Top Ad unit

Δείτε τι λένε τα ΖΩΔΙΑ για την ΤΕΤΑΡΤΗ 20/7...


Δείτε τι λένε τα ΖΩΔΙΑ για την ΤΕΤΑΡΤΗ 20/7...


Κριός

Γενικά zwdia: Ο έρωτας θα προχωρά καλά για εσάς τώρα. Είναι καιρός να κάνετε το επόμενο βήμα με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Είστε πολύ ευαίσθητοι σήμερα και ίσως αυτό σας κρατά πίσω περισσότερο από ότι συνήθως. Μια ατμόσφαιρα μυστηρίου υπάρχει γύρω σας και σας έλκει πολύ.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ίσως αισθάνεστε ότι οι υποστηρικτές σας σας εγκαταλείπουν σήμερα. Ίσως σας έχει δοθεί κάποια δουλειά με λίγη καθοδήγηση και πρέπει να την ολοκληρώσετε. Μην ανησυχείτε. Να έχετε πίστη στον εαυτό σας. Δεν είναι κάτι που δεν μπορείτε να χειριστείτε.


Ταύρος

Γενικά zwdia: Το έντονο πάθος και η δημιουργικότητά σας είναι στο επίκεντρο. Είναι πιθανό αυτή η ανησυχία μέσα σας να σας κάνει να προχωρήσετε. Συνδυάστε την αφοσίωση με την ένταση και θα καταφέρετε ότι επιθυμείτε. Θα έχετε την δυνατότητα να λάμψετε σήμερα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην φοβάστε να δείξετε τον εαυτό σας. Να είστε προσεκτικοί μέχρι που θα φθάσετε. Θα έχετε πρόβλημα με τους ανωτέρους σας αν πιέσετε πολύ κάποιον ή κάποια κατάσταση. Ίσως είναι ο θυμός σας αλλά δεν είναι ο σωστός τρόπος αυτός έκφρασης.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Ίσως αισθάνεστε λίγο συγκρατημένοι σήμερα, ειδικά σε θέματα που αφορά τον έρωτα. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και να ξέρετε ότι ο δισταγμός σας δεν είναι αβάσιμος. Μερικές φορές είναι καλό να χαλαρώνετε και να κοιτάτε τον δρόμο μπροστά σας. Απλά μην αμφισβητείτε τόσο πολύ τον εαυτό σας ώστε να εκνευρίζεστε και να μην μπορείτε να προχωρήσετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα αισθάνεστε εκτός συγχρονισμού με τα άτομα γύρω σας σήμερα. Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας για αυτό. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι έχει να κάνει αυτό με την ενέργεια της ημέρας. Οι σχέσεις θα είναι καλύτερες αύριο. Περιμένετε.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Πάρτε ξανά τον έλεγχο των πραγμάτων που ίσως σας κρατούν πίσω τώρα. Ίσως κάποιος περιορισμός δεν σας επιτρέπει να πάτε εκεί που θέλετε. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να σταθεροποιήσετε τα συναισθήματά σας. Οι επαφές με τα άτομα που είναι μεγαλύτερα και σοφότερα μάλλον θα σας κάνουν να δείτε τα πάντα διαφορετικά σήμερα. Πάρτε συμβουλές από όσους έχουν περάσει παρόμοιες καταστάσεις.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τα γεγονότα και τα άτομα γύρω σας θα προχωρούν γρήγορα αλλά δεν θα έχετε πρόβλημα. Θα σας ωθεί η ενέργεια σήμερα. Θα έχετε νέες ιδέες και θα έχουν επιτυχία.

