Top Ad unit

Δείτε τι λένε τα ζώδια για το ΣάββατοKύριακο 11-12/6!


ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 11-12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
ΚΡΙΟΣ=

Προετοιμαστείτε Κριαράκια μου για απρόσμενες εξελίξεις που μπορούν να αλλάξουν τα σχέδιά σας και την ψυχοσύνθεσή σας.Eν μέσω δυο πυρων ο κυβερνήτης σας και μάλιστα δυνατών,μπορεί να παρασυρθεί ακόμα και ο πιο δυνατός πολεμιστής σε ουτοπίες,πόσο μάλλον με τον Ερμή. Αξιοποιήστε το ένστικτό σας γιατί δυανύετε μια περίοδο μεγάλης σύγχυσης.

ΤΑΥΡΟΣ=

Ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη συναντά τον Oυρανό κι εσείς σίγουρα κάποιον,με τον οποίο δεν αξίζει και πολύ να ασχοληθείτε.Φαίνεται δεν είναι και τόσο κατάλληλη εποχή για έρωτες και πάθη,αφού είναι φανερό πως αυτή η αντίθεση εχει αντίκτυπο στο ζώδιό σας,κατευθύνει μάλιστα και σε μονοπάτια διαφορετικών συμφερόντων.

ΔΙΔΥΜΟΙ=-

Αλλάζει το σκηνικό για λίγο, λόγω της πολυαστρίας αυτής της περιόδου και της προετοιμασίας αλλαγής θέσης του κυβερνήτη σας που εμπλέκεται άμεσα.Οι μικρές δυσκολίες που εμφανίζονται δεν σημαίνουν απαραίτητα ότι βρίσκεστε σε λάθος δρόμο.Η εμπλοκή του Κρονου απλά παρασύρει σε απαγορευμένες κινήσεις γιαυτό να είστε προσεχτικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ =

Αυτές τις μέρες οι εσωτερικές σας ανησυχίες κι ανασφάλειες Καρκίνοι μου γίνονται έντονες ιδιαίτερα σήμερα που η επίδραση της αντίθεσης Σελήνης-Ποσειδώνα φορτίζει περισσότερο.Δώστε την προσοχή σας στην εξωτερική σας εικόνα,πολύ περισσότερο στις σχέσεις γιατί ο κυβερνήτης σας είναι σε έναν αγώνα δρόμου.. συνεχόμενο θα ΄λεγα.

ΛΕΩΝ =-

Μια αλλαγή στην συμπεριφορά σας θα την παρατηρήσετε αυτές τις ημέρες,πόσο μάλλον με το τετράγωνο Σελήνης, ωστόσο ο κυβερνήτης σας διατηρεί αμείωτα τα ενδιαφέροντά σας.Περίοδος εντάσεων και ενισχύεται η τόλμη η γοητεία κι ο θυμός σας.Η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα προς το τέλος της ημέρας κάνει τη τσέπη και τα σωθικά σας να πάρουν φωτιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ =

Επιστρατεύστε όλη την διακριτικότητα στις συζητήσεις γιατί ο Ερμής προκαλεί μπερδέματα, κάτω απο την αντίθεσή του με τον Αρη και της Σελήνης με τον Ποσειδώνα πολλά μπορεί συμβούν και σείς το μόνο που χρειάζεστε είναι ηρεμία.Ωστόσο μην ανησυχείτε,δεν θα είναι όλα τόσο επιβαρυντικά,υπάρχουν ενδείξεις πως θα ζωηρέψουν όνειρα και προσδοκίες.

ΖΥΓΟΣ =-

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην οδηγήσετε εργασιακές υποθέσεις και καταστάσεις υγείας στα άκρα..επικεντρωθείτε σε εκκρεμότητες που δεν σηκώνουν αναβολή πρίν ο κυβερνήτης σας προκαλέσει σύγχυση.Η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα πυροδοτεί τις φαντασιώσεις και είναι πολύ εύκολο να πέσετε θυματα υποσχέσεων δίχως αντίκρυσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –

Σκορπιουδάκια μου η Σελήνη ξεκινησε μονομαχία με τον Ποσειδώνα κι οι κυβερνήτες σας με τον Ερμή επίσης.Ολα αυτά δεν σας αγγίζουν με διακριτικό τρόπο βέβαια..ωστόσο πάντα η διαδικασία επιδρά σε πάγιους τομείς.Τα οικονομικά σας επιστρέφουν να σας θυμίσουν οτι κακώς κλείνατε τα μάτια οταν βάζατε το χέρι βαθιά στη τσέπη.

ΤΟΞΟΤΗΣ =

Βάλτε τα τόξα στη φαρέτρα σας Τοξότες και κινηθείτε στο παρασκήνιο για να μην μπερδευτείτε σε καταστάσεις που θα δυσκολέψουν κι άλλο φανερά κι αποφύγετε εντάσεις και βιαστικά συμπεράσματα.Οι γεννημένοι 23-24 Νοεμβρίου είστε σε δυσκολότερη θέση,αφού οι τριγμοί σε σχέσεις και συνεργασίες μοιάζουν λίγο -πολύ με τον τυφώνα ΄κατρίν΄.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ=-

Η ευαισθησία σας στην κορυφή αυτές τις ημέρες..οι αντιθέσεις βυθίζουν στις σκέψεις και τον πιο σκληρό Αιγόκερω κι όσο κι αν θέλετε να αντιμετωπίσετε ρεαλιστικά τις καταστάσεις,θεωρώ πως είναι σχεδόν ακατόρθωτο.Χειριστείτε με πρακτικό νου κάθε δυσκολία ιδιαίτερα στην αισθηματική σας ζωή,την ψυχική σας υγεία και τη δουλειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ =

Ψυχραιμία φίλοι μου..δεν είστε οι μόνοι που περνάτε δύσκολα.Είστε όμως προνομοιούχοι που έχετε φίλους κι αγαπημένα πρόσωπα να σας κρατούν το χέρι σε μια χρονική περίοδο τόσο δύσκολη.Με τόσες δύσκολες όψεις και πλανητικές δυσμορφίες,ο ψυχισμός σας γίνεται η γέφυρα στις σχέσεις και ΄πίστα αγωνιστική΄ στις δύσκολες και νευρικές εξάρσεις.

ΙΧΘΥΣ =

Ψαράκια μου,μεγάλη η ένταση αυτό το διήμερο,ιδιαίτερα σήμερα,που οι δύσκολες όψεις Σελήνης κι Ερμή προς το κυβερνήτη σας,σας υποβάλλουν να συμμετέχετε σε έναν έντονο συναισθηματικά κυκλώνα.Ότι γίνεται στη καθημερινότητά σας έχει το ανάλογο αντίκτυπο στις σχέσεις. Η καλή όψη του Δία κι η συνάντησή του με τον Πλούτωνα δίνει μια ελπίδα..

επιμελείται η
ΑΛΚΗΣΤΙΣ
ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ

Εmail alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr
Δείτε τι λένε τα ζώδια για το ΣάββατοKύριακο 11-12/6! Reviewed by kamikaze.gr on 11.6.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.