Top Ad unit

Γι αυτό έφαγε ξύλο ο Τσοχατζόπουλος: Η αφορμή που προκάλεσε τον ξυλοδαρμό του Άκη


Σάλο έχει προκαλέσει η πληροφορία πως ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος που έχει
καταδικαστεί για την υπόθεση με τις μίζες στα εξοπλιστικά δέχθηκε άγρια επίθεση μέσα στο κελί του στις φυλακές Κορυδαλλού από τον βαρυποινίτη Βασίλη Στεφανάκο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Το Έθνος” ο 70χρονος πρώην υπουργός μεταφέρθηκε μάλιστα στο νοσοκομείο των φυλακών για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Δικαιοσύνης, ήδη διενεργούνται δύο πειθαρχικές προκαταρκτικές έρευνες. Η πρώτη από την Εισαγγελία Πειραιά σε βάρος σωφρονιστικών υπαλλήλων για τυχόν ενέργειες που δεν έπραξαν, ενώ η δεύτερη είναι πειθαρχική έρευνα από το Συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού για πιθανές ευθύνες κρατούμενων.

Σύμφωνα ωστόσο με αρμόδιες πηγές του υπουργείο Δικαιοσύνης η ενημέρωση που είχε το υπουργείο δεν αφορούσε σε ξυλοδαρμό και ο πρώην υπουργός δεν νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα πάντως με την εφημερίδα όλα έγιναν για ασήμαντη αφορμή. Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ διαμαρτυρήθηκε για τα φώτα που έμεναν ανοιχτά και τον ενοχλούσαν και τότε ο Στεφανάκος εισέβαλε στο κελί του και άρχισε να τον χτυπάει άγρια.

“Τι φωνάζεις μωρή πατσαβούρα” άκουσαν αυτόπτες μάρτυρες τον Στεφανάκο να λέει στον 70χρονο Άκη Τσοχατζόπουλο και στη συνέχεια άρχισε να τον χτυπάει μπροστά στα μάτια σωφρονιστικών υπαλλήλων που λέγεται επίσης ότι δεν αντέδρασαν έγκαιρα για να προστατεύσουν τον πρώην υπουργό.

Μάλιστα λέγεται ότι παρόντες στο περιστατικό ήταν και ένας γνωστός ποινικολόγος, αν και δεν προβλεπόταν εκείνη την ώρα να βρίσκεται στους χώρους της φυλακής, αλλά και ο Νίκος Ρωμανός καταδικασμένος για τη ληστεία στο Βελβεντό της Κοζάνης, αν και το κελί του βρίσκεται στην πρώτη πτέρυγα και επίσης δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί.
youweekly.gr 
Γι αυτό έφαγε ξύλο ο Τσοχατζόπουλος: Η αφορμή που προκάλεσε τον ξυλοδαρμό του Άκη Reviewed by kamikaze.gr on 3.8.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.