Top Ad unit

Δείτε τι λένε τα ΖΩΔΙΑ για την ΤΕΤΑΡΤΗ 24/8...


Δείτε τι λένε τα ΖΩΔΙΑ για την ΤΕΤΑΡΤΗ 24/8...Κριός

Γενικά zwdia: Είναι δύσκολο να είστε συγκεντρωμένοι. Το μυαλό σας είναι σε κάτι υπέροχο που σας συμβαίνει. Χθες ήταν φαντασία αλλά τώρα είναι πραγματικότητα. Μπορεί να γυρνάτε μπερδεμένοι προσπαθώντας να καταλάβετε τι συμβαίνει. Τελικά θα πρέπει να προσγειωθείτε και να αντιμετωπίσετε πάλι την πραγματικότητα. Δεν υπάρχει λόγος να το κάνετε τώρα. Τέτοια πράγματα δεν συμβαίνουν συχνά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αναζητάτε νέα ερεθίσματα στην δουλειά σας. Χρειάζεστε μια νέα πρόκληση ή κάτι να σας ωθήσει δημιουργικά. Η ρουτίνα δεν σας ικανοποιεί. Κάντε τώρα τα βήματα που χρειάζονται για να βάλετε κάτι νέο στην στην καθημερινότητα της δουλειάς σας. Είναι σημαντικό να έχετε συνέχεια κάτι καινούργιο.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Μια αυθόρμητη συγκέντρωση συμπεριλαμβανομένων και κάποιων γειτόνων μπορεί να πραγματοποιηθεί σήμερα. Κάποιος μπορεί να ξεκινήσει ένα κουτσομπολιό και αυτό ίσως σας ενοχλήσει. Μπορεί να αναρωτιέστε αν πρόκειται να πουν κάτι και σας εσάς μόλις φύγετε. Μην μείνετε. Κάτι τέτοιο μπορεί να σας προκαλέσει πονοκέφαλο. Το κουτσομπολιό είναι το καταφύγιο όσων δεν έχουν δική τους ζωή.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάποιος προσπαθεί να σας ελέγξει. Μπορεί να θέλει να σας μεταπείσει. Να είστε προσεκτικοί με τα κίνητρά του/της. Είναι ανοιχτοί και πρόθυμοι να πειραματιστείτε με νέες ιδέες αλλά πρώτα σιγουρευτείτε ότι είναι προς όφελός σας αν το κάνετε.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Ένας προσωρινός χωρισμός ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας ίσως σας προκαλεί ποικίλα συναισθήματα. Μπορεί να χρειάζεστε λίγο χρόνο μόνοι σας αλλά θα σας λείψει κιόλας. Η ανασφάλειά σας μπορεί να έρθει στο προσκήνιο και ίσως αναρωτιέστε αν υπάρχει άλλο πρόσωπο στην ζωή του/της. Επικεντρωθείτε σε ότι θέλετε να κάνετε και απολαύστε την ηρεμία και την ησυχία. Δημιουργείτε σενάρια με το μυαλό σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η τύχη σας απογειώνεται όταν καταφέρνετε να συνδυάσετε παλιούς τρόπους και νέες λύσεις σε διάφορα θέματα. Μην φοβάστε να μιλήσετε ώστε να κάνετε κάποιον να προσέξει την δουλειά σας σήμερα.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Ίσως είναι μια από εκείνες τις ημέρες όπου δεν θέλετε να κάνετε τίποτα και δεν μπορείτε να πιέσετε τον εαυτό σας. Ενώ είστε έξω θα αγοράσετε μόνο ότι είναι απαραίτητο και στο σπίτι μάλλον θα μείνετε μπροστά στην τηλεόραση. Μην αισθάνεστε τύψεις για αυτό. Όλοι χρειαζόμαστε τέτοιες ημέρες. Να είστε χαλαροί και θα είστε ο εαυτός σας πάλι αύριο.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τώρα φαίνεται ότι κάνετε το ελάχιστο που είναι απαραίτητο. Δεν βάζετε προσπάθεια στην δουλειά σας και έτσι δεν προχωράτε όπως θα θέλατε. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι αν θέλετε να προχωρήσετε πρέπει να κάνετε περισσότερα.

