Top Ad unit

Δείτε τι λένε τα ζώδια για το Σάββατο 2/7...


Κριός

Γενικά zwdia: Θα ακούτε φωνές μέσα στο κεφάλι σας σήμερα. Ίσως σας ζητούν να ονειροπολήσετε. Ίσως αισθάνεστε ότι υπάρχει μεγάλη ένταση ανάμεσα στην καρδιά και το μυαλό σας. Μην εκπλαγείτε αν η ενέργεια της ημέρας σας μπερδέψει. Μην αγχώνεστε για αποφάσεις και δεσμεύσεις.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα σας είναι δύσκολο να αποφασίσετε αν η δουλειά σας σας προσφέρει την ικανοποίηση που θέλετε. Ίσως σας είναι δύσκολο και όσο το σκέπτεστε τόσο θα χειροτερεύει. Εμπιστευθείτε την καρδιά και όχι το μυαλό σας.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Ίσως κάποιος σας παρακινεί να δράσετε σήμερα. Ίσως είναι καλύτερα να τον αγνοήσετε και να κινητοποιηθείτε μόνοι σας. Κάντε βήματα μακριά από τον όχλο. Αφήστε το σημάδι σας και κάντε ότι θέλετε. Μάλλον θα υπάρχουν εντάσεις για κάποια θέματα που σας επηρεάζουν πολύ. Οι άλλοι θα είναι επίμονοι και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Φροντίστε να έχετε φαγητό κοντά σας σήμερα. Όταν τα πράγματα δυσκολέψουν και δημιουργηθεί ένταση ανάμεσα στους συναδέλφους θα θέλετε κάτι να σας φτιάξει την διάθεση. Δεν υπάρχει λόγος να στερείτε αυτές τις απολαύσεις από τον εαυτό σας.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Ίσως υπάρχει μεγάλη συναισθηματική σύγχυση σήμερα. Θα υπάρχει μια διαφωνία. Σας είναι δύσκολο αν πρέπει να είστε πρακτικοί ή να ακολουθήσετε την διασκέδαση. Αν δεν σας φαίνεται τίποτα ξεκάθαρο τότε πρέπει να περιμένετε και να προχωρήσετε όταν όλα είναι πιο σαφή.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην εμπλέκεστε πολύ συναισθηματικά με την δουλειά σας σήμερα. Να θυμάστε ότι είναι μια δουλειά. Δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρείστε για τον εργοδότη σας. Απομακρυνθείτε συναισθηματικά από τα αποτελέσματα της δουλειάς σας.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Το να έχετε τα πάντα σε ισορροπία θα είναι δύσκολο σήμερα. Μάλλον θα δείτε ότι υπάρχει μια διαμάχη που αναπτύσσεται και δεν φαίνεται να υπάρχει λύση. Μην πιέζετε καταστάσεις. Ίσως δείτε ότι η καλύτερη λύση είναι να δραπετεύσετε από την πραγματικότητα και να επιστρέψετε όταν όλα θα είναι πιο καθαρά. Δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρείστε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Να θυμάστε ότι μια δουλειά ίσως είναι αδύνατο να γίνει σήμερα. Ακόμα και αν είστε πνευματικά συγκεντρωμένοι δεν θα μπορείτε να κάνετε με πάθος την δουλειά σας. Σταματήστε νωρίς σήμερα. Μην ταλαιπωρείστε.

