Top Ad unit

Αυτή η φωτογραφία είναι εξοργιστική, αλλά μόνο τα παιδιά καταλαβαίνουν αμέσως το γιατί!


Ο Βραζιλιάνος Nelson Felippe παίρνει κάθε μέρα το μετρό για να πάει στη δουλειά του. Μια από αυτές τις μέρες τράβηξε αυτήν την φωτογραφία και αμέσως έγινε viral.

Ο ίδιος ανέφερε πόσο πολύ τον εξόργισε η συγκεκριμένη φωτογραφία, αλλά σας προειδοποιούμε: δεν είναι αυτό που φαντάζεστε! Για την ακρίβεια, η αλήθεια είναι τόσο απλή, που μόνο τα παιδιά το καταλαβαίνουν αμέσως.

Αυτή είναι η φωτογραφία:

Από κάτω ο Felippe έγραψε: «Δεν είμαι φανατικός. Πιστεύω πως οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν ότι θέλουν με τη ζωή τους, αλλά το βρίσκω εξοργιστικό να είμαι υποχρεωμένος να παρακολουθήσω αυτή τη σκηνή.»

Το τι κάνει ο καθένας στο σπίτι του είναι δική του δουλειά, αλλά όταν το κάνουν δημόσια τότε αφορά κι εμένα! Αρνούμαι να παρακολουθήσω κάτι τέτοιο και να το θεωρήσω φυσιολογικό.


Προκαλούν τις κοινωνικές συμβάσεις και αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο. Τι θα γίνει αν συμβεί κάτι τραγικό ή – ακόμη χειρότερα – αν κάποιος πεθάνει. Ποιος θα φταίει;

Τι θα απογίνει ένα παιδί που πρέπει να βλέπει κάτι τέτοιο κάθε μέρα; Θα νομίζουν πως είναι φυσιολογικό να περιμένουν το μετρό μπροστά από την κίτρινη γραμμή, οπότε μην κάνετε ότι ο τύπος στο βάθος. Ακολουθήστε το παράδειγμα των δύο κοpιτσιών!



fanpage.gr
Αυτή η φωτογραφία είναι εξοργιστική, αλλά μόνο τα παιδιά καταλαβαίνουν αμέσως το γιατί! Reviewed by kamikaze.gr on 14.6.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.