Top Ad unit

Αυτός είναι ο 49χρονος ΝΕΚΡΟΣ Δασοπυροσβέστης - Πριν λίγο το έμαθε η γυναίκα του


Ανακοινώθηκε κι επίσημα το όνομα του ήρωα που έχασε τη ζωή του λίγο πριν τις 18:00 (20/06) το
απόγευμα, δίνοντας μάχες με τις φλόγες.

Πρόκειται για μέλος του Τμήματος Δασών, τον 49χρονο Ανδρέα Σοφοκλέους από την Λακατάμια, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο όταν το πυροσβεστικό όχημα του Τμήματος Δασών που οδηγούσε ανατράπηκε στον Άγιο Θεόδωρο.

Η σύζυγος του το πληροφορήθηκε λίγο πριν από τις 21:00 κι ενώ βρισκόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και ανέμενε την εκεί μεταφορά του συζύγου της με ασθενοφόρο.

Μάλιστα ρωτούσε για την κατάστασή του, αφού δεν είχε ενημερωθεί άμεσα.
Πάντως, από την Αστυνομία έκαναν όλες τις δέουσες ενέργειες για να προστατεύσουν τους οικείους του. Όπως πληροφορούμαστε ειδοποιήθηκε και ψυχολόγος για να μεταβεί στο Νοσοκομείο και να ανακοινώσει τα άσχημα νέα στη σύζυγο του θανόντος.

Βέβαια, κάποιοι δεν σεβάστηκαν το γεγονός ότι η οικογένεια του Ανδρέα Σοφοκλέους δεν είχε πληροφορηθεί το γεγονός κι άρχισαν να το ανακοινώνουν. Το ThemaOnline είχε πληροφορηθεί το τραγικό συμβάν στις 17:45 αλλά δεν μετέδωσε την είδηση.

Ίσως ορισμένοι να πρέπει να αναθεωρήσουν κάποιες απόψεις, να κάνουν αυτοκριτική και να μάθουν τι σημαίνει «κίτρινος τύπος» και δεοντολογία, πριν αρχίσουν να καμώνονται πως είναι σοβαροί επαγγελματίες…
alldaynews.gr
Αυτός είναι ο 49χρονος ΝΕΚΡΟΣ Δασοπυροσβέστης - Πριν λίγο το έμαθε η γυναίκα του Reviewed by kamikaze.gr on 21.6.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.