Top Ad unit

Δείτε τι λένε τα ΖΩΔΙΑ για την ΤΕΤΑΡΤΗ 13/7...


Δείτε τι λένε τα ΖΩΔΙΑ για την ΤΕΤΑΡΤΗ 13/7...
Κριός

Γενικά zwdia: Η επαφή με τους άλλους ίσως να μην σας ικανοποιεί πολύ σήμερα. Ίσως έχετε μια αίσθηση ότι οι άλλοι δεν νοιάζονται τόσο πολύ όσο νομίζατε. Να θυμάστε ότι όλοι κάνουν ότι καλύτερο μπορούν. Δεν είναι όλοι τόσο ευαίσθητοι όσο εσείς. Μάλλον δεν ξέρουν τι επιρροή έχουν τα λόγια τους επάνω σας. Δώστε στους άλλους το περιθώριο της αμφιβολίας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σήμερα δεν είναι καλή στιγμή για την καριέρα σας. Μάλλον ταλαιπωρείστε και είστε κουρασμένοι. Θα έχετε ένα συναίσθημα ότι χρησιμοποιείτε τα αποθέματα της ενέργειάς σας. Κάντε υπομονή. Τα πράγματα μπορούν μόνο να πάνε καλύτερα.


Ταύρος

Γενικά zwdia: Τα σύννεφα έχουν φύγει επιτέλους και μπορείτε να δείτε ξανά καθαρά. Μάλλον θα δείτε ότι οι άλλοι είναι πιο επιθετικοί από ότι συνήθως. Κάντε και εσείς το ίδιο. Οι διαφωνίες ίσως είναι έντονες σήμερα και κάποια ενδιαφέροντα γεγονότα περνούν από άτομο σε άτομο. Φροντίστε να ξέρετε τα πάντα πριν μιλήσετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα υπάρχει κάποια σύγκρουση ενδιαφερόντων στην δουλειά σας σήμερα. Η συντηρητική τακτική κάποιου σας καθυστερεί. Αν να ταλαιπωρείστε για αυτό σκεφθείτε να αλλάξετε τον ρυθμό σας. Πάρτε τον χρόνο σας.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Η αργή και σταθερή προσέγγισή σας ίσως θέλει αλλαγή σήμερα. Μην μένετε σιωπηλοί. Πρέπει να μιλήσετε για όλα παρά την ένταση που μπορεί να δημιουργηθεί. Υπάρχουν έντονες δυνάμεις στην δουλειά σας και δεν πρέπει να εκπλαγείτε αν υπάρχουν μεγαλύτερες εντάσεις. Μέσα από τις διαφωνίες θα καταλήξετε σε πρόοδο όμως.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το να βάζετε στόχους είναι σημαντικό. Αν δεν έχετε στόχους στο μυαλό σας, μακροπρόθεσμους ή βραχυπρόθεσμους, τότε δεν ξέρετε αν είστε και στον σωστό δρόμο. Φροντίστε να έχετε ένα σχέδιο και κινηθείτε συνειδητά προς αυτούς τους στόχους.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Προσπαθήστε να βρείτε ελευθερία και νέες εμπειρίες σήμερα. Είναι σημαντική στιγμή για εσάς να προχωρήσετε και να εξερευνήσετε. Να θυμάστε ότι κάποιος ή κάτι ίσως σας περιορίζει συναισθηματικά. Μια αντίθετη δύναμη προκαλεί ενώ εσείς προσπαθείτε να διατηρήσετε την ηρεμία. Ίσως πρέπει να μάθετε κάτι σημαντικό. Να είστε απόλυτοι στις πράξεις σας και μην αφήσετε τους άλλους να σας εκμεταλλευθούν.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η ένταση θα είναι παρούσα στην δουλειά σας σήμερα. Σε μια προσπάθεια να διατηρήσετε την ηρεμία ίσως κρατήσετε τον θυμό σας μέσα σας. Δεν είναι υγιής τακτική. Καλύτερα να προσεγγίσετε τους άλλους ευθέως τώρα.

