Top Ad unit

«Η Ελένη κάποτε ήταν…» – Ξεσπάθωσε η Σπυροπούλου! Για πρώτη φορά απάντησε για την κόντρα με την Μενεγάκη!


Στο πλατό του “The 2night Show” βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Γρηγόρης
Αρναούτογλου δεν θα μπορούσε να μην την ρωτήσει για τον Γιώργο Λιάγκα. Η γνωστή παρουσιάστρια, μάλιστα, απάντησε και σε ερωτήσεις για την Ελένη Μενεγάκη, την Κατερίνα Καινούργιου και την Ζήνα Κουτσελίνη.

Για τον Γιώργο Λιάγκα: «Δεν έχει γίνει τίποτα. Να δείτε που όλο αυτό έχει γίνει για να τα λέμε, να πηγαίνουμε να τρώμε. Το αντιμετωπίζω με χιούμορ, έχει περάσεις πολύς καιρός. Έχω ένα θέμα, δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό: Ξεχνάω, ξεχνάω πολύ εύκολα, τα αρνητικά κυρίως».

«Με την Ελένη, τελικά αυτό που γράφτηκε ότι τα ξαναβρήκατε και βγήκατε; Τα είχατε χαλάσει ποτέ;», ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν θα ήθελα να απαντάω σε όλο αυτό, δεν έχει νόημα. Οι προσωπικές σχέσεις είναι προσωπικές και δεν πρέπει να τις χρησιμοποιούμε για να έχουμε κάτι να πούμε. Για μένα δεν έχει ανοίξει ούτε έχει κλείσει κεφάλαιο με την Ελένη γιατί…».

Δείτε τι αποκάλυψε στο βίντεο που ακολουθεί:
youweekly.gr
«Η Ελένη κάποτε ήταν…» – Ξεσπάθωσε η Σπυροπούλου! Για πρώτη φορά απάντησε για την κόντρα με την Μενεγάκη! Reviewed by anna on 24.6.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.