Top Ad unit

Χρουσαλά-Πατίτσας: Εγκαταλείπουν το Λονδίνο μετά το Brexit


Στην εξωτική Καραϊβική πληροφορήθηκαν το απότελεσμα του Brexit ο Έλληνας εφοπλιστής και η
πρώην σταρ Ελλάς σύζυγός του. Τα νέα σαφώς δεν ήταν ευχάριστα για τον Λέοντα Πατίτσα που μόλις πριν μερικούς μήνες πήρε την απόφαση να μετακομίσει μόνιμα μαζί με την σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά στην Βρετανική πρωτεύουσα. Τα σχέδια όμως τώρα αλλάζουν.

Τρεις εβδομάδες πριν την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος στο ελληνικό λόμπι στο City του Λονδίνου είχε ξεκινήσει μια μεγάλη συζήτηση για το τι μπορεί να σημαίνει «Brexit» και ποιες θα είναι η επιπτώσεις στην ελληνική ναυτιλία μεγάλο μέρος της οποίας εδρεύει εκεί

Οι περισσότεροι δήλωναν πως αν η Μεγάλη Βρετανία αποχωρήσει τελικά από την ΕΕ θα φύγουν και εκείνοι οι περισσότεροι με προορισμό την Νέα Υόρκη κάποιοι άλλοι επιστρέφοντας στην Ελλάδα.

Μεταξύ λοιπόν Αμερικής και Βουλιαγμένης (εκεί είναι το σπίτι τους) ταλαντεύονται Λέοντας Πατίτσας και Μαριέττα Χρουσαλά. Η μικρή τους κόρη είναι 3,5 ετών και την επόμενη χρονιά θα πάει προνήπιο. Το ζευγάρι θεωρεί πως τα πράγματα στην Βρετανική πρωτεύουσα θα χειροτερέψουν και έτσι αναζητά την καλύτερη λύση για το μέλλον.

Έτσι το πιθανότερο είναι να επιστρέψουν για έναν χρόνο στην Ελλάδα προετοιμάζοντας την μόνιμη μετεγκατάστασή τους στις ΗΠΑ. Παρ’ όλα αυτά σε πρώτη φάση μεγάλο μέρος της επιχειρηματικής δραστηριότητας του Πατίτσα αλλά και του ομίλου Λαιμού (ο Λέοντας ως γιος της Μαριγώς Λαιμού έχει σημαντικό ποσοστό μετοχών στον όμιλο) θα παραμείνει στην Βρετανική πρωτεύουσα.
Πηγή: nassos.blog
Χρουσαλά-Πατίτσας: Εγκαταλείπουν το Λονδίνο μετά το Brexit Reviewed by anna on 25.6.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.