Top Ad unit

4... υποχθόνιοι τρόποι για να τον ξανακερδίσετε!

Αν όντως δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτόν, θέστε το σχέδιο σε εφαρμογή

Κοιτάξτε να δείτε, ούτε η πρώτη είστε ούτε και η τελευταία που την παράτησαν! Βέβαια ιδανικά και σε έναν κόσμο που όλα γίνονται όπως τα θέλουμε εμείς, η γυναίκα παρατάει τον άντρα και τα φτιάχνει με έναν πιο νέο, πιο όμορφο και γενικότερα πιο κουλ τύπο!

Ωστόσο, επειδή όλα αυτά είναι στη φαντασία μας σας λέμε με πάσα ειλικρίνεια ότι και θα σας παρατήσουν και εσείς θα πέσετε στα πατώματα επειδή θα τον θέλετε πίσω! Λένε, ότι όταν μία γυναίκα βάλει κάτι στο μυαλό της, συνήθως το καταφέρνει, αλλά αν μας ρωτάτε αυτό δεν είναι και απόλυτο μιας και πλέον οι άντρες έχουν αποκτήσει πιο θηλυκή και γυναικεία σκέψη. Από την άλλη βέβαια, επειδή τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, κυρίως αν το θες πολύ, ειδικά για τις πληγωμένες καρδιές που θέλουν πίσω τον καλό τους, σας έχουμε κάποιους... υποχθόνιους τρόπους για να τον φέρετε πίσω!

1. Κάντε κάτι διαφορετικό: Ναι δεν εννοούμε να ξεκινήσετε ζούμπα για να ανανεωθείτε, που αν το θέλετε κάντε το γιατί σε καλό θα σας βγει. Στην προκειμένη, ο στόχος είναι πολύ συγκεκριμένος και τα αποτελέσματα ΠΡΕΠΕΙ να είναι θετικά. Το καλύτερο, ειλικρινές και ταυτόχρονα... καλιαρντό, είναι να γράψετε ένα συγκινητικό γράμμα εξομολόγησης. Δηλαδή, όλα αυτά που θέλετε να του πείτε μέσω μηνύματος ή τηλεφώνου, γράψτε τα σε ένα γράμμα, καλύτερα στο χέρι, μουσκέψτε και λίγο το χαρτί, και καλά από τα δάκρυα, και για ακόμη πιο σκληρές, ποτίστε το με το άρωμά του! Όχι μόνο θα τον συγκινήσει και θα τον προβληματίσει, αλλά θα σκεφτεί ότι έκανε μεγάλη βλακεία που σας άφησε γιατί μόνο εσείς τον αγαπάτε! Ο άντρας είναι ένα μεγάλο παιδί. Θέλει απλά αγάπη...

2. Δείξτε δυνατή: Το μυστικό είναι, όσο κι αν πονάτε να μην το δείχνετε! Κλαίτε από μέσα σας; Να γελάτε απ' έξω, πόσο drama queen! Γενικότερα, σημασία στην προκειμένη δεν έχει πώς αισθάνεσαι αλλά πώς δείχνεις ότι αισθάνεσαι. Είπαμε άλλωστε ότι θα τον κερδίσεις με υποχθόνιους τρόπους, δεν πας και με το σταυρό στο χέρι! Οπότε λοιπόν, φροντίστε να βγαίνετε άπειρες φωτογραφίες οι οποίες θα σας δείχνουν τουλάχιστον στα τραπέζια, αλλά και με διάφορα αρσενικά μέλη της παρέας, σε φάση περνάμε καλά αλλά αιωρείται και ένας κάποιος ερωτισμός! Σας ακούγεται κατινίστικο; Θέλετε ή όχι άμεσα αποτελέσματα;

3. Γίνετε φίλη του: Σας φαίνεται δύσκολο και ακατόρθωτο; Σφίξτε τα δόντια και κάντε το γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πετύχετε αυτό που θέλετε! Με το να γίνετε φίλη του, αφενός του δείχνετε πόσο κουλ και άνετη είστε με το χωρισμό σας (ΝΟΤ) και αφετέρου μπορείτε να καταστρώσετε τα μοχθηρά σχέδιά σας εκ των... έσω! Αν είστε γάτα, που οφείλετε να είστε, θα τον κάνετε και να ζηλέψει απαριθμώντας τις κατακτήσεις σας καθώς επίσης, όταν σας αναφέρει κάποια νέα γυναίκα με τον τρόπο σας, διακριτικό και... υπόγειο, θα την κάνετε να φανεί τουλάχιστον ποταπή, σε σχέση πάντα με εσάς. Εξάλλου, στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται!

4. Γίνετε φίλη με την καινούρια: Αυτό αν το καταφέρετε, περνάτε σε υψηλό επίπεδο μοχθηρότητας και μαεστρίας, ενώ πιθανόν να νιώσετε σαν πρωταγωνίστριας σαπουνόπερας και μάλιστα μεξικάνικης (σκληρό). Τι πιο γλυκό, όμορφο και ανώτερο αν μπορέσετε να γίνετε φίλη με το νεο κορίτσι του... άντρα της ζωής σας. Και μόνο η ιδιότητά σας ως πρώην, αυτομάτως σας δίνει προβάδισμα καθώς και καλύτερα τον ξέρετε και δεν μπορεί να σας έχει διότι δεν είστε μαζί. Επιπλέον, εκείνη θα σας ζηλεύει παράφορα, και από τον πανικό της θα πέφτει συχνά σε λάθη και υστερίες. Μη λαμβάνετε υπόψη το Γάμο του Καλύτερού μου Φίλου, που τελικά επικρατεί η άλλη. Καμιά φορά οι ταινίες δεν ξέρουν τι λένε. Αν όντως είστε έξυπνη και καπάτσα, τα ποσοστά επιτυχίας είναι μεγάλα!
Πηγή: queen.gr
4... υποχθόνιοι τρόποι για να τον ξανακερδίσετε! Reviewed by anna on 27.6.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.