Top Ad unit

Σκότωσε τον γιο του γιατί απέτυχε στις εξετάσεις!



Ένα παιδί 12 ετών έχασε τη ζωή του με μαρτυρικό τρόπο στην Ιαπωνία, από τα ίδια τα χέρια του πατέρα του, διότι απέτυχε στις εξετάσεις του σχολείου του!



Το δραματικό αυτό περιστατικό συνέβη την Κυριακή, όταν ο πατέρας έκανε «χαρακίρι» στον γιο του με ένα μαχαίρι κουζίνας, προκειμένου να τον τιμωρήσει για την αποτυχία τους στις εξετάσεις του σχολείου.

Ο 48χρονος Κένγκο Σάτακε ομολόγησε κυνικά στους αστυνομικούς ότι εξοργίστηκε διότι ο 12χρονος δεν ήταν μελετηρός. Ο έφηβος μαθητής είχε να δώσει εξετάσεις στο σχολείο και προφανώς δεν ήταν ιδιαίτερα επιμελής. Ο πατέρας από την πόλη Ναγκόγια, ωστόσο έχασε κάθε έλεγχο και έσφαξε το ίδιο το παιδί του.

Ο Σάτακε συνελήφθη στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί ο γιος του, όπου και κατέληξε, καθώς είχε χάσει πολύ αίμα. Η δικαιολογία που χρησιμοποίησε απέναντι στους αστυνομικούς ήταν ότι «έγινε κατά λάθος».

Τα πάντα ξεκίνησαν από το όνειρο του πατέρα να περάσει ο γιος του σε ένα από τα κορυφαία σχολεία της περιοχής. Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, την ώρα του άγριου εγκλήματος, η μητέρα του 12χρονου βρισκόταν στην εργασία της.
Σκότωσε τον γιο του γιατί απέτυχε στις εξετάσεις! Reviewed by kamikaze.gr on 24.8.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.