Top Ad unit

ΣΟΚ! Μοντέλο μαχαιρώθηκε από τη μαμά ενώ κοιμόταν! «Μαμά, με έχεις μαχαιρώσει»!


«Μαμά, με έχεις μαχαιρώσει». Αυτά είναι τα λόγια της 26χρονης διαγωνιζόμενης Μις Ουαλία,
Kumari Mahendran, όταν ξύπνησε τρομοκρατημένη καθώς η μητέρα της, τής επιτέθηκε με κουζινομάχαιρο.

Στο δικαστήριο ακούστηκε ότι η 74χρονη παρανοϊκή μητέρα της, Chitrani Mahendran, κυνηγούσε την κόρη της από δωμάτιο σε δωμάτιο με τη λεπίδα για να να την μαχαιρώσει. Η κόρη της είχε κανονίσει να στείλει τη μητέρα της, από το Ηνωμένο Βασίλειο στη Σρι Λάνκα, τη χώρα καταγωγής τους λόγω ασθένειάς της για αρκετό καιρό πριν την επίθεση. Η κόρη μιλώντας στο δικαστήριο είπε ότι ξύπνησε δύο φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας καθώς η μαμά της, τής βούρτσιζε τα μαλλιά χωρίς να υποπτευθεί τι θα ακολουθήσει. Όμως την επόμενη φορά που ξύπνησε ήταν όταν ένιωσε ένα χτύπημα στο λαιμό της.

«Ένιωσα σαν μια πραγματικά σκληρή γροθιά στο λαιμό μου. Ξύπνησα και η μαμά μου στεκόταν πάνω μου με ένα κουζινομάχαιρο. Ήμουν πραγματικά σοκαρισμένη και μπερδεμένη. Σκεφτόμουν: «Με έχει μαχαιρώσει;». Άγγιξα το λαιμό μου και ένιωσα το αίμα που βγαίνει και ένιωσα σαν να λιποθυμάω. Της είπα: «Μαμά μόλις με μαχαίρωσες». Με αυτά τα σοκαριστικά λόγια περιγράφει η νεαρή καλλονή τις στιγμές που έζησε στα χέρια της μητέρας της την ώρα που την μαχαίρωνε ενώ κοιμόταν. Στη συνέχεια η Kumari που έχει σπουδάσει μαθηματικά, πριν ξεκινήσει να ασχολείται με το μόντελινγκ άρχισε να τρέχει μέσα στο σπίτι με τη μαμά της να την κυνηγάει για να την πληγώσει ξανά.
Στη συγκλονιστική περιγραφή της αναφέρει ότι δεν μπορούσε καν να ξεκλειδώσει το κινητό της καθώς τα χέρια της είχαν γεμίσει με αίμα. «Ένιωσα πολύ φοβισμένη. Προσπάθησα να βγω από το σπίτι, αλλά δεν μπορούσα να βρω τα κλειδιά μου» λέει μεταξύ άλλων. Τελικά πάλεψε με τη μητέρα της στο σαλόνι και κατάφερε να της αρπάξει το μαχαίρι πριν την τραυματίσει ακόμη περισσότερο. Η 74χρονη νοσηλεύεται τώρα υπό την επιτήρηση ψυχιάτρων και θα εξεταστεί ποια θεραπεία θα ακολουθήσουν.



Πηγή: newsbeast.gr
ΣΟΚ! Μοντέλο μαχαιρώθηκε από τη μαμά ενώ κοιμόταν! «Μαμά, με έχεις μαχαιρώσει»! Reviewed by kamikaze.gr on 27.7.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.