Top Ad unit

Πασίγνωστος!! Αυτός είναι ο άντρας που κάηκε στην Αττική οδό!! (photo)


Η κατάσταση στην οποία ανασύρθηκε ο οδηγός, δεν επιτρέπει την άμεση αναγνώρισή του

Ο άνδρας που απανθρακώθηκε νωρίτερα μέσα στο αυτοκίνητό του στην Αττική Οδό, είναι ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος.

Όπως, δείχνουν οι κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας στην Αττική Οδό, ο οδηγός κινείται κανονικά στην αριστερή λωρίδα και για άγνωστους λόγους σταματάει. Μάλιστα αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτό και απανθρακώθηκε. Εν τω μεταξύ, το αυτοκίνητο ανήκει στη σύζυγο του Παναγιώτη Μαυρίκου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η κατάσταση στην οποία ανασύρθηκε ο οδηγός, δεν επιτρέπει την άμεση αναγνώρισή του. Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από μια μόνο λωρίδα κυκλοφορίας.
Από την άλλη πλευρά, ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας μιλώντας στα parapolitika.gr, ανέφερε ότι ο απανθρακωμένος άνδρας στην Αττική Οδό είναι ο γνωστός εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος. Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, ο εκδότης, αναζητούνταν τόσο από τον ίδιο -καθώς είχαν ραντεβού- όσο και από τους συνεργάτες του αλλά και την οικογένειά του, χωρίς αποτέλεσμα. Ο ίδιος όπως λέει προσπάθησε να μεταβεί στο σημείο, χωρίς να τα καταφέρνει γιατί όλοι οι δρόμοι στη γύρω περιοχή είναι αποκλεισμένοι.
newsit.gr
Πασίγνωστος!! Αυτός είναι ο άντρας που κάηκε στην Αττική οδό!! (photo) Reviewed by kamikaze.gr on 9.6.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.