Top Ad unit

Ο Schumacher ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ…


Για μία ακόμα φορά, σε μέσα μαζικής ενημέρωσης φιλοξενούνται δηλώσεις του πρώην ισχυρού
άνδρα της Ferrari, Luca Di Montezemolo, σχετικά με την πορεία της υγείας του Michael Schumacher.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, είχε σοβαρό ατύχημα κάνοντας σκι στις 29 Δεκεμβρίου του 2013. Αφού ξύπνησε από το τεχνητό κώμα, βρίσκεται πια στο σπίτι του στην Ελβετία όπου έχει διαμορφωθεί ειδικός χώρος για να του παρέχεται η καλύτερη δυνατή φροντίδα στην προσπάθεια ανάκαμψης.

Όπως ίσως ξέρετε, έκτοτε η όποια ενημέρωση για την πορεία της υγείας του είναι ελάχιστη και προέρχεται μόνο από επίσημα χείλη – δηλαδή από την εκπρόσωπο της οικογένειας Schumacher, Sabine Kehm.

Τείνει να γίνει συνήθεια από πλευράς Montezemolo, να μιλάει για τον Schumacher και να τοποθετεί έτσι εαυτόν σε πρωτοσέλιδα
Τείνει να γίνει συνήθεια από πλευράς Montezemolo, να μιλάει για τον Schumacher και να τοποθετεί έτσι εαυτόν σε πρωτοσέλιδα

Παρότι λοιπόν δεν έχουμε κάτι επίσημο, για μία ακόμα φορά ο Montezemolo επαναφέρει το θέμα κάνοντας λόγο για δυνατότητα του άτυχου Γερμανού να αντιδράει.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί γνωρίζω πως αντιδράσει σε εξωτερικά ερεθίσματα. Ξέρω πόσο δυνατός άνθρωπος είναι και είμαι σίγουρος πως με την αποφασιστικότητά του, που είναι καθοριστικό γνώριμα, θα βγει από αυτή την πολύ, πολύ δύσκολη κατάσταση. Τουλάχιστον αυτό ελπίζω. Ήταν πολύ σημαντικό μέλος της οικογένειας της Ferrari και μου είναι δύσκολο να διαχωρίσω μέσα μου τον Michael τον οδηγό και τον Michael τον φίλο», είπε ο Montezemolo στην Express.
newsauto.gr
Ο Schumacher ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ… Reviewed by anna on 28.6.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.