Top Ad unit

Οι 5 κατηγορίες αντρών που μισούμε και πώς να τους φέρεις στον ίσιο δρόμο


Ο τύπος του: Ο κακοντυμένος
Κάποιος να τον συλλάβει!

Όταν εμφανίστηκε στο πρώτο ραντεβού με αθλητική κάλτσα φορώντας τα μοκασίνια του τρόμαξες αλλά η έξαψη του πάθους σου έκλεισε τα μάτια. Σε όλα τα επόμενα ραντεβού σας η χαρά σου που τον έβλεπες έδινε σταδιακά θέση στην αγωνία σου μήπως κάποιος fashion police φωτογράφος σε βγάλει φωτογραφία αγκαλιά μαζί του. Όχι ότι εσύ είσαι fashion icon αλλά εκείνος σε κάνει να αναρωτιέσαι αν έχεις αχρωματοψία βλέποντας χρώματα αταίριαστα φορεμένα στο παντελόνι, στην μπλούζα, στα παπούτσια δημιουργώντας σου αλλεπάλληλα στιλιστικά χτυπήματα κάτω από την μέση.

Κάντο μόνη σου: Πρέπει να το χειριστείς με κομψότητα το θέμα. Αν του πεις, αυτές οι κάλτσες είναι απαίσιες, πέταξέ τες θα αισθανθεί ότι το πιέζεις (ξέρεις τι σημαίνει αυτό) και ότι κάνει πράγματα που του επιβάλλεις. Αντί λοιπόν γι' αυτό πρότεινέ του σε ανύποπτη στιγμή (μετά το σεξ δεν είναι άσχημη ιδέα) να κάνετε μια βόλτα στα μαγαζιά λέγοντας του ότι θέλεις τη γνώμη του για ένα φόρεμα που έχεις δει. Μόλις φτάσετε σε μια βιτρίνα με αντρικά ρούχα πες: Ουάου, αυτό θα σου πήγαινε τέλεια καθώς του δίνεις ένα φιλί επιβεβαίωσης. Το πιθανότερο είναι να ενθουσιαστεί και έτσι θα τον έχεις φέρει στα μέτρα σου, ή στα μέτρα ενός μοδάτου στιλ.


Ο τύπος του: Ο Αντικοινωνικός
Δεν πάει πουθενά, πουθενά, σπίτι θα μείνει...
Τους λες να πάτε Ψυρρή Σάββατο βράδυ και εκείνος αρνείται κατηγορηματικά να βγάλει τις φόρμες και να βάλει πουκάμισο. Έχεις καταλάβει ότι προτιμά να πλύνει τα πιάτα, να καθαρίσει το μπάνιο και το σαλόνι απ' το να σε ακολουθήσει στις εξόδους με τα φιλαράκια σας. Πίσω από κάθε αντρική σκέψη υπάρχει μια αρκετά λογική εξήγηση. Ο αντικοινωνικός εξηγείται ως εξής: Είτε είναι απίστευτα ντροπαλός ή δεν θέλει να σου χαλάσει την διασκέδαση με την παρέα σου. Όπως και να έχει πρέπει να λάβεις τα μέτρα σου.

Κάντο μόνη σου: Δώσε τέλος στην αντικοινωνική του συμπεριφορά με το να κανονίζεις εσύ τις εξόδους σας. Κανόνισε μία μεγάλη έξοδο καλώντας φίλους με τα ταίρια τους που ξέρεις ότι έχετε πολλά κοινά. Έτσι θα έχεις κι εσύ και ο καλός σου κάτι ενδιαφέρον να πείτε στην παρέα. Το να τους πεις μπροστά στην μούρη του πόσο αντικοινωνικός είναι δεν πρόκειται να σας φέρει στο επιθυμητό αποτέλεσμα για να μην πούμε ότι το μόνο που θα καταφέρεις είναι να το κλείσεις ακόμα περισσότερο στο κλουβί του.

Ο τύπος του: Ο "πίνω και μεθώ" (συνεχώς)
Ακόμα ένα ποτηράκι!
Και το ποτηράκι έγινε ποτήρια και αυτά με την σειρά τους κανάτες με δυνατά κοκτέιλ που δεν τελειώνουν μέχρι να ξημερώσει και να τον πας κουβαλητό σπίτι. Το Σαββατόβραδο για σένα έχει καταντήσει κλασικό. Πάτε σε ένα μαγαζί, ξεκινάει τα ουίσκι, αλλάζετε μαγαζί συνεχίζει με βότκα, κάπου ενδιάμεσα σου βάζει τις φωνές μπροστά σε όλη την παρέα γιατί τόλμησες να τους πεις να σταματήσει να πίνει και εσύ έχεις χαλαστεί γιατί έχεις βαρεθεί να τον βλέπεις με λυμένες γραβάτες και πουκάμισα, να οδηγείς το αυτοκίνητο του στην επιστροφή, να γελάνε οι φίλοι του κι να κοιμάσαι μόνη σου το βράδυ γιατί για κούκου ούτε αστείο. Αυτή η συνήθεια είναι τόσο εθιστική που τα μέτρα που θα λάβεις πρέπει να είναι δραστικά αλλά παρόλα αυτά να μην τον εξοργίσεις.

