Top Ad unit

ΣΟΚ! Βίντεο Ντοκουμέντο -Τα πρώτα λεπτά μετά τη σύγκρουση των σκαφών [βίντεο]


Άλλοι προσπαθούν να μείνουν στην επιφάνεια της θάλασσας, σε άλλους ρίχνουν σωσίβια - Συντρίμμια βρίσκονται στην επιφάνεια του νερού



Συγκλονίζουν οι εικόνες από το βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και στο οποίο έχουν καταγραφεί τα πρώτα λεπτά μετά τον εμβολισμό του τουριστικού σκάφους από το ταχύπλοο στο στενό της Μονής, το μεσημέρι της Τρίτης στην Αίγινα.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 φαίνονται άνθρωποι να είναι μέσα στη θάλασσα και να προσπαθούν να σωθούν με όποιο τρόπο μπορούν.

Άλλοι έχουν πλησιάσει ένα άλλο μικρό σκάφος και προσπαθούν να ανέβουν πάνω σε αυτό.

Άλλοι κρατιούνται από κάποιο απο τα συντρίμμια του τουριστικού σκάφους προσπαθώντας να μείνουν στην επιφάνεια της θάλασσας ενώ άλλοι προσπαθούν να πιάσουν ένα από τα σωσίβια που πετάνε από άλλα σκάφη.

Την ίδια ώρα στην επιφάνεια του νερού βρίσκονται συντρίμμια από το τουριστικό σκάφος, το οποίο κυριολεκτικά διαλύθηκε από το ταχύπλοο με αποτέλεσμα τέσσερις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και άλλοι 17 να τραυματιστούν, πέντε εκ των οποίων σοβαρά.



ΣΟΚ! Βίντεο Ντοκουμέντο -Τα πρώτα λεπτά μετά τη σύγκρουση των σκαφών [βίντεο] Reviewed by kamikaze.gr on 17.8.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.