Top Ad unit

Πανζουρλισμός στα περίπτερα της Αττικής! Τι περιμένει πως και πως ο κόσμος την Κυριακή;


Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα περισσότερα περίπτερα της Αττικής, αφού συνεχείς είναι οι
παραγγελίες από εκατοντάδες πολίτες για μια συγκεκριμένη εφημερίδα που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή!
Ο λόγος φυσικά δεν είναι άλλος από το δώρο που θα έχει να μοιράσει σε όλους τους τυχερούς αναγνώστες της! Η συγκεκριμένη εφημερίδα την Κυριακή φιλοξενεί τοακυκλοφόρητο τραγούδι του αείμνηστου τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη, το οποίο δεν πρόλαβε δυστυχώς να κυκλοφορήσει, αφού ως γνωστόν έχασε την ζωή του στο φρικτό τροχαίο ατύχημα στο Ελληνικό το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου!

Σύμφωνα με μαρτυρίες ιδιοκτητών περιπτέρων της Αττικής ήδη έχουν γίνει εκατοντάδες πολίτες έχουν ήδη παραγγείλει την συγκεκριμένη εφημερίδα για να ακούσουν πρώτοι το νέο και δυστυχώς τελευταίο τραγούδι με την φωνή του άτυχου τραγουδιστή!

«Αυτό το πράγμα δεν έχει ξαναγίνει! Έχω ήδη 100 περίπου παραγγελίες για την συγκεκριμένη εφημερίδα για την Κυριακή! Το τηλέφωνό μου δεν έχει σταματήσει να χτυπάει και να μου ζητούν να τους φυλάξω την εφημερίδα», δήλωσε ιδιοκτήτης Μ.Δ. κεντρικού περιπτέρου στο Γκάζι!

Υπομονή λοιπόν μέχρι την Κυριακή, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως δύσκολα θα καταφέρετε να βρείτε την εφημερίδα μαζί με το δώρο αν δεν την έχετε παραγγείλει νωρίτερα!
athensmagazine.gr
Πανζουρλισμός στα περίπτερα της Αττικής! Τι περιμένει πως και πως ο κόσμος την Κυριακή; Reviewed by anna on 24.6.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.