Top Ad unit

Οκτώ χρόνια πριν ένας 13χρονος φωτογραφήθηκε με το ίνδαλμα του, τον Μάικλ Φελπς. Οκτώ χρόνια μετά τον νίκησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες



Ο τελικός των 100μ. πεταλούδα των ανδρών ήταν συγκλονιστικός και αυτό γιατί το μεγάλο φαβορί που ακούει στο όνομα Μάικλ Φελπς, δεν τερμάτισε στην πρώτη θέση, αλλά στη δεύτερη.





Στην κορυφή βρέθηκε 21άχρονος κολυμβητής Τζόζεφ Σκούλινγκ από την Σιγκαπούρη. Αυτό όμως δεν είναι το μόνο αξιοσημείωτο από την κούρσα. Ο Σκούλινγκ έχει ως ίνδαλμα τον Αμερικανό και μάλιστα πριν από οκτώ χρόνια είχε φωτογραφηθεί μαζί του στην Σιγκαπούρη, όταν ο Φελπς έκανε προετοιμασία ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Πεκίνο.



Ο Φελπς που έδωσε αρκετές συμβουλές και ο πιτσιρικάς Σκούλινγκ της ακολούθησε, μαζί με το άθλημα της κολύμβησης, φτάνοντας στο σήμερα και τη νίκη απέναντι στο ίνδαλμα του.

«Βλέπω σήμερα εκείνη την φωτογραφία και δεν χαμογελάω από το άγχος. Αν δεν ήταν ο Μάικλ δεν θα ήμουν εδώ σήμερα. Ήταν το είδωλό μου. Ήθελα να του μοιάσω. Είναι ο λόγος για τον οποίο ήθελα να γίνω καλύτερος κολυμβητής» είπε μετά την κούρσα ο Σκούλινγκ.

«Δεν νομίζω ότι μπορώ καν να συγκριθώ με αυτούς τους τρεις τύπους που κάθονται δίπλα του (σ.σ. Φελπς, Λε Κλος και Τσεχ που κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο). Είμαι, όμως, η απόδειξη ότι και αθλητές από μικρές χώρες μπορούν να νικήσουν τους μεγάλους» συμπλήρωσε ο κολυμβητής από τη Σιγκαπούρη.
Οκτώ χρόνια πριν ένας 13χρονος φωτογραφήθηκε με το ίνδαλμα του, τον Μάικλ Φελπς. Οκτώ χρόνια μετά τον νίκησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες Reviewed by kamikaze.gr on 15.8.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.