Top Ad unit

ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ - "Δεν ήταν σε κατάσταση να ΟΔΗΓΗΣΕΙ ο Μαυρίκος γιατί..."


Νέα διάσταση στις έρευνες για τις συνθήκες του αποτρόπαιου θανάτου που βρήκε ο Π. Μαυρίκος...

μέσα στην Porsche Cayenne ενώ εκινείτο στην Αττική οδό, έδωσε η μητέρα του εκδότη.

Σύμφωνα με την μητέρα του αποθανόντα, η οποία μίλησε στην τηλεόραση του Alpha, ο εκδότης έπαιρνε εν αγνοία του φάρμακα, τα οποία και μπορεί να του μείωσαν τα αντανακλαστικά και άρα οι αντιδράσεις του να ήταν περιορισμένες κατά τη στιγμή που ξέσπασε η φωτιά.

«Τον Φάγανε» επανέλαβε υποστηρίζοντας πως τα φάρμακα δίνονταν εν αγνοία του. «Το παιδί μου δεν καταλάβαινε» είπε η μητέρα του.
Εικοτολόγησε ακόμη ότι ο Π. Μαυρίκος μπορεί να υπέστη ανακοπή καρδιάς ενώ οδηγούσε. Πρόσθεσε δε ότι τα φάρμακα δεν του τα είχε συνταγογραφήσει ο γιατρός του, ο οποίος σύμφωνα πάντα με την μητέρα του - είχε δώσει μόνο ένα ελαφρύ αντικαταθλιπτικό και «τώρα ωρύεται».

Η μητερα εξιστόρησε ότι μετά το περιστατικό της σύλληψης του και της μεταφοράς του στην ΓΑΔΑ, ο Μαυρικός υπέστη νευρικό κλονισμό, με αποτέλεσμα να πέσει πολύ η πίεση του.

Η μητέρα δεν απέκλεισε ούτε το ενδεχόμενο παράλληλης δολιοφθοράς, λέγοντας «μαζί και τα δυο» και εντοπίζοντας τον χρόνο της δολιοφθοράς «στο ραντεβού που είχε ο γιος της» πριν ακριβώς το θανατηφόρο περιστατικό.
Πηγή: iefimerida.gr
ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ - "Δεν ήταν σε κατάσταση να ΟΔΗΓΗΣΕΙ ο Μαυρίκος γιατί..." Reviewed by kamikaze.gr on 14.6.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.