Top Ad unit

Μαρτυρία-ΣΟΚ για τον μακελάρη της Νίκαιας: «Δεν ήταν μουσουλμάνος, ήταν καθ...κι»


«Έπινε αλκοόλ, έτρωγε χοιρινό και έπαιρνε ναρκωτικά» αποκαλύπτει για τον Μοχάμεντ Λαουαϊέζ Μπουλέλ ο ξάδελφος της γυναίκας του - «Παράξενο» και «αντικοινωνικό» τον χαρακτηρίζουν οι γείτονές του

Κάθε κανόνα του Ισλάμ καταπατούσε ο «μακελάρης της Νίκαιας», αποκάλυψε σήμερα στην Daily Mail o ξάδερφος της γυναίκας του, με την οποία ο 31χρονος Γαλλοτυνήσιος ήταν σε διάσταση.

Ο Μοχάμεντ Λαουαϊέζ Μπουλέλ που σκόρπισε τον θάνατο εχθές το βράδυ στην Προμενάντ ντεζ Ανγκλέ έπινε αλκοόλ, έτρωγε χοιρινό και έπαιρνε ναρκωτικά, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Walid Hamou στη βρετανική εφημερίδα, συμπληρώνοντας μάλιστα ότι δεν τον είχε δει ποτέ να προσεύχεται ούτε να πηγαίνει σε τζαμί. Όσο για τη γυναίκα του, την Χατζέρ Καλφάλα, ο ξάδελφός της αποκαλύπτει ότι ο σύζυγός της την χτυπούσε συστηματικά, γεγονός που οδήγησε τελικά στην απόφασή της να τον χωρίσει, παρά το γεγονός ότι είχαν αποκτήσει τρία παιδιά μαζί.
«Ο Μπουλέλ δεν ήταν θρήσκος. Δεν πήγαινε ποτέ στο τζαμί, δεν προσευχόταν. Δεν τηρούσε το ραμαζάνι. Έπινε αλκοόλ, έτρωγε χοιρινό και έπαιρνε ναρκωτικά. Όλα αυτά απαγορεύονται από το Ισλάμ. Δεν ήταν μουσουλμάνος, ήταν καθ...κι» λέει χαρακτηριστικά ο συγγενής του 31χρονου. 

Το γεγονός ότι ο δράστης του αποτρόπαιου μακελειού ακολουθούσε έναν τρόπο ζωής που δεν είχε καμία σχέση με το Ισλάμ επιβεβαιώνουν και άλλες μαρτυρίες ατόμων που γνώριζαν τον Μπουλέλ. Σύμφωνα με ένα γείτονά του, ο 31χρονος «έπινε πολύ και κάπνιζε κάνναβη». 

«Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης τα έπινε με έναν συνάδελφό του και τσακώθηκαν. Ο φίλος του του είπε "δεν αξίζεις τίποτα" και ο Μπουλέλ του απάντησε: "Περίμενε και θα δεις, μια μέρα θα ακούς για μένα"», είπε στην L'Express o Τυνήσιος Wissam.

Αποκαλυπτικές σχετικά με την συμπεριφορά του δράστη της χθεσινοβραδυνής επίθεσης είναι και οι μαρτυρίες δύο ακόμη γειτόνων του Μπουλέλ, που τον περιγράφουν ως παράξενο και αντικοινωνικό. «Πάντα με κοιτούσε περίεργα. Μας κάρφωνε με το βλέμμα του και τον αποφεύγαμε όλοι», αναφέρει ένας εξ αυτών, ενώ ο άλλος τον περιγράφει ως «ύποπτο χαρακτήρα που δεν μιλούσε εύκολα σε κόσμο».
Μαρτυρία-ΣΟΚ για τον μακελάρη της Νίκαιας: «Δεν ήταν μουσουλμάνος, ήταν καθ...κι» Reviewed by kamikaze.gr on 16.7.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.