Top Ad unit

Μοιάζει με μια Γλυκιά Κοπελίτσα όμως έχει Δολοφονήσει δεκάδες Ανθρώπους. Το πιο Ανατριχιαστικό όμως είναι…


Μία πληρωμένη δολοφόνος ενός από τα πιο κακόφημα μεξικανικά καρτέλ έκανε μια συγκλονιστική
εξομολόγηση από το κελί της στην Καλιφόρνια: ισχυρίζεται ότι είχε $εξουαλικές επαφές με αποκεφαλισμένα πτώματα και ότι ήπιε το αίμα τους. Τα μεξικανικά μέσα αναφέρουν την εξομολόγηση της 28χρονης Juana – γνωστής και ως “La Peque” (η μικρή).

“Από τότε που ήμουν μικρή ήμουν επαναστάτρια και μετά εθίστηκα στα ναρκωτικά και το αλκοόλ”, λέει. Η Juan γεννήθηκε στο Hidalgo, κοντά την Πόλη του Μεξικού. Στα 15 της έμεινε έγκυος από έναν άντρα 20 χρόνια μεγαλύτερο της.

Για να στηρίξει τον εαυτό της και το παιδί της δούλεψε σαν ιεpoδουλη – μέχρι που μπήκε στον επικίνδυνο κόσμο των καρτέλ. Αρχικά, ξεκίνησε σαν “halcaneo” – παραφυλούσε δηλαδή για αστυνομία και ένοπλες περιπολίες. Η δουλειά της ήταν να στέκεται σε ένα σημείο για 8 ώρες και να παραφυλάει. Αν αποτύγχανε, την έδεναν και την τάιζαν ένα τάκο την ημέρα.

Όσο δούλευε για το καρτέλ έγινε μάρτυρας πολλών φρικιαστικών στιγμών, όπως το λιώσιμο του κεφαλιού ενός άντρα με ρόπαλο.
“Θυμάμαι ότι αισθανόμουν λυπημένη και ότι δεν ήθελα να καταλήξω έτσι”, είπε η Juana. H αποστροφή της για το αίμα δεν κράτησε πολύ, όμως.
Η τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα Denuncias ισχυρίζεται ότι η Juana άρχισε να συναρπάζεται από αυτό, το έτριβε πάνω της και έκανε μπάνιο με το αίμα αφού σκότωνε το θύμα της. “Το έπινα κιόλας όταν ήταν ακόμη ζεστό”, φέρεται να δηλώνει.

Η Denuncias λέει ότι η Juan υπαινίχθηκε οτι έκανε $εξ με τα πτώματα αυτών που αποκεφάλιζε, χρησιμοποιώντας τα κεφάλια αλλά και τα σώματα τους για να ικανοποιηθεί. Η “La Peque” περιμένει να της αποδοθεί ποινή στην Καλιφόρνια.


official.gr
Μοιάζει με μια Γλυκιά Κοπελίτσα όμως έχει Δολοφονήσει δεκάδες Ανθρώπους. Το πιο Ανατριχιαστικό όμως είναι… Reviewed by kamikaze.gr on 18.7.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.