Λέων

Γενικά zwdia: Κάποια πνευματικά ζητήματα ίσως φαίνονται απατηλά και δύσκολα να κατανοηθούν σήμερα. Μπορεί να σας είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε στα βιβλία και το μυαλό σας ίσως περιπλανιέται κατά τη διάρκεια διαλέξεων ή διαλογισμού. Οι συζητήσεις θα ρίξουν φως στο τι δεν είναι ξεκάθαρο για εσάς. Ρωτήστε φίλους που ακολουθούν τον ίδιο δρόμο. Τουλάχιστον θα απολαύσετε την συζήτηση.
Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάνετε πάρα πολλά για να εξυπηρετήσετε τους άλλους και να φροντίσετε να πάνε όλα ομαλά για τους άλλους γύρω σας. Τώρα αναρωτηθείτε αν κάνετε αρκετά για τον εαυτό σας. Φροντίστε να ικανοποιείτε και τις δικές σας ανάγκες επίσης.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Κάποιος κάποτε είπε ότι τα χρήματα δεν είναι ποτέ αρκετά αλλά σήμερα μπορεί να θεωρείτε ότι αυτή η φράση είναι λάθος, τουλάχιστον όσον αφορά έναν φίλο. Αυτό το άτομο ίσως τώρα έχει αποκτήσει κάποια χρήματα και μπορεί να είναι μπερδεμένος/η. Μπορεί να ζητήσει την συμβουλή σας αλλά μάλλον δεν θα την ακολουθήσει. Μην αισθάνεστε άσχημα για αυτό. Είναι πέρα από τις δυνατότητές σας. Τουλάχιστον έχετε τον έλεγχο στα δικά σας εισοδήματα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σκόπιμα αποφεύγετε μια διαμάχη εδώ και καιρό. Δεν θέλετε να βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιο άτομο και παίζετε τον ρόλο του “Καλού Παιδιού”. Μην φοβάστε να είστε επιθετικοί.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Ο/η σύντροφός σας μπορεί να ανησυχεί περισσότερο για την δουλειά από ότι για εσάς τώρα. Κάποιες αποφάσεις πρέπει να παρθούν και ο/η σύντροφός σας ίσως ανησυχεί για αυτές. Το πάθος του/της για εσάς είναι ακόμα έντονο. Μην νομίζετε ότι δεν αρέσετε. Περιμένετε μέχρι αύριο και όλα θα είναι κανονικά ξανά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τα σκαμπανεβάσματα δεν σταματούν ποτέ όσο και να προσπαθείτε. Ότι και να κάνετε οι υπερβολικές αντιδράσεις και οι εντάσεις φαίνεται να σας ακολουθούν στην καριέρα σας. Αποδεχθείτε το και απολαύστε το αντί να προσπαθείτε να το πολεμήσετε.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Μάλλον αισθάνεστε δυνατοί, υγιείς και γεμάτοι ενέργεια. Μπορεί να έχετε την τάση να αναλάβετε πολλές υποχρεώσεις, κάποιες από τις οποίες αντιστοιχούν σε 3 άτομα και όχι σε ένα. Να είστε προσεκτικοί. Μπορεί να αναλάβετε περισσότερα από όσα μπορείτε να αντέξετε. Η ενέργεια και η δύναμη που αισθάνεστε τώρα ίσως εξαντληθεί με κάτι τόσο δύσκολο. Χαλαρώστε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μάλλον θα σας συγχαρεί κάποιος που αναγνωρίζει και εκτιμά την σκληρή δουλειά. Είστε στην κορυφή του κόσμου σήμερα και μπορείτε να ζητήσετε μια αύξηση ή μια προαγωγή. Οι άλλοι ξέρουν ότι σας αξίζει.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Σήμερα μπορεί να έχετε εμμονή με τον έρωτα. Μπορεί να θέλετε να διαβάσετε αισθηματικά μυθιστορήματα και ίσως κάνετε κάποια πειράματα ώστε να ενισχύσετε την εμφάνισή σας. Αν προσπαθήσετε να κανονίσετε μια προσωπική συνάντηση με τον/την σύντροφό σας μην εκπλαγείτε αν υπάρξουν εμπόδια που ίσως σχετίζονται με την δουλειά. Ίσως πρέπει να περιμένετε μέχρι αύριο.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα αισθάνεστε θυμό και επιθετικότητα να προέρχεται από τους άλλους και ίσως και από τον εαυτό σας. Μπορείτε να είστε ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σας εξαιτίας των υψηλών σας στάνταρ στην δουλειά. Χαλαρώστε. Δώστε περιθώριο στον εαυτό σας να ηρεμήσει, ειδικά αφού δεν το κάνουν οι άλλοι.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Το σπίτι σας θα είναι ένα χαρούμενο σήμερα. Το καλό φαγητό και η ζωηρή συζήτηση θα ενισχύσει την ατμόσφαιρα καθώς οι επισκέπτες και η οικογένειά σας περνά καλά. Το μόνο άσχημο είναι ότι μπορεί ένας από τους φίλους σας να μην έχει κέφι σήμερα. Όλοι περνούν καλά βέβαια ακόμα και πιο ήσυχα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Επειδή οι άλλοι δεν συμφωνούν μαζί σας δεν σημαίνει ότι είστε λάθος. Αφήστε τους άλλους να κάνουν ότι θέλουν, όπως θέλουν ενώ εσείς αισθάνεστε αυτοπεποίθηση κάνοντας τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο. Η μοναδική σας προσέγγιση πρέπει να εκτιμάται.

