Top Ad unit

Δείτε τι λένε τα ζώδια για τη Δευτέρα 6/6!


ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
ΚΡΙΟΣ +

Λαμπερή μέρα η σημερινή μετά τη Νέα Σελήνη..Hλιος-Αφροδίτη σε μια στενή συνάντηση στους Διδύμους και λίγο μετά το περασμα της Σελήνης στον Καρκίνο μια καλύτερη προσέγγιση στο συγγενικό περιβάλλον,ένα πολλά υποσχόμενο οικογενειακό συναπάντημα.

ΤΑΥΡΟΣ +

Ταυράκια μου,μια προγραμματισμένη συνάντηση απο πλανητικής πλευράς έγινε χθες στον οίκο των οικονομικών σας.Σε μια συνάντηση κορυφής που χρειαζεται την ανάλογη ευελυξία.Ο κυβερνήτης σας διπλα στη λάμψη..παίξτε τζοκερ,σήμερα είναι μια πολυ καλή μέρα!

ΔΙΔΥΜΟΙ =

Μετά απο μια τόσο επιτυχημένη και παράλληλα εξουθενωτική διαδρομή μέσα στο χρόνο,σήμερα αναπτερώνεται το ηθικό σας.Ο κυβερνήτης σας συνάντά τον Αρη,το επικινδυνότερο δωρο,τωρα που η Αφροδίτη παίζει με το χρήμα…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ +

Η τύχη είναι με το μέρος σας παρά τις όποιες διαφορές σας κάνουν να πιστεύετε το αντίθετο. Δίας-Πλούτωνας σε στενή προσέγγιση σήμερα και ένα λαχείο ή ενα τζόκερ,ένα πρόσωπο, μπορεί να αλλάξουν τη ζωή σας για πάντα!

ΛΕΩΝ =+

Λιονταράκια μου σήμερα έχετε τέτοια λάμψη και ενέργεια να κατακτήσετε τον κόσμο όλο.Ο κυβερνήτης σας συναντά τον Κρόνο και τη θεά του χρήματος κι αυτή η μέρα,σας βρίσκει να οριστικοποιείτε νέους στόχους,ευκαιρίες και κέρδη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ +

Και ξαφνικά..συνειδητοποιείτε οτι είστε ευνοημένοι Παρθένοι μου!Η συνάντηση Ηλιου-Αφροδίτης φέρνει την καταξίωση στην καριέρα σας και η Σελήνη σπρώχνει το..χρήμα.Αυτά είναι νέα που σηκώνουν γλέντι!

ΖΥΓΟΣ =+

Αρης και Ηλιος δοκιμάζουν τις αντοχές σας,παράλληλα όμως η συνάντηση Αφροδίτης-Ηλιου στον τομέα της φυγής και των φιλοδοξιών,κάνουν ακόμα κι ένα μακρύ ταξίδι να φαίνεται τόσο μα τόσο κοντινό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ +

Πάρτε μολύβι και χαρτί και γράψτε τζόκερ..ο πλανήτης της τύχης συναντά το πεπρωμένο στον οίκο των επιθυμιών και της κοινωνικής προβολής σας.Όσοι πάλι δεν τα χετε καλά με κανένα απ΄τα δυό,κάντε πνευματίκή ανάταση..

ΤΟΞΟΤΗΣ+

Λίγο πριν η Σελήνη αποχωρίσει απ τους Διδύμους ελεύθεροί μου σκοπευτές σας έχρισε πρωταγωνιστές σε ένα έργο που μπορεί να ΄χετε ξαναδεί μα δεν έχετε παίξει. Στόχοι,σχέδια, προαγωγή και κέρδη,είναι σε μπαράζ ανόδου σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ +

Η Σελήνη απέναντί σας σήμερα είναι σε αρμονία με τον Ποσειδώνα κι αυτό συνδυάζεται εύκολα με την συνάντηση των δυο γιγάντων Αφροδίτης-Ηλιου στην θέση που υγεία-εργασία αλλά και καθημερινότητα, έχουν την ανάγκη της εύνοιάς τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ=+

Αντί να αμφιβάλλετε για την εύνοιά σας και τις ικανότητές σας στον έρωτα,καλύτερα να εστιάσετε εκεί γιατί σήμερα δέχεστε μεγάλη τύχη.Σελήνη-Ποσειδώνας συνυπογράφουν για τα οφέλη σας.

ΙΧΘΥΣ +

Ψαράκια μου τυχερά και δίσπιστα..αν δεν ρισκάρετε σήμερα ή δεν πάρετε λαχείο,εσείς θα χάσετε! Η συνάντηση Ηλιου-Αφροδίτης και το τρίγωνο Σελήνης Ποσειδώνα το γεμίζει το σπιτικό σας με τύχη και χαρά.

επιμελείται η
ΑΛΚΗΣΤΙΣ
ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup)ΧΑΛΚΙΔΑ
Εmail alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr
Δείτε τι λένε τα ζώδια για τη Δευτέρα 6/6! Reviewed by kamikaze.gr on 5.6.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.