Top Ad unit

Έχει ξοδέψει 2.000€ σε εμφυτεύματα Χειλιών και θέλει να δώσει κι άλλα Τόσα! Μόλις δείτε ΠΩΣ ήταν Πριν, θα Αναρωτηθείτε…



Πολλές γυναίκες ονειρεύονται πιο γεμάτα χείλη. Η Alia Byrne, από το Λίβερπουλ, αποκάλυψε ότι ξόδεψε σχεδόν 2.000 λίρες και έβαλε 6,5 ml εμφυτευμάτων στα χείλη της σε λιγότερο από ένα χρόνο για να τους δώσει το τεράστιο σχήμα που πάντα ήθελε.





Παρ’όλο που η 30χρονη Alia παραδέχεται ότι την κοιτάζουν παράξενα και ότι την έχουν κατακρίνει για την επιλογή της, λέει ότι θέλει να κάνει τα χείλη της ακόμα μεγαλύτερα.

“Τα νέα μου χείλη μου έχουν δώσει τόση αυτοπεποίθηση. Μερικές φορές με κοιτάζουν στον δρόμο και η μαμά μου μου είπε να σταματήσω να βάζω εμφυτεύματα. Αλλά αυτό δεν με ενοχλεί. Είναι η δικιά μου ζωή και τα δικά μου χείλη και δεν με νοιάζει.” Η ανύπαντρη μητέρα, η οποία έχει έναν γιο 2 ετών, λέει ότι τα εμφυτεύματα είναι η μόνη φορά που ξοδεύει χρήματα για τον εαυτό της.







“Είμαι καλή μαμά και είναι το μόνο έξοδο που κάνω για τον εαυτό μου, γι’αυτό δεν θα έπρεπε να με κρίνουν για τα χείλη μου. Ό,τι έχω πάει στο παιδί μου. Πάντα ζούσα για τον γιο μου και τα εμφυτεύματα είναι κάτι που κάνω για μένα”, εξηγεί η κοινωνική λειτουργός. Παρ’όλο που τα τεράστια χείλη της τραβούν πολλή προσοχή, η Alia είναι ανένδοτη και θέλει ακόμα περισσότερα εμφυτεύματα.

“Ο κόσμος λέει ότι τα χείλη μου είναι μεγάλα, αλλά εγώ τα βλέπω κάθε μέρα και δεν μου φαίνονται καθόλου τεράστια. Σίγουρα θα ήθελα να βάλω κι άλλα εμφυτεύματα”, παραδέχεται.



Η Alia λέει ότι πριν τις θεραπείες ένιωθε πολύ ανασφαλής για τα “λεπτά” χείλη της και στα 29α γενέθλια της αποφάσισε να κάνει κάτι γι’αυτό. “Έβλεπα τις άλλες κοπέλες στο Instagram με τα μεγάλα χείλη τους και σκεφτόμουν, ναι, θα ήθελα να το κάνω αυτό, αλλά δεν είχα αρκετή αυτοπεποίθηση για να βάλω εμφυτεύματα. Πάντα ήμουν υπεύθυνη και δεν μου άρεσε να ξοδεύω χρήματα για μένα.”

“Την πρώτη φορά που έφτιαξα τα χείλια μου, τα πλήρωσα με τα χρήματα που μου έδωσαν η αδερφή μου και η μητέρα μου για τα γενέθλια μου. Μετά την θεραπεία, κόλλησα αμέσως! Αλλά απογοητεύτηκα που τα χείλια μου δεν ήταν τόσο μεγάλα όσο ήθελα. Έτσι συνέχισα να πηγαίνω στην κλινική κάθε μερικούς μήνες και έβαζα 1 ml επιπλέον κάθε φορά μέχρι να γίνουν όπως τα ήθελα.”



Η Alia έχει βάλει 6,5 ml εμφυτευμάτων σε λιγότερο από έναν χρόνο και κάνει οικονομία από τον μισθό της σαν κοινωνική λειτουργός για να πληρώσει για τα εμφυτεύματα της, τα οποία κοστίζουν 250 λίρες ανά ml. Η μητέρα, η οποία ξόδεψε 1.625 λίρες για τα τέλεια χείλη, αποκάλυψε ότι χάρη σε αυτά έχει αποκτήσει πολλούς θαυμαστές στο διαδίκτυο.

“Απέκτησα πολύ περισσότερους follower στο Instagram από τότε που έφτιαξα τα χείλη μου. Μου στέλνουν γλυκά μηνύματα και με ενθαρρύνουν να τα κάνω πιο μεγάλα.” Παρ’όλο που ξοδεύει πολλά για τα χείλη της, η Alia επιμένει ότι ξοδεύει τα περισσότερα χρήματα της για το παιδί της.

“Ξοδεύω όλο τον χρόνο και τα περισσότερα χρήματα μου για τον γιο μου, γιατί είναι η πρώτη μου προτεραιότητα. Δεν βγαίνω έξω πολύ πια, γιατί έχω παιδί. Το να φτιάχνω τα χείλη μου είναι ένα δωράκι για μένα.”

Τι πιστεύετε για την ιστορία της;

Πηγή: diaforetiko.gr

Έχει ξοδέψει 2.000€ σε εμφυτεύματα Χειλιών και θέλει να δώσει κι άλλα Τόσα! Μόλις δείτε ΠΩΣ ήταν Πριν, θα Αναρωτηθείτε… Reviewed by kamikaze.gr on 18.8.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.