Γενικά zwdia: Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν στο σπίτι και ίσως εσείς τρέχετε σαν τρελοί να προλάβετε. Μπορεί να πρέπει να κάνετε πολλά τηλεφωνήματα, να δείτε πολύ κόσμο ή να συμπληρώσετε κάποια έγγραφα. Αυτό μπορεί να σας εκνευρίσει οπότε δώστε στον εαυτό σας λίγο χρόνο το απόγευμα, έστω 2 ώρες. Βγείτε έξω στον καθαρό αέρα. Αυτό θα σας ηρεμήσει και θα σας χαλαρώσει.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το να δουλεύετε μόνοι και να εκμεταλλεύεστε την ανεξαρτησία σας είναι το κλειδί της επιτυχίας σας τώρα. Η ενέργεια των άλλων θα σας μπερδέψει και θα σας αποσπάσει από τον πραγματικό σκοπό σας. Θα καταφέρετε περισσότερα αν εμπιστευθείτε τον εαυτό σας.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Μπορεί να διασκεδάσατε χθες βράδυ. Η χαρά μόνοι αλλάξει θετικά και απρόσμενα η τύχη είναι επιβεβλημένη αλλά να είστε προσεκτικοί με την κατανάλωση του φαγητού και του ποτού. Ήδη έχετε υπερβάλλει. Σήμερα να είστε πιο προσεκτικοί αν μπορείτε. Αν έχετε μια δύσκολη ημέρα να σας περιμένει να είστε συγκεντρωμένοι. Αν κουραστείτε και ενοχληθείτε τα πράγματα θα γίνουν απλά χειρότερα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε δυνατοί συναισθηματικά και σίγουροι για τον εαυτό σας αλλά επίσης είστε και πολύ αισιόδοξοι και ανοιχτοί σε νέες ιδέες και σχέδια. Η οπτική σας είναι ευρεία και είστε πρόθυμοι να μάθετε.

Πηγή

Δείτε τι λένε τα ΖΩΔΙΑ για την ΤΕΤΑΡΤΗ 24/8... Reviewed by kamikaze.gr on 24.8.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.