Λέων

Γενικά zwdia: Αν οι άλλοι επιμένουν να κάνουν κάποια πράγματα όπως θέλουν, αφήστε τους. Οι εντάσεις δεν θα κάνουν καλό. Μια τέτοια αντίδραση θα δημιουργήσει ένταση ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους. Αν είστε εχθρικοί μάλλον τελικά θα χάσετε. Μην παίρνετε τίποτα προσωπικά. Προσπαθήστε να παραμείνετε στα γεγονότα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το χιούμορ σας μάλλον θα απομακρύνει το άγχος από μια δύσκολη κατάσταση στην δουλειά σήμερα. Μην φοβάστε να μιλήσετε. Αν το κάνετε θα βοηθήσετε και τους συνεργάτες σας. Απολαύστε την παρέα τους.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Έχετε βρει ξανά την ενέργειά σας. Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε. Μην αφήνετε τίποτα να μπει στον δρόμο σας. Αν προκύψουν εντάσεις με τους άλλους προσπαθήστε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και μην παρασύρεστε από τις αρνητικές πλευρές. Κάντε ένα βήμα πιο πέρα και μην φοβάστε να προτείνετε μεγάλες αλλαγές.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Να έχετε μια πιο συντηρητική προσέγγιση στην δουλειά σας σήμερα. Θα κερδίσετε περισσότερο σεβασμό από τους άλλους μόλις αποκαλύψετε την σταθερή, προσγειωμένα και πρακτική πλευρά σας. Δεν υπάρχει λόγος για εντάσεις, μόνο για σκληρή δουλειά.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Ίσως ταλαιπωρηθείτε από την έντονη ενέργεια που υπάρχει σήμερα στην ατμόσφαιρα. Μην χάνετε την ισορροπία σας από τους άλλους. Χρησιμοποιήστε αυτό το διάστημα για να ελευθερωθείτε. Αφήστε τους άλλους να σας πουν όλη την αλήθεια και να έχετε την ευκαιρία να πείτε την δική σας. Μάλλον θα υπάρχουν απρόσμενα γεγονότα σήμερα στο προσκήνιο.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σήμερα είναι η αρχή ενός νέου κύκλου ανάπτυξης για εσάς αναφορικά με την καριέρα σας. Είναι καλή στιγμή να κάνετε νέα αρχή πέρα από παλιές συνήθειες που δεν σας ταιριάζουν πια. Κάντε μια νέα αρχή, με νέα στάση και θετική προσέγγιση.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Μην εκπλαγείτε αν κάποιες απρόσμενες πράξεις από τους άλλους σας ταράξουν σήμερα. Ίσως υπάρχει πολύ ενέργεια που επηρεάζει τα συναισθήματά σας. Θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις. Χρησιμοποιήστε τα πιστεύω και το ηθικό σας ως οδηγό. Να είστε αληθινοί απέναντι στον εαυτό σας και μην αφήνετε τους άλλους να πάρουν αποφάσεις για εσάς. Θα έχετε την δύναμη να προχωρήσετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην προσπαθείτε να τα τακτοποιήσετε όλα μαζί. Το μάθημα για εσάς σήμερα είναι να είστε υπομονετικοί. Προσεγγίστε τις δουλειές και τους στόχους αργά. Θα πρέπει να προχωράτε αργά, σταθερά και με φροντίδα.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Είναι καιρός να εφαρμόσετε τα σχέδιά σας μετά την εσωτερική διαδικασία των τελευταίων ημερών. Πάρτε τον έλεγχο. Ίσως χρειαστεί να ξεπεράσετε κάποιο πνευματικό όριο. Η ευαίσθητη φύση σας είναι επιρρεπής στα σκληρά σχόλια των άλλων. Να θεωρείτε ότι όλα είναι υπερβολικά. Να θυμάστε ότι οι άλλοι σας κριτικάρουν γιατί σας αγαπούν.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θέλετε να επιτύχετε πολύ δουλειά σήμερα. Η αντοχή σας είναι μεγάλη και αισθάνεστε πιο κινητοποιημένοι από ότι συνήθως. Θα έχετε την ικανότητα να επιτύχετε πολλά και τα επιτεύγματά σας θα αναγνωριστούν.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Η διάθεσή σας θα είναι καλή σήμερα. Θα δείτε ότι οι άλλοι θα αντιδράσουν στην τάση σας να ηγείστε. Να θυμάστε ότι αυτό δείχνει ότι μάλλον θα αντιδράσουν. Ίσως έχετε την τάση να κινείστε προς το άγνωστο. Ο δρόμος σας σήμερα είναι γεμάτος διαφορετική και επαναστατική σκέψη. Να είστε πρωτοπόροι σε κάθε κατάσταση.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι προσπάθειές σας στο επαγγελματικό τομέα θα συναντήσουν μεγάλη αντίσταση σήμερα εκτός και να έχετε όλα τα δεδομένα σας σωστά. Οι άλλοι θα θέλουν απαντήσεις. Μια βιαστική παρουσίαση δεν είναι καλή ιδέα και δεν θα σας βοηθήσει.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Να είστε πιο γενναίοι από ότι συνήθως. Πάρτε κάποια ρίσκα και δείξτε στους άλλους ότι έχετε την δύναμη να επιτύχετε τα πάντα. Υπάρχει ένα έντονο συναίσθημα που σας κάνει ανήσυχους. Η ενέργεια σας ενθαρρύνει να προχωρήσετε. Ξεκινήστε κάτι και μην περιμένετε κανέναν άλλο να κάνει την αρχή. Μην φοβάστε την αποτυχία. Δεν θα επιτύχετε αν δεν προσπαθήσετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το να προχωρήσετε μπροστά με τα σχέδιά σας θα είναι εύκολο σήμερα. Αν αναζητάτε νέα δουλειά σήμερα είναι καλή ημέρα να αναζητήσετε. Κάτι θα έρθει στον δρόμο σας. Η τύχη είναι στο πλευρό σας.

Ιχθύες

Γενικά zwdia:Μπορεί να έχετε την σπίθα που απαιτείται σήμερα. Υπάρχει μια τάση σήμερα που σας βοηθά πολύ. Θα μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Φροντίστε να είστε δεκτικοί στην εποικοδομητική κριτική και να είστε προσεκτικοί με τα λόγια που χρησιμοποιείτε. Να είστε καλοί στους άλλους.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αργά και σταθερά θα κερδίσετε σήμερα. Μην προσπερνάτε λεπτομέρειες ώστε να κερδίσετε χρόνο αναφορικά με κάποιο έργο. Καλύτερα να πάρετε τον χρόνο σας και να προσεγγίσετε την δουλειά σας με φροντίδα. Αν το κάνετε αυτό τελικά θα κερδίσετε.

Πηγή

Δείτε τι λένε τα ΖΩΔΙΑ για την ΤΕΤΑΡΤΗ 13/7... Reviewed by kamikaze.gr on 12.7.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.