Top Ad unit

ΘΡΗΝΟΣ - Αυτό είναι το 5χρονο κoριτσάκι που έχασε τη ζωή του στην Αίγινα - ΟΡΓΗ απο τους συγγενείς!


Μόλις πέντε χρόνια έζησε ο ξανθός «άγγελος» που έχασε τη ζωή του στην θαλάσσια περιοχή της Αίγινας στο ναυτικό δυστύχημα που συγκλονίζει τη χώρα.



Το νήμα της ζωή του κόπηκε απότομα, το μεσημέρι της Τρίτης, όταν 77χρονος χειριστής ταχυπλόου έπεσε πάνω στη λάντζα που μετέφερε παραθεριστές στη Μονή, κόβοντας το στα δύο.

Μαζί με το κoριτσάκι «έφυγε» και ο πατέρας του στα 44 του χρόνια, καθώς και άλλοι δύο μεταξύ των οποίων και ο οδηγός τους τουριστικού σκάφους.

Μετά το ναυτικό δυστύχημα το παιδί μεταφέρθηκε στην ξηρά για να του γίνει ανάνηψη, αλλά ήταν ήδη αργά…

Σήμερα το πρωί η θεία του παιδιού βρέθηκε έξω από τα δικαστήρια του Πειραιά όπου μεταφέρθηκε ο άνθρωπος που προκάλεσε την τραγωδία. Η κυρία Μαρία Κατιφά, μόλις αντίκρισε τον 77χρονο χειριστή να βγαίνει από το αυτοκίνητο του Λιμενικού Σώματος συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, άρχισε να ουρλιάζει εναντίον του και να φωνάζει «Κοίτα τι έκανες δολοφόνε», δείχνοντας τις φωτογραφίες της ανιψιάς της και του αδελφού της.



Πηγή: protothema.gr

ΘΡΗΝΟΣ - Αυτό είναι το 5χρονο κoριτσάκι που έχασε τη ζωή του στην Αίγινα - ΟΡΓΗ απο τους συγγενείς! Reviewed by kamikaze.gr on 17.8.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.