Top Ad unit

Δείτε τι λένε τα ΖΩΔΙΑ για την ΚΥΡΙΑΚΗ 3/7...


Κριός

Γενικά zwdia: Κάποια νέα ανησυχητικά νέα για την παγκόσμια οικονομία μπορεί να σας κάνουν να ανησυχήσετε για το οικονομικό σας μέλλον. Να έχετε πίστη. Ότι έχετε ακούσει μάλλον είναι παραπληροφόρηση. Το μέλλον μάλλον θα είναι διαφορετικό από την εικόνα που έχετε αυτή την στιγμή. Μπορεί τα δικά σας οικονομικά να πάρουν μια θετική στροφή σύντομα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αν πρέπει να πάρετε μια σημαντική απόφαση σήμερα ή να κάνετε μια σημαντική επαφή πρέπει να το κάνετε το πρωί. Το απόγευμα μάλλον θα σας λείπει το κίνητρο. Μπορεί απλά να θέλετε να γυρίσετε σπίτι νωρίς.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Οι συναντήσεις με τους φίλους μπορεί να μην είναι πολύ καλές καθώς η άποψη κάποιου ίσως σας σοκάρει. Η γνώμη αυτή μάλλον θα στηρίζεται σε κάποια φήμη ή κουτσομπολιό και ίσως είναι καλή ιδέα να προτείνετε να δει τα γεγονότα. Μάλλον θα είναι τα πράγματα πιο θετικά από ότι έχετε ακούσει σήμερα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μπορεί να αισθάνεστε μόνοι εξαιτίας κάποιων ιδεών ή πιστεύω που έχετε. Η πραγματικότητα είναι ότι αυτή η μοναξιά είναι δικό σας πνευματικό δημιούργημα. Συμφωνούν μαζί σας περισσότεροι από ότι νομίζετε. Να είστε ανοιχτοί και θα αισθανθείτε ότι αυτό είναι αληθινό.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Μάλλον κάποιο κοντινό σας άτομο ίσως εμφανίσει κάποια συμπτώματα που μπορεί να το κάνουν να ανησυχήσει. Δεν είναι κακό να συμβουλευτεί έναν γιατρό αλλά μάλλον θα ανακαλύψει ότι είναι απλά άγχος, πολύ δουλειά ή υπερβολική κατανάλωση φαγητού ή ποτού. Μην πανικοβάλλεστε. Μπορεί να βρεθείτε να κάνετε τηλεφωνήματα ή δουλείες για να βοηθήσετε αυτό το άτομο να ξεκουραστεί.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η αυτοπεποίθηση που έχετε κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να μην διαρκεί όσο θα θέλατε. Μην ανησυχείτε για αυτό. Δεν χρειάζεται να λειτουργείτε με το 100%. Μην φοβάστε να περάσετε στο παρασκήνιο για λίγο ώστε να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.


Καρκίνος

Γενικά zwdia: Οι ομαδικές δραστηριότητες μπορεί να μην είναι πολύ καλές σήμερα. Οι συζητήσεις μπορεί να μετατραπούν σε εντάσεις και αυτό ίσως ενοχλήσει την επιθυμία σας για αρμονία. Πολλές λάθος πληροφορίες μπορεί να ακουστούν σήμερα και αυτό ίσως προκαλέσει σύγχυση. Να μείνετε σπίτι αν μπορείτε αλλά αν πρέπει να βγείτε μην φοβάστε να φύγετε μόλις εμφανιστούν οι πρώτες διαφωνίες. Μάλλον δεν θα επιτευχθεί τίποτα μετά από αυτό.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Δεν είναι μια πολύ δυνατή ημέρα για εσάς. Δυστυχώς μπορεί να μην μπορείτε να το προσπεράσετε αυτό. Ακόμα και τα καλά οργανωμένα σχέδιά σας ίσως χαλάσουν εξαιτίας κάποιων απρόβλεπτων γεγονότων. Μην είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας όταν δεν πάνε όλα καλά.

Λέων

Γενικά zwdia: Ένα μέλος της οικογένειάς σας μάλλον θα έχει περίεργη διάθεση σήμερα. Αυτό το άτομο μάλλον έχει ακούσει νέα που είναι αναληθή και προφανώς τι επίπτωση θα έχει αυτό στην δική του/της κατάσταση. Αν μιλήσει μαζί σας ή καλύτερη συμβουλή που μπορείτε να δώσετε είναι να μην πανικοβάλλεται μέχρι να δει τα γεγονότα. Η αλήθεια μάλλον είναι διαφορετική από ότι έχετε ακούσει.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Όταν ένα πρόβλημα φαίνεται ότι λύνεται ένα άλλο εμφανίζεται πάλι. Η δουλειά σήμερα για εσάς μπορεί να είναι σαν μάχη που δεν φαίνεται να τελειώνει. Αντισταθείτε στην τάση να παραιτηθείτε. Θα επιτύχετε αν προσπαθήσετε πραγματικά.


Παρθένος

Γενικά zwdia: Οι προσπάθειες να επικοινωνήσετε με άτομα σε άλλες χώρες μάλλον δεν θα πάει καλά καθώς η τεχνολογία που παίρνουμε ως δεδομένη ίσως να μην λειτουργεί σωστά. Δεν υπάρχει λόγος να τρελαίνεστε καθώς αυτό είναι πέρα από τον έλεγχό σας. Το μόνο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να περιμένετε. Εν τω μεταξύ κάντε κάτι άλλο που σας αρέσει.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η αντίσταση που συναντάτε σήμερα ίσως είναι σημαντική και τώρα πρέπει να πιστέψετε σε εσάς. Ένα μεγάλο κύμα υποστήριξης έρχεται προς εσάς και τώρα ανοίγεται ο δρόμος για την επιτυχία. Τα πράγματα έχουν γυρίσει υπέρ σας.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Τα μηχανήματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές συναλλαγές ίσως να μην λειτουργούν καλά σήμερα και ίσως πρέπει να ακολουθήσετε τον παραδοσιακό τρόπο για να τις συναλλαγές σας. Κάποια ηλεκτρική καταιγίδα ίσως δημιουργεί πρόβλημα στους δορυφόρους και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα. Δεν είναι καλή ημέρα να κάνετε μεγάλες οικονομικές συναλλαγές.


Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μια υπέροχη ιδέα θα σας έρθει το πρωί αλλά ίσως να είστε πολύ κουρασμένοι το απόγευμα. Ακολουθήστε το ένστικτό σας αντί να αμφισβητείτε τον εαυτό σας. Μην αλλάζετε τίποτα σε αυτή την ιδέα όσο σας φαίνεται λογική.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Ίσως είναι μια καλή ημέρα να βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Η επικοινωνία με τους άλλους, άσχετα με το πόσο τους αγαπάτε, μάλλον δεν θα πάει πολύ καλά καθώς και εκείνοι δεν έχουν πολύ καλή διάθεση. Είναι καλή ημέρα να διαβάσετε ή να χαλαρώσετε ή να ασχοληθείτε με δικά σας σχέδια που για λίγο τα έχετε αφήσει στην άκρη. Μπορείτε να μιλήσετε με τους φίλους σας αύριο.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Υπάρχει κίνδυνος να χάσετε σήμερα. Να φροντίσετε τον εαυτό σας και να είστε προσεκτικοί στο τι λέτε σε κάποια άτομα. Οι άλλοι μπορεί να αλλάζουν πρόσωπο για να επιτύχουν αυτό που θέλουν.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως προσπαθείτε να μάθετε περισσότερα για μια νέα μορφή μοντέρνας τεχνολογίας που ίσως σχετίζεται με τους υπολογιστές. Μπορεί να σας φαίνονται όλα μπερδεμένα. Το μυαλό σας ίσως κουραστεί οπότε καλύτερα να κάνετε αργά βήματα. Είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε να κάνετε διαλείμματα και να καθαρίσετε το μυαλό σας. Οι πολλές πληροφορίες μπορεί να σας κάνουν να μην μπορείτε να απορροφήσετε τίποτα τελικά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Πηγαίνετε ένα βήμα πιο πέρα τις ιδέες και τις πράξεις σας. Μην ικανοποιήστε με το γεγονός ότι μπορείτε να καταφέρετε το τέλειο με πολύ λίγη προσπάθεια από την πλευρά σας. Να θυμάστε ότι ο θρίαμβος θέλει προσπάθεια.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Το περίεργο είναι η λέξη κλειδί σήμερα. Μπορεί να έχετε πολλές πληροφορίες από ΜΜΕ ή από το internet που ίσως σας φαίνονται περίεργες. Μην φοβάστε να τις αγνοήσετε αν και οι άλλοι τις παίρνουν στα σοβαρά. Διατηρήστε τον σκεπτικισμό σας και μην διαδώσετε τις πληροφορίες αυτές εκτός αν πείτε μαζί και την ειλικρινή σας γνώμη.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Να θυμάστε ότι είστε σε πολύ ευνοϊκή θέση ώστε να κάνετε μεγάλες αλλαγές τώρα. Όταν κάνετε ένα βήμα πίσω και κοιτάτε όλη την εικόνα είναι πιο καθαρό ότι έχετε περισσότερες ευκαιρίες από ότι νομίζετε. Ότι ήταν απίθανο χθες είναι πιθανό σήμερα.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Οι φήμες μπορεί να είναι παντού γύρω σας σήμερα και αυτό ίσως προκαλέσει πανικό. Κάποιοι από τους φίλους ή τους συναδέλφους σας μπορεί να έρθουν στο σπίτι σας για να συζητήσετε το θέμα. Αυτές οι φήμες ίσως είναι βασισμένες σε κάποιο κουτσομπολιό και δεν πρέπει να τις πάρετε σοβαρά. Μην ασχοληθείτε με αυτό το κουτσομπολιό. Να είστε ήρεμοι και να θυμάστε ότι η καλύτερη τακτική είναι να αφήσετε την κατάσταση να ξεκαθαρίσει. Έτσι θα καταφέρετε πολλά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η ημέρα ξεκινά έντονα και αισθάνεστε μια μεγάλη ώθηση ενέργειας. Θα δείτε όμως ότι αυτός ο ενθουσιασμός καταρρέει και μέχρι το τέλος της ημέρας θα είστε πολύ κουρασμένοι. Αντί να φτάνετε στα άκρα προσπαθήστε να είστε χαλαροί.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Κάποια περίεργα νέα από μακριά ίσως μέσα από το internet μπορεί να διαδοθούν πολύ ανάμεσα στα άτομα που ξέρετε και ίσως σας προκαλέσουν χαρά. Φροντίστε να μην είστε υπερβολικοί στην συμπεριφορά σας αφού μάλλον πρόκειται για παραπληροφόρηση. Σκεφθείτε το αλλά μην το παίρνετε στα σοβαρά μέχρι να επιβεβαιώσετε την πηγή από την οποία προέρχεται.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα έχετε καλή τύχη από κάποια απρόσμενα άτομα και συγκυρίες. Όσο λιγότερο οργανωμένοι είστε τόσο πιθανότερο είναι να έχετε την τέλεια ευκαιρία που αναζητούσατε. Να έχετε μια χαλαρή στάση και θα επιτύχετε.

Πηγή

Δείτε τι λένε τα ΖΩΔΙΑ για την ΚΥΡΙΑΚΗ 3/7... Reviewed by kamikaze.gr on 2.7.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.