Κάντο μόνη σου: Ποτέ μη θέσεις το δίλημμα ή το αλκοόλ ή εγώ. Η μόνη λύση που έχεις είναι να του εξηγήσεις κάποια στιγμή που θα είστε σε καλή διάθεση ποια πράγματα σε στεναχωρούν όταν πίνει. Ότι σε φωνάζει μπροστά στην παρέα είναι υποτιμητικό. Ότι ανησυχείς αν παίρνει το αμάξι, ότι βαρέθηκες να κάνεις την μαμά του όταν περνάει hangover, ότι κάνει σαν χαζός όταν χορεύει και βγάζει το πουκάμισο. Χειρίσου το με ψυχραιμία, σε καμία περίπτωση όταν εκείνος είναι υπό την επήρεια του αλκοόλ. Αν τον θέλεις πολύ προσπάθησέ το. Διαφορετικά, άστον μπουκάλα! Ξέρεις αυτός!

Ο τύπος του: Ο καλαμπουρτζής
Το πιάσατε;
Τα αστεία του σε αφήνουν με ανοιχτό το στόμα να αναρωτιέσαι, μα τι του βρήκα; Στην αρχή θεωρούσες ότι αυτά που έλεγε ήταν αστεία ή έστω χαριτωμένα. Πίστευες ότι τα έλεγε γιατί ένιωθε αμηχανία μαζί σου. Όταν όμως τον έβγαλες με φίλους σου αισθάνθηκες άσχημα που ο φίλος σου λέει τα χειρότερα αστεία της παρέας. Είναι άκομψα, πολλές φορές γίνεται αγενής, το timing του είναι κακό και όταν προσπαθείς να σώσεις την κατάσταση εκείνος σου την λέει κιόλας. Την άλλη μέρα παίρνεις τους φίλους σου να τον δικαιολογήσεις αλλά κουράστηκες πια. Τον να μην τον εμφανίσεις ξανά δεν είναι λύση. Οπότε επιστράτευσε τα μεγάλα –γυναικεία- μέσα.

Κάντο μόνη σου: Αν είσαι σίγουρη ότι το πηγαίο χιούμορ του και οι ατάκες στην παρέα σας αφήνουν κάγκελο τότε ξεκίνα την εκστρατεία σου. Άρχισε λέγοντας του ότι σου αρέσει το χιούμορ του και πολλές φορές ξεκαρδίζεσαι αλλά επισήμανέ του την ανάγκη να σκέφτεται αυτό που θα πει. Ανέφερε διάφορα παραδείγματα με ατυχή καλαμπούρια του και εξήγησέ του που ήταν το λάθος του. Πάντα όμως με επιχειρήματα. Αν του κόψεις τα φτερά κινδυνεύεις να φτάσεις στον άλλο άκρο... Μια γλάστρα για φίλο δεν ζήλεψε ποτέ καμία.

Ο τύπος: Ο "τσακώθηκα με το σαπούνι"
Μα τι μυρίζει έτσι;
Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά και αυτός δεν είναι ούτε κατά το ¼ άρχοντας. Μια γνωστή μου είχε παρόμοιο θέμα. Ο καλός της δεν είχε προσωπικό άρωμα αλλά μια ενοχλητική, προσωπική μυρωδιά που οφείλονταν στις περιορισμένες επισκέψεις στην ντουζιέρα. Πώς να έχεις ερωτική διάθεση όταν ξέρεις ότι θα βγάλει το μακό του και θα πέσεις στο κρεβάτι από τις αναθυμιάσεις. Αυτό το πρόβλημα είναι σοβαρό έστω κι αν βάζεις τα γέλια όταν το κουβεντιάζεις με τις κολλητές σου. Αυτός ο τύπος άντρα έχει και διάφορα άλλα μειονεκτήματα που έρχονται πακέτο. Πετάει το εσώρουχο του, τις κάλτσες του όπου βρει, δεν σηκώνει το καπάκι στην τουαλέτα, έχει τσακωθεί με το σαμπουάν και το αφρόλουτρο αλλά όχι με την κολόνια που την χρησιμοποιεί συχνά για να καλύψει ότι μπορεί. (γάλλος παιδί μου)

Κάντο μόνη σου: Αρχικά παίξε το χαρτί της αποπλάνησης. Πες του πόσο σε ευχαριστεί να κάνετε μαζί μπάνιο κάθε βράδυ, να του πλένεις την πλάτη με το σφουγγάρι και διάφορα άλλα χαριτωμένα. Στην περίπτωση που αυτό δεν φέρει αποτέλεσμα σου έχεις την προοπτική να του το πεις πλαγίως. Ξεκίνα κάπως έτσι: Νομίζω ότι πρέπει να κάνεις ντους πιο συχνά γιατί η αντρική σου μυρωδιά, αυτή η βαρβατίλα που αναδύεις είναι πολύ έντονη και δεν ξέρω αν την αντέχουν οι γύρω σου. Εμένα μου αρέσει για τους άλλους δεν ξέρω. Το τελευταίο χαρτί σου θα είναι να τους πεις: Λυπήσου με και μπες για κανά μπανάκι αγόρι μου. Αυτό στην έσχατη περίπτωση και λίγο πριν το χωρισμό.

Πηγή: queen.gr
Οι 5 κατηγορίες αντρών που μισούμε και πώς να τους φέρεις στον ίσιο δρόμο Reviewed by kamikaze.gr on 18.6.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.