Top Ad unit

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Τετάρτη 8/6!


ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
KΡΙΟΣ=+

Όσο κι αν δεν θέλετε να το πιστέψετε η κούραση αυτή την ημέρα θα είναι μεγάλη και θα έχει και το ανάλογο κόστος.Ο κυβερνήτης σας στο ζώδιο του Σκορπιού εστιάζει τη δραση σας στα οικονομικά..φροντίστε την υγεία σας γιατί αυτή εχει προτεραιότητα.

ΤΑΥΡΟΣ=+

Αφήστε όσο το δυνατόν πιο χαλαρο το πρόγραμμά σας σήμερα Ταυράκια μου και χαρείτε την εύνοια που σας χαρίζει ο Ηλιοςς.Κάντε ένα ταξιδάκι με φίλους κι αγαπημένα προσωπα,οχι όμως συζητήσεις που μπορεί να σας χαλάσουν το κέφι.

ΔΙΔΥΜΟΙ=

Διδυμάκια μου σήμερα δράση και αντίδραση βρίσκονται στον ίδιο άξονα.Είναι καιρός πλέον να ανασυντάξετε δυνάμεις και να΄ρθετε πιο κοντά στις εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ=

Τα οικονομικά έρχονται στο προσκήνιο με τη Σελήνη στο Λέοντα.Οι γίγαντες Δίας και Ποσειδώνας είναι αντίθετοι και πολλά θα συζητηθούν στο κοντινό περιβάλλον.Εσείς πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες κατεβάζοντας τους τόνους όταν πρέπει.

ΛΕΩΝ+

Μέρα συναισθηματική είναι φίλοι μου,απολαύστε τις χαρές της ζωής και μην προσπερνάτε τις ευκαιρίες που η Σελήνη στο πέρασμά της σας δίνει.Εσείς βέβαια δεν κάθεστε με χέρια σταυρωμένα και καλά κάνετε.Φιλίες κι ερωτες μπερδεύονται.. έχουν κι αυτά τη χάρη τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ=-

Δυστυχώς η επικοινωνία δεν είναι στα καλύτερά της αυτό το διήμερο,ταξιδεύει σε σκοτεινά μονοπάτια.Η αντίθεση του κυβερνήτη σας με τον Αρη μπερδεύει τις σχέσεις.Είναι γνωστό οτι ο Ερμής παει χέρι-χέρι με τη ζήλεια,μόνο να μην το παρακάνετε!

ΖΥΓΟΣ-=

Πολύ πιθανόν σήμερα με την Αφροδίτη απέναντι απ΄το Κρόνο να νιώσετε πιεσμένοι και να προσπαθήσετε να αποφύγετε τις ευθύνες σας..κι όλα αυτά λογω της ανασφάλειάς σας.Θυμηθείτε πως οι δικοί σας άνθρωποι σας στηρίζουν,αυτό τα λέει όλα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ=-

Μπορεί Σκορπιοί μου τα πράγματα να μην εξελίσσονται όπως θέλετε ή όπως τα΄χετε σχεδιάσει. Το πέρασμα του Αρη στο ζωδιό σας και η αντίθεσή του με τον Ερμή σας θέλει άλαλους.Δείξτε υπομονή γιατί είναι στο χέρι σας τελικά να πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ=-

Μέτρια η σημερινή μέρα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα,μπορείτε δίχως αναστολές να φανερώσετε τις προθέσεις και τα αισθήματά σας στο πρόσωπο που είναι κοντά σας..με μέτρο όμως,όχι υπερβολές!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ=-

Η τύχη θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας Αιγόκεροί μου..Δίας-Πλούτωνας σε καλή όψη και σείς σε ετοιμότητα για παν ενδεχόμενο στην εξέλιξη των σχεδίων σας.Οσοι είστε δεσμευμένοι μην αρχίσετε συζητήσεις που δεν βγάζουν πουθενά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ=-

Ο έρωτας δίνει παλμό την ημέρα αυτή και σας απογειώνει ψηλά.Ηλιος-Αφροδίτη μαζί φλερτάρουν με τη δυσκολία..Οι συγκυρίες είναι ευνοϊκές,αλλά προσέξτε να μην πέσετε στη παγίδα που θέλει μπερδεματα με τις φιλίες.

ΙΧΘΥΣ-=

Η μέρα αυτή είναι ιδανική για χουζούρι και χαλάρωση..όμως δεν είναι Σαββατοκύριακο καλοί μου και οι υποχρεώσεις είναι εξω απο την πόρτα σας!!! Ενδεχομένως ο σύντροφος να σας κάνει κάποια παραπονάκια..αλλά εσείς ξέρετε να ξεγλιστράτε!

επιμελείται η
ΑΛΚΗΣΤΙΣ
ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543 (whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ
Email alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr
Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Τετάρτη 8/6! Reviewed by kamikaze.gr on 7.6.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.