Λέων

Γενικά zwdia: Να είστε επιλεκτικοί αναφορικά με το πως θα εκφράσετε το πάθος σας σήμερα. Να θυμάστε ότι τα λίγα είναι πολλά. Δεν πρέπει να δημιουργήσετε θόρυβο για να γίνετε κατανοητοί. Αφήστε τις πράξεις σας να μιλήσουν. Μπορείτε να πείτε πολλά με λίγες λέξεις. Μπορείτε να καταφέρετε πολλά και μόνο με το βλέμμα σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ωθήστε την σκέψη σας στα όρια σήμερα. Η κατάσταση στην οποία είστε είναι άνετη και γνώριμη. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν θα προχωρήσετε αν δεν επεκταθείτε και δεν εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες γύρω σας.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Το ηθικό σας είναι καλό και περιπετειώδες. Σήμερα ίσως υπάρχει λίγη ένταση σε θέματα που αφορούν την ερωτική σας ζωή. Η προσέγγιση αυτή σε ερωτικά θέματα δεν είναι αυτό που κάνετε συνήθως αλλά θα δείτε ότι ταιριάζει στην κατάστασή σας τώρα. Θα πρέπει να έχετε τα απαραίτητα για να προχωρήσετε αυτή την φορά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η έντονη προσωπικότητά σας θα κερδίσει σήμερα. Μην φοβάστε να αφήσετε τον εαυτό σας να λάμψει. Αν το κάνετε θα κερδίσετε απέναντι στους συναδέλφους σας. Η έντονη προσέγγιση είναι η καλύτερη. Θα λειτουργήσετε έτσι φυσικά.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Είναι σημαντικό για εσάς να μην αναλύετε υπερβολικά κάθε μικρή λεπτομέρεια ή κάθε κατάσταση τώρα ειδικά σε ότι σχετίζεται με ερωτικά θέματα. Ίσως προχωρήσετε σε βιαστικά συμπεράσματα ή σε αποχρώσεις ενδείξεις. Μην χάσετε τον ύπνο σας για πράγματα που δεν ξέρετε ότι είναι αληθινά. Επικεντρωθείτε στο να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην κρίνετε γρήγορα την δουλειά κάποιου άλλου. Ίσως σκέπτεστε ότι είναι λάθος γιατί δεν την καταλαβαίνετε. Πάρτε τον χρόνο σας για να κάνετε τις ερωτήσεις που θέλετε πριν βγάλετε συμπεράσματα. Ίσως μάθετε κάτι.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Σε ότι έχει να κάνει με τον έρωτα ίσως βρεθείτε ταλαιπωρηθείτε λίγο. Υπάρχει επιθυμία για μεγαλύτερη δέσμευση τώρα. Ίσως δεν είστε σίγουροι για το πως πρέπει να απαντήσετε. Δεν θέλετε να αφήσετε την ελευθερία σας. Θα πρέπει να αναγνωρίσετε την σημασία της στενής σχέσης με κάποιο άλλο άτομο. Ίσως πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να αποκτήσει μια πιο προσωπική σχέση με σταθερή βάση.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Να είστε διεκδικητικοί σήμερα. Αν το κάνετε όλα θα είναι υπέρ σας. Δεν υπάρχει λόγος να αμφισβητείτε τον εαυτό σας. Υπερασπιστείτε το δίκαιο. Αφήστε την αυθεντικότητά σας να λάμψει. Θα καταφέρετε ότι θέλετε.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Η ευαίσθητη φύση σας είναι έντονη σήμερα και ίσως αναζητήσετε την ασφάλεια σε ένα κοντινό σας πρόσωπο. Μάλλον θα είστε πιο επιλεκτικοί από ότι συνήθως. Θα θέλετε γύρω σας άτομα που έχουν περισσότερη κατανόηση και μοιράζονται τις ίδιες αξίες μαζί σας. Μην συμβιβάζεστε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην φοβάστε να πάρετε γρήγορες αποφάσεις σήμερα. Αν περάσετε χρόνο πάνω από μια απόφαση θα χάσετε πολύτιμο χρόνο που απαιτείται σε άλλα άεργα. Οι ιδέες που θα σας έρθουν θα είναι τέλειες. Δεν υπάρχει λόγος να αμφισβητείτε τον εαυτό σας.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Η ένταση στην ερωτική σας ζωή θα είναι έντονη σήμερα. Ίσως υπάρχουν κάποιες ευθύνες που πρέπει να τακτοποιήσετε και αισθάνεστε και σας απομακρύνουν από τα κοντινά σας άτομα. Είτε είστε σε σχέση είτε όχι η ενέργεια της ημέρας θα ταράξει λίγο την προσωπική σας ζωή. Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στην δουλειά και την διασκέδαση.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα έχετε πολύ ενέργεια να ολοκληρώσετε τις δουλειές σας αλλά να θυμάστε ότι αυτή η ενέργεια λειτουργεί μόνο αν δουλεύετε μόνοι. Τα ανεξάρτητα σχέδια είναι αυτά που θα προχωρήσουν. Μπορείτε να δουλεύετε πολύ με ελάχιστη ξεκούραση.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Ίσως αισθάνεστε πίεση τώρα. Μπορεί να αισθάνεστε ότι υπάρχει περιορισμένος χρόνος γενικά. Ίσως αισθάνεστε περισσότερο τον έρωτα και πόσο σημαίνει για εσάς. Το σημαντικό είναι να προχωρήσετε σήμερα και θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε τον χρόνο που έχετε τώρα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάποια άτομα με έντονη θέληση ίσως είναι στον δρόμο σας σήμερα. Κάντε ότι μπορείτε να τα αποφύγετε. Η σκέψη τους δεν είναι συγχρονισμένη με την δική σας. Η επικοινωνία με τέτοια άτομα θα κάνει τα πράγματα πιο περίπλοκα αντί να τα ξεκαθαρίσει.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Οι καταστάσεις αναφορικά με την ερωτική σας ζωή μάλλον θα είναι έντονες. Ίσως σκέπτεστε να δεσμευτείτε βαθιά. Ίσως σας είναι δύσκολο να δεσμευτείτε απόλυτα γιατί μπορεί να σκέπτεστε την ελευθερία που θα χάσετε. Τώρα είναι καιρός να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις και να μιλήσετε με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν πολύ.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η ενέργειά σας δεν θα είναι αρκετή. Θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα αλλά μην απογοητεύεστε. Κάντε υπομονή.

Πηγή

Δείτε τι λένε τα ΖΩΔΙΑ για την ΤΕΤΑΡΤΗ 20/7... Reviewed by kamikaze.gr on 19.7.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.