Top Ad unit

Μέθυσε και χτύπησε ένα τατουάζ για το οποίο μάλλον θα μετανιώσει...


Επαθε ΣΟΚ όταν κατάλαβε τι έκανε..

«Σκέφτομαι πως μπορώ να το ξεπεράσω. Ίσως καταφέρω να παίρνω φαγητό τσάμπα», λέει η  Leah Jade Price που έκανε μεθυσμένη τατουάζ με το όνομα του αγαπημένου της εστιατορίου

Αυτά παθαίνει όταν κάποιος πίνει και δεν έχει τον έλεγχο. Μια νεαρή κοπέλα μετά από μια άγρια νύχτα κραιπάλης ξύπνησε με ένα αναπάντεχο τατουάζ στο γοφό της. Η 19χρονη Leah Jade Price από το Ηνωμένο Βασίλειο αν και έχει αρκετά τατουάζ στο σώμα της θέλησε να «χτυπήσει» και άλλο ένα.
Η Leah βρισκόταν στην Αγία Νάπα της Κύπρου με φίλους της και θέλησε να γευτεί το αγαπημένο της πιάτο από ένα συγκεκριμένο ινδικό εστιατόριο. Οταν όμως δεν βρήκε το εστιατόριο εκνευρίστηκε και αντί να βρει κάτι άλλο για να φάει το έριξε στο ποτό.

Αφού μέθυσε και δεν ήξερε τι έκανε πήγε σε ένα στούντιο που κάνει τατουάζ και τους ζήτησε να της χτυπήσουν στο γοφό της το όνομα του ινδικού εστιατορίου το οποίο λέγεται «Leigh Tandoori». Οπερ και εγένετο. Οταν όμως η 19χρονη ξύπνησε και κατάλαβε τι είχε κάνει τρελάθηκε...




«Ξύπνησα την επόμενη ημέρα και διάβασα τα σχόλια στο Facebook και συνειδητοποίησα τι είχα κάνει. Σκέφτομαι πως μπορώ να το ξεπεράσω. Ίσως καταφέρω να παίρνω φαγητό τσάμπα. Το αγόρι μου το θεωρεί γελοίο και ο πατέρας μου δεν ξέρει τι να μου πει», δήλωσε στη Metro εμφανώς μετανιωμένη.

Τώρα θα πρέπει να βρει τρόπο να το εξαφανίσει γιατί όπως λέει και η ίδια μπορεί το συγκεκριμένο εστιατόριο να είναι το αγαπημένο της και να τρώει καθημερινά από αυτό αλλά δεν θα έκανε και τατουάζ για χάρη του.
protothema.gr
Μέθυσε και χτύπησε ένα τατουάζ για το οποίο μάλλον θα μετανιώσει... Reviewed by kamikaze.gr on 19.7.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.