Top Ad unit

Έπαθαν ΣΟΚ όλοι όταν έμαθαν σε ποιον ανήκει αυτό το σκάφος!! (photos)


Θεωρείται αυτή τη στιγμή από τις πιο πολυτελείς θαλαμηγούς στον κόσμο και όχι άδικα βέβαια.

Κατέκτησε διεθνή βραβεία για την υψηλής αισθητικής εσωτερική της διακόσμηση και όλα τα κομφόρ που διαθέτει που σπάνια μπορείς να βρεις σε θαλαμηγό της κατηγορίας της.

Την Τετάρτη το AlfaNero που είχαν κατασκευάσει οι Θεόδωρος και Γιάννα Αγγελοπούλου εμφανίστηκε ανοιχτά του Ρίου. Όπως μας είπαν λουόμενοι, που ήξεραν το σκάφος, το πλησίασαν και κάποια φουσκωτά, ενώ παρέμεινε στο μέσον του Πατραϊκού για αρκετή ώρα. Το σκάφος προκάλεσε την εντύπωση όλων όσων το είδαν (και οι οποίοι έκαναν το μπανιο τους στην περιοχή).

Για κάποια χρόνια η Alfa Nero δούλεψε σκλήρά ωε charter ενισχύοντας τα οικονομικά της οικογένειας Αγγελοπούλου, για να καταλήξει τελικά στην ιδοκτησία του Ρώσου μεγιστάνα Andrey G. Guryev, η περιουσία του οποίου ανέρχεται στα 4 δις δολάρια ΗΠΑ. Τα πλούτη της οικογένειας Andrey G. Guryev προέρχονται από την αλυσίδα εργοστασίων PhosAgros παραγωγής υψηλής ποιότητας ζωοτροφών.

Το ότι έχει πισίνα, το 82 μέτρων γιοτ , δεν είναι είδηση ούτε το κάνει να διαφέρει από τα άλλα της κατηγορίας του. Το ότι αυτή η πισίνα όμως μέσα σε είκοσι μόλις λεπτά μπορεί να μετατραπεί σε ελικοδρόμιο, όχι μόνο είναι είδηση αλλά μάλλον… παγκόσμια αποκλειστικότητα. Κάτι άλλο που προκαλεί δέος είναι το γεγονός ότι η ίδια αυτή πισίνα, μπορεί επίσης σε πολύ λίγα λεπτά να μετατραπεί και σε πίστα για χορό αν κάποιο από τα μέλη της οικογένειας θέλει να πραγματοποιήσει event εν πλω με πολλούς καλεσμένους.

Κάτι άλλο που κάνει το AlfaNero να ξεχωρίζει από τις θαλαμηγούς της κλάσης της είναι το γεγονός ότι οι μηχανές της δεν ενοχλούν ούτε στο ελάχιστο τα μέλη της οικογένειας ή τους φιλοξενούμενούς τους που θα βρεθούν στην καμπίνα τους (μοιάζουν όλες με σουίτες εξάστερων ξενοδοχείων) για να κοιμηθούν. Και αυτό γιατί το ναυπηγείο που κατασκεύασε το AlfaNero, η Oceanco, η οποία ανήκει στον Θεόδωρο Αγγελόπουλο, χρησιμοποιεί μηχανές της RollsRoyce που είναι αθόρυβες. Επίσης, για περισσότερη ηχομόνωση, έχουν χρησιμοποιηθεί και ειδικά υλικά για το ‘χτίσιμο’ του εσωτερικού της θαλαμηγού.

Σε ό,τι αφορά τώρα το εσωτερικόdesign της θαλαμηγού, αν κρίνει κανείς από τις άψογες δημιουργίες του Αλμπέρτο Πίντο στο παρελθόν, τότε πρόκειται για μία πραγματική οπτασία.

Το AlfaNero διαθέτει μεταξύ άλλων μια master σουίτα, δυο διπλές vip καμπίνες ή αλλιώς juniorsuite, και μια καμπίνα με δυο μονά κρεβάτια. Φιλοξενεί άνετα δώδεκα επιβάτες, που μαζί με τα μέλη της οικογένειας ανέρχονται στα δεκαέξι άτομα. Για την άψογη εμφάνιση της οικοδέσποινας αλλά και των κυριών φίλων της διαθέτει επίσης κομμωτήριο και σαλόνι αισθητικής–spa.

Συνολικά οι καμπίνες είναι είκοσι οχτώ στο σκάφος και βρίσκονται κατανεμημένες σε διαφορετικά επίπεδα για να καλύπτουν τις ανάγκες τόσο των φιλοξενούμενων vip όσο και του πληρώματος του σκάφους.



alldaynews.gr
Έπαθαν ΣΟΚ όλοι όταν έμαθαν σε ποιον ανήκει αυτό το σκάφος!! (photos) Reviewed by anna on 11.7.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.