Λέων

Γενικά zwdia: Η ένταση θα υπάρχει σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Μάλλον δεν είστε ούτε ονειροπόλοι ούτε και πρακτικοί για το θέμα που σας απασχολεί. Είναι σημαντικό για εσάς να έχετε ισορροπία. Το πιο δύσκολο θα είναι να βρείτε άτομα που συμφωνούν μαζί σας. Οι άλλοι δεν θα είναι ευέλικτοι και ίσως πρέπει να προσαρμοστείτε για να φθάσετε σε συμβιβασμό.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα έχετε μια μοναδική ευκαιρία να εκμεταλλευθείτε την ένταση που υπάρχει. Με το να βλέπετε και να καταλαβαίνετε τις πλευρές μιας δύσκολης κατάστασης μπορείτε να προχωρήσετε σε μια λύση που θα ικανοποιεί τις ανάγκες. Μην παραιτείστε μέχρι να βρείτε λύση.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Ίσως τα πράγματα να είναι διαφορετικά από την χθεσινή ημέρα. Ίσως δείτε ότι η ονειροπόλα φύση σας έρχεται σε αντίθεση με την σταθερή. Μπορεί με αυτό τον τρόπο να δημιουργείται ένταση και να σας είναι δύσκολο να δουλέψετε. Τα συναισθήματά σας θα είναι απατηλά και πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μην χάσετε τον δρόμο σας. Κρατήστε τα συναισθήματά σας χαμηλά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μάλλον θα ταλαιπωρηθείτε από κάποια έντονη κατάσταση στην δουλειά σας που δεν σχετίζεται όμως με εσάς. Αποφύγετε την διαμάχη με το να μένετε συγκεντρωμένοι στην δουλειά και τις ανάγκες σας. Στηριχτείτε στον εαυτό σας.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Να είστε συγχρονισμένοι με τα συναισθήματά σας σήμερα. Μάλλον θα υπάρχει μια έντονη δύναμη που σας βγάζει εκτός πορείας. Θα πρέπει να σκεφθείτε να κάνετε ένα διάλειμμα και να ασκηθείτε. Κάντε μια βόλτα με έναν φίλο, θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να σκεφθείτε πιο λογικά τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάτι που είπατε σε έναν συνάδελφο μάλλον θα γυρίσει εναντίον σας σήμερα. Αυτό το πρόσωπο το διαδίδει με τέτοιο τρόπο τον οποίο δεν περιμένατε. Μην κατηγορείτε άλλον παρά τον εαυτό σας. Ζητήστε συγγνώμη όπου είναι απαραίτητο.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Ίσως δείτε ότι ένα συναισθηματικό ζήτημα πήγε λάθος σήμερα. Η τάση σας είναι να δραπετεύσετε. Προσπαθήστε να το κάνετε με υγιή τρόπο. Βγείτε έξω, δείτε μια ταινία ή διαβάστε ένα βιβλίο. Μην υποκύπτετε στον πειρασμό να κάνετε κάτι πιο επικίνδυνο. Θα απομακρυνθούν τα προβλήματα μόνο προσωρινά. Όταν έρθουν στο προσκήνιο ξανά ίσως είναι πιο δύσκολο να τα διαχειριστείτε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αν συναντήσετε κάτι στην δουλειά σας σήμερα που δεν καταλαβαίνετε ζητήστε συμβουλές. Μην προσποιείστε ότι ξέρετε τι να κάνετε. Θα πρέπει να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες και κατευθυντήριες γραμμές σήμερα.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Η καλλιτεχνική πλευρά σας ίσως θέλετε να ταξιδέψετε σήμερα. Ίσως αποφασίσετε να φτιάξετε το δικό σας site ή να γράψετε κάτι. Τα όνειρά σας θέλουν κατεύθυνση. Δώστε τους τον τρόπο. Θα έχετε την ικανότητα να εμπνεύσετε πολλά άτομα. Θα πρέπει να πάρετε την ικανότητα αυτή στα σοβαρά και να χρησιμοποιήσετε το δικό σας δημιουργικό ταλέντο.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η ευέλικτη φύση σας θα είναι πολύ σημαντική στην δουλειά σας σήμερα. Η ικανότητά σας να ξεφεύγετε από καταστάσεις με ευκολία θα είναι το κλειδί της επιτυχία σας. Αντιλαμβάνεστε την θέση και τον ρόλο σας. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Ίσως δείτε ότι η καλή ημέρα χθες συναντά κάποια εμπόδια σήμερα. Μπορεί τα σχέδιά σας να μην μπορούν να προχωρήσουν. Θα είστε πιο συγκρατημένοι και ίσως έχετε χάσει την ορμή σας. Θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να σκεφθείτε πιο αναλυτικά και σωστά τις επόμενες κινήσεις σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Δεν είναι μυστικό στους συναδέλφους σας ότι η συναισθηματική και προσωπική σας ζωή επηρεάζει αρνητικά την καριέρα σας. Θα πρέπει να είστε ξεκάθαροι με τα συναισθήματά σας. Κάντε μια βόλτα με κάποιο άτομο που εμπιστεύεστε. Αναπνεύστε.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Ο ρυθμός με τον οποίο προχωρούν τα πράγματα ίσως είναι πιο αργός συγκριτικά με την χθεσινή ημέρα. Μάλλον αυτό είναι για καλό. Θα πρέπει να βρείτε χρόνο να σχεδιάσετε και να σταθεροποιήσετε την κατάσταση. Θα πρέπει να σκεφθείτε τι έχετε καταφέρει. Κάντε μικρά βήματα και μην βιάζεστε. Να είστε υπομονετικοί και όλα θα έρθουν φυσικά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα είστε στα σύννεφα σήμερα. Θα πρέπει να δείξετε την αγάπη σας στους άλλους. Να θυμάστε ότι η χαρά πρέπει να μοιράζεται. Οι συνάδελφοί σας θα το εκτιμήσουν πολύ.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Ίσως δείτε ότι τα όνειρά σας είναι λίγο ονειροπόλα σήμερα και αυτό σας κρατά επικεντρωμένους στους στόχους σας. Μάλλον οι άλλοι είναι επίμονοι και μπερδεμένοι. Φαίνεται ότι δικό σας μυαλό προχωρά σε 2 κατευθύνσεις και δεν είστε σίγουροι προς τα που να κινηθείτε. Βάλτε τα όνειρά σας στην πραγματικότητα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην βασίζεστε στους συναδέλφους σας ώστε να σας βοηθήσουν σε κάτι που δεν πήγε πολύ καλά τις τελευταίες ημέρες. Τελειώστε με ότι έχετε ξεκινήσει αντί να υποθέτετε ότι θα το κάνουν οι άλλοι για εσάς. Θα πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη των πράξεών σας.

Πηγή

Δείτε τι λένε τα ζώδια για το Σάββατο 2/7... Reviewed by kamikaze.gr on 1.7.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.