Top Ad unit

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Κυριακή 5/6!


ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 4-5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
ΚΡΙΟΣ=+

Κριαράκια μου το διήμερο αυτό είναι ιδιαίτερα περίεργο,είναι κι η N Σελήνη, ανάμεσα τους κι η Αφροδίτη που δεν βοηθά να ανακτήσετε τη σιγουριά.Ο ρομαντισμός και η προθυμία σας να εντυπωσιάσετε τους άλλους θα βοηθήσει να βελτιώσετε τις σχέσεις σας.Τωρα μπορείτε να κάνετε συμφωνίες,να κανονίσετε και καμιά εκδρομούλα.Με μια συμφωνία όμως..τα νεύρα να τα αφήσετε πίσω!

ΤΑΥΡΟΣ=

Ιδιαίτερα καλές μέρες για σας τους Ταύρους,γεγονός που σημαίνει οτι θα απελευθερώσετε τις καλύτερες προοπτικές διάρκειας μέσα στον χρόνο.θα πρέπει να είστε προϊδεασμένοι όμως για απρόσμενες εξελίξεις,πιθανόν μια πρόσκληση να ματαιωθεί την τελευταία στιγμή,ρίχνοντας έτσι την διάθεσή σας.Στο χώρο της δουλειάς θα αναγνωριστούν και θα αμειφθούν οι κόποι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ =

Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου φέρνει ανησυχίες σε σας τους Διδύμους,αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως τα σχέδιά σας δεν θα προωθηθούν,έτσι κι αλλιώς θα δείτε πολλά να γίνονται.Ωστόσο επειδή η Ν Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σας και τονίζει τις ανασφάλειες και τις μυστικές καταστάσεις,μην δίνετε αφορμές μα πάνω απο όλα μην παίζετε με τη φωτιά καλοί μου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ=

Με την Νεα Σελήνη στους Διδύμους είναι λιγάκι δύσκολο να αποφύγετε τις αυθόρμητες ενέργειες που μπορεί να έχουν και κόστος Καρκινάκια μου..δεν αποκλείεται το άγχος τελικά να ευθύνεται για όλα.Όταν η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σας κάτι θα αλλάξει,ωστόσο μην αναβάλλετε τίποτα για αργότερα.Ένα θέμα περιουσιακό θα εξελιχθεί υπέρ σας σήμερα.

ΛΕΩΝ=

Μπορεί να σκέφτεστε να τα βροντήξετε όλα κάτω ή να τα πείτε έξω απο τα δόντια κι αυτό γιατί με τον Αρη ΄σπίτι΄ σας δεν φαντάζεστε,πως είναι να κάνετε υπομονή.Ηρεμήσετε και βάλτε σε τάξη τις εκκρεμότητες.Όσο για τις αισθηματικές σας υποθέσεις,πρίν βιαστείτε να δώσετε υποσχεσεις που περιορίζονται μεταξύ τηλεόρασης και καναπέ,θα΄λεγα να σκεφτείτε καλά..η κατάκτηση της ευτυχίας θέλει σχέδιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ=

Είναι ανάγκη να είστε πιο παρατηρητικοί σε κάθε είδους συμφωνία και να δείξετε ενα πιο συμβιβαστικό πνευμα αυτές τις ημέρες.Πρέπει να πείθουν οι απαντήσεις σε ερωτήσεις και σχόλια,για να μην υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή.Ευτυχώς για σας η περίοδος του μουδιάσματος περνά..έρωτες,φιλοδοξίες και σχέδια προωθούνται με επιθυμητό τρόπο.

ΖΥΓΟΣ +

Με τον κυβερνήτη σας στους Διδύμους και εν όψη Νέας Σελήνης μπορείτε να επωφεληθείτε σημαντικά και να βελτιώσετε τα σχέδιά σας.Μια καθαρή συζήτηση θα βοηθήσει να δείτε πιο καθαρά την πορεία μιας συνεργασίας κι ένα ρομαντικό δείπνο θα σας αφυπνίσει ερωτικά.Η Αφροδίτη λατρεύει τις γευστικές απολαύσεις και μπορεί να ανοίξει την όρεξη σας,όχι μόνο για κάποιες περιστάσεις..

ΣΚΟΡΠΙΟΣ=

Η αλήθεια είναι ότι το ξεκίνημα του δημέρου είναι αισιόδοξο και ευχάριστο,ωστόσο η Ν Σελήνη γίνεται στα οικονομικά σας και δεν θέλει πολύ να σας οδηγήσει σε διαφωνίες και εντάσεις.Δεν θα πρέπει να βασίζεστε σε ευκαιρίες αλλά να αναθεωρείτε τις αποφάσεις σας όχι μόνο για την προσωπική σας ζωή, αλλά και για το σπίτι και την ακίνητη περιουσία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ-

Κάπως περίεργη είναι η ατμόσφαιρα για σας,Τοξότες μου.Από την μια η θέση του Ερμή απέναντι απ τον Αρη εξασφαλίζει πιο γρήγορες ανταποκρίσεις, αλλά από την άλλη η Νέα Σελήνη απέναντι αναθεωρεί καταστάσεις.Δεν θα μείνετε στάσιμοι,μην ανησυχείτε,απλά τα απρόσμενα γεγονότα θα σας μπερδέψουν λιγάκι,ιδιαίτερα όταν το ενδιαφέρον σας στραφεί στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ=

Με το ξεκίνημα του διημέρου και την Ν Σελήνη στη δουλειά σας,η ενεργειακή φόρτιση είναι μεγάλη και δεν θα σας αρέσει και τόσο.Πολύ πιθανόν να εφαρμόσετε νέα τακτική στη διαχείρηση των σχέσεων.Η Αφροδίτη ευτυχώς για σάς,απογειώνει τον δυναμισμό σας και φέρνει αξιολογους ανθρώπους στη δουλειά σας.Ένας έρωτας εκεί,δεν αποκλείεται να προκαλέσει ταραχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ =

Η Ν Σελήνη ευλογεί τους χτύπους της καρδιά σας και σείς προσπαθείτε να πιάσετε το ρυθμό..ας είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας γιατί μπορεί η αισιοδοξία σας τελικά να φανεί λίγη μπροστά στο κλίμα έντασης που προκαλεί ο Άρης,στα σχέδιά σας.Μέχρι να ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις,το κλίμα θα είναι ερωτικό και ευνοϊκό για τα μελλοντικά σχέδια και την εξέλιξή τους.

ΙΧΘΥΕΣ =

Με την σελήνη στους Διδύμους,τονίζονται όλες τις ευαισθησίες και οι μικροδυσκολίες στην επικοινωνία με την οικογένεια.Ο Ερμής όμως δεν παύει να είναι καλός σύμμαχος και από την θέση που βρίσκεται φέρνει απρόσμενες εξελίξεις αφου παλευει με τη βιασύνη..Χαλαρά και ψύχραιμα,θα διαπιστώσετε ότι η τύχη σας χαμογελά γλυκά.Ένα ταξιδάκι θα είναι οτι πρέπει να τα βρείτε με το σύντροφο.

επιμελείται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ
Εmail alkhstisgmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr
Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Κυριακή 5/6! Reviewed by kamikaze.gr on 4.6.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.