Top Ad unit

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 7/6!


ΤΡΙΤΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
ΚΡΙΟΣ =

Η καλή σχέση του φιλοξενούμενού σας με τη Σελήνη και η μη καλή τους επικοινωνία φαίνεται να είναι ο κρίκος κάθε διαπραγμάτευσης επιτυχημένης ή οχι συνεργασίας σήμερα. Θέματα ερωτικά κάτω απο το τρίγωνο Δία Πλούτωνα έχουν θετική εξέλιξη.

ΤΑΥΡΟΣ =

Αντί να προσπαθείτε να επιβληθείτε με συμπεριφορά απρόβλεπτη και ξεσπάσματα στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει,ακολουθήστε αλόγιστα τα σχέδια που έχει για σας το πλανητικό σκηνικό.Δίας, Σελήνη,Ποσειδώνας.. η απόλυτη τριλογία!!

ΔΙΔΥΜΟΙ =

Σήμερα Δίδυμοί μου αφήνεστε στα χέρια του Κρόνου και παρά τα πολλά εκνευριστικά κι απρόοπτα των ημερών και της υφής του πλανήτη αυτού,θα περάσετε τη μέρα σας σφυρίζοντας τη μελωδία της ευτυχίας.Ηλιος κι Αφροδίτη για λίγο ακόμα στο ζώδιό σας θα σας το θυμίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ =

Η αισιοδοξία επιστρέφει με την μορφή πολλά υποσχόμενων προτάσεων και καλής επικοινωνίας με τα οικονομικά θέματα που σας παίδεψαν.Η αλήθεια είναι οτι σας έχει λείψει η οικονομική άνεση και την ημέρα αυτή θα αισθανθείτε προύχοντες.

ΛΕΩΝ +

Η αίσθηση πως κάτι νέο έρχεται επαληθεύεται αφού ο φιλοξενούμενος των οικονομικών σας,ο κυβερνήτης σας και ο Ποσειδώνας ετοιμάζονται για την μεγάλη τους συνάντηση.Η επιθυμία να οριστικοποιηθούν τα σχέδια σας και να προχωρήσουν πιο πέρα,είναι φανερή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ =

Ο Δίας σήμερα έχει καλά σχέδια για σας Παρθένοι μου,μα όταν ο Ερμής συναντιέται με τον πολεμοχαρή Αρη η ευελιξία και το ανοιχτό μυαλό μόνο,σωζουν.Πάντως,δικαιούστε να κακομαθαίνετε τον εαυτό σας που και που,έτσι για να νιωθετε καλά.

ΖΥΓΟΣ=

Με Άρη και Ερμή σε στενή επαφή και τον Ηλιο παρέα με τον κυβερνήτη σας φίλοι Ζυγοί,οι απρόοπτες εκπλήξεις στις σχέσεις περνοδιαβαίνουν.Όσο και να γοητεύετε μην ξεχνάτε σχέδια και φιλοδοξίες που πρέπει να υλοποιήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ=

Είναι κουραστικό Σκορπιοί μου να σας ζητάνε συνεχώς περισσότερα,πότε στη σχέση,πότε στη δουλειά..Χειριστείτε με προσοχή επαφές και γεγονότα που παίζουν με την διάθεσή σας και αναγνωρίστε την χρησιμότητά τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ+

Η αισιοδοξία Τοξοτάκια μου επιστρέφει με μια σημαντική επιβράβευση για όσα προσφέρετε,όχι οτι ο εκνευρισμός θα λείψει..ωστόσο ο κυβερνήτης σας ετοιμάζεται για τη μεγάλη συνάνηση με τον έρωτα,εσείς.. δεν;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ =

Δεν είναι κάθε μέρα γιορτή,αλλά για σας που σας βασανίζει η εσωστρέφεια μπορεί και να΄ναι όλο αυτό το πλανητικό σχήμα και που τονίζει αυτό που πιο πολύ σας νιάζει,το χρήμα.Κι οι πιο συντηρητικοί σήμερα,μπορεί να αντιδράσουν απρόβλεπτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ=

Με την ατζέντα γεμάτη και τον κυβερνήτη σας σε στενή επαφή με τη Σελήνη σήμερα,φαίνεται πως η γοητεία που εκπέμπετε κι η τύχη που σας γυροφέρνει υπερβαίνουν τα επιθυμητά όρια.Τα ευτράπελα δεν θα λείψουν πάντως για τους δεσμευμένους.. γιαυτό, φυλαχτείτε.

ΙΧΘΥΣ=

Δυσκολεύεστε ψαρακια μου να δείτε πως ενεργούν και κάτω απο ποιές προυποθέσεις,οι δικοί σας άνθρωποι.Όσο πιο καλά πληροφορημένοι είστε τόσο πιο εύκολα θα επιβληθείτε.Όσο για ένα θέμα οικονομικό που σας καίει,παίξτε τζόκερ και..που ξέρετε,μπορεί να είστε οι υπερτυχεροί!

επιμελείται η
ΑΛΚΗΣΤΙΣ
ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ.
Εmail alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr
Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 7/6! Reviewed by kamikaze.gr on 6.6.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.