμα της 38χρονης ερωτικής της αντίζηλου, κράτησε το μωρό το οποίο σήμερα βρίσκεται στον 23ο μήνα της ηλικίας του.

Πριν από ένα περίπου χρόνο στη ζωή του ζευγαριού έρχεται ένα ακόμα παιδί. Ο 41χρονος δεν αναγνωρίζει κανένα από τα δύο μωρά και τελικά αποφασίζει να επιστρέψει στην οικογένειά του. «Πριν από περίπου ένα μήνα ο Γιάννης γύρισε και πάλι στη γυναίκα του. Μάλιστα πήγαν μαζί και διακοπές. Επέστρεψαν πριν από μια εβδομάδα», αναφέρει στο protothema.gr η αδερφή του 41χρονου που έστρεψε την καραμπίνα εναντίον του πατέρα της φιλενάδας του και παραλίγο να του αφαιρέσει τη ζωή.

Το μοιραίο βράδυ της Τετάρτης

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν περίπου εννέα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης όταν η 26χρονη γυναίκα με ένα μαχαίρι εισβάλλει στο σπίτι που έμενε η σύζυγος του 41χρονου άνδρα μαζί με τα δύο της παιδιά. Οι γυναίκες αρχίζουν να λογομαχούν και η κατάσταση γρήγορα ξεφεύγει από κάθε έλεγχο.

«Η Νικολέττα μένει κοντά στη νύφη μου. Πήγε στο σπίτι της, κρατώντας ένα κουζινομάχαιρο στα χέρια προκειμένου να της ζητήσει εξηγήσεις για τον Γιάννη. Την έσφαξε μπροστά στα παιδιά της. Της κάρφωσε το μαχαίρι πέντε φορές σε διαφορετικά σημεία του κορμιού της» λέει στο protothema.gr η Κατερίνα Θεοδώρη και συνεχίζοντας προσθέτει: «Ο αδερφός μου την μετέφερε στο Κέντρο Υγείας στο Κορωπί. Ήταν όμως πολύ αργά, καθώς η νύφη μου κατέληξε από εσωτερική αιμορραγία».

«Θα σκοτώσω τον πατέρα της και μετά θα αυτοκτονήσω»

Ο θάνατος της 38χρονης συζύγου του γέμισε θυμό και οργή τον 41χρονο. Αν και η αστυνομία τον έψαχνε κατά τη διάρκεια του πρωινού της χθεσινής ημέρας εκείνος είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης, ενώ δεν απαντούσε σε καμία κλήση που δέχονταν στο κινητό του τηλέφωνο.

«Είχε έρθει στο σπίτι μου. Μου είπε ότι δεν πρόκειται να μείνει με τα χέρια σταυρωμένα. Μου έλεγε συνεχώς ότι θα σκοτώσει τον πατέρα της Νικολέττας και ότι μετά θα αυτοκτονήσει. Έφυγε με οργή από το σπίτι μου, κοντά στο μεσημέρι», αναφέρει η Κατερίνα Θεοδώρη.

Η αδερφή του 41χρονου προβληματίστηκε έντονα, ενώ εύχονταν να μην κάνει ο αδερφός της τα λόγια του πράξεις. «Επέστρεψε στο σπίτι μου με την καραμπίνα που είχε πυροβολήσει εναντίον του πατέρα της φίλης του και της συντρόφου του. Μου είπε τι είχε κάνει και εγώ προσπαθούσα να τον ηρεμήσω.

Είχε βάλει την κάννη της καραμπίνας στο στόμα του και μου έλεγε ότι θα αυτοκτονήσει. Ειδοποίησα κρυφά την αστυνομία. Όταν είδε τα περιπολικά να φτάνουν στο σπίτι μου, επιβιβάστηκε γρήγορα στο αυτοκίνητό του και προσπάθησε να διαφύγει. Οι άνδρες της αστυνομίας τον καταδίωξαν για περίπου πέντε χιλιόμετρα. Τελικά σταμάτησε μόνος του το αυτοκίνητο, βγήκε από αυτό και παραδόθηκε» λέει στο protothema.gr η αδερφή του 41χρονου άνδρα.

Οι συγγενείς του 41χρονου έχουν στρέψει πλέον το ενδιαφέρον τους στα παιδιά του και προσπαθούν με κάθε τρόπο να τα προστατέψουν αλλά και να τα βοηθήσουν να ξεπεράσουν τον τρομερό εφιάλτη που βίωσαν.

Δείτε βίντεο από το σημείο της δολοφονίας στο Κορωπί
patratora.gr
Συγκλονίζουν οι νέες μαρτυρίες απο το Άγριο Φονικό-Την ΕΣΦΑΖΕ και φώναζε «Θα πετάξω και τα παιδιά στα..» Reviewed by kamikaze.gr on 